Bobocei de sept-oct 2008 (228)
Raspunsuri - Pagina 13
elly_16 spune:
Angelynna, multumim tare mult, am notat reteta, zilele astea o sa o fac... esti o comoara la casa omului
-ici si un buchet mare-mare de 

Mamica de
Bianca Maria
Bianca
300 spune:
Bot ciocolatiu
si desigur imaginea de ansamblu.
Sa va spun ca pe bluza ei scrie I can get intro treouble and get away with it??? Si acum ma cheleste ca sa nu va trimit mesajul asta??
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Bot ciocolatiu si desigur imaginea de ansamblu. Sa va spun ca pe bluza ei scrie I can get intro treouble and get away with it??? Si acum ma cheleste ca sa nu va trimit mesajul asta?? Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3 |
nu, nu, scrie I CAN CREATE TROUBLE... e cu totul altceva
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nikolici spune:
ANUNT!!!
DACA AVETI NEVOIE DE UN BEBE DE 1 AN SI APROAPE 2 LUNI CARE SA VA CARE DIFERITE OBIECTE MAI GRELE SAU MAI USOARE LA ORE TARZII IN NOAPTE, MA PUTETI CONTACTA!!!
MOMENTAN BEBEUL ESTE OCUPAT CU MUTAREA PATULUI...IL CENTREAZA MAI BINE!
IEFTIN SI DISTRACTIV !!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
CD mama i-a facut program de supt sau si l-a facut copilul? Si sa stii ca suptul noaptea e chiar indicat.
Elly parca tu te mirai de intarcarea naturala - da, se face cumva ghidata de copil, nici nu simti cand termini cu laptele si sa stii ca inainte de un an jumate copii nu se intarca ci fac doar greva de san; mamele se sperie, dau biberon si adio lapte. Majoritatea renunta la supt intre 2 si 3 ani dar se poate si la 4 ![]()
Xor tin pumnii!
Ramona,
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
elly_16 spune:
Super dulce boticul cu ciocolata... pai egalitate-i? adica tu mancai cioco, iar fetii ii dadeai niste maglavaisuri acolo... 
Bianca s-a jucat o perioada cu doi clopotei de ciocolata inveliti in staniol, nici macar nu gandea ce-i inauntru... si intr-o zi si-a infipt dintii intr-unul si nu stiam ce are de e asa cuminte... cand colo lingea de zor la ciocolata... ![]()
Are niste carticele cartonate cu animale, iar una e cu animale de la zoo, si m-a innebunit cu hipopotamul, mereu mi-l arata... ori ii place cum arata, ori ii place cum suna numele lui. Deja multe animale le stie, le mai incurca uneori, dar chiar stie cateva...
. Asta ca sa compenseze ca nu vorbeste nimic inteligibil...![]()
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
300 spune:
Ada, asa e, ma-m ramolit. Auch!
Acum plimba walkerul pe care si l-a cumparat din carrefour desi ea mergea foarte bine. Asta pentru ca eu m-am incapatanats a nu ma bag in pat cand a vrut ea, adica acum 40 de secunde. Mai e pana dimineata.
Nikolici dau si eu unul care sorteaza orice, mai ales rufe. Ma gandeam sa facem schimb odata ha...
Ramona,
b de la bebe, blog...
elly_16 spune:
300 asa sper si eu sa fie, dar toata lumea in jurul meu ma trage de maneca, ca daca mai creste, n-o s-o mai pot dezvata... asta e... la cum e de ahtiata dupa tzitzi, parca vad ca trecem de pragul de 4 ani... ![]()
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
CD27 spune:
Ramo mama i-a facut programul de supt si am inteles ca si dr a sfatuit-o sa nu ii dea ziua mai des de 3.5 h, dar arata bine bb, are greutate buna deocamdata
daca stau asa stramb si ma gandesc mi se pare super sa si alaptezi, sa si dormi 6 ore pe noapte, dar cine stie.....acum vorbeste LP din mine
si cu cereale care imi tine copilul satul cateva ore bune, inca de pe la 4.5 luni, despre alaptat stiu numai din experienta voastra![]()
9s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)