Bobocei de sept-oct 2008 (228)
Raspunsuri - Pagina 12
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura Buna! Lidia ce mai face Izabela? Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |

multumim ...am scapat de Roseola...dar tratam o raceala zdravana...cu tuse urita..muci..si chiar si cu varsaturi (aseara a avut citeva episoade in care varsa in jet)...
raceala adusa de Stefan de la gradi...of course...asta apropo de socializare si imunizare
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
angelynna82 spune:
Cristina multumesc de reteta
eu am facut asa pizza: oua vreo 5, amestecate cu lapte si faina, nu multa, cat sa prinda putina consistenta. Am adaugat apoi ciuperci,carnita de pui, deasupra branza si cascaval, totul intr-o tava in care am pus hartie pentru copt, a iesit tare buna iar Crina a papat fff bine
Lidia multa sanatate si putere. Cum tratezi tusea si mucii? 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
CD27 spune:
Cristina cand faci pizza asta? sa stiu sa ma urc in masina
Ange cum e Crinul? stiu ca avea mucisori, ceva semne de raceala
Nocom te asteptam cu jucarii si neaparat corne de ren, altfel nici nu discut
noapte bunaaaaa
8s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

elly_16 spune:
Seara buna
In sfarsit m-am asezat si eu sa-mi trag sufletul... am fost
toata dupa-amiaza, am facut ciorbita si mancarica de vitel (cica, dar a fost vita in toata regula, am fiert la ea de mi-au sarit capacele) si cartofi frantuzesti.
anca foarte frumoasa Carla, imi place tare mult poza unde se sprijina de balustrada, stie sa pozeze
... si unde era petrecerea? ![]()
babytza nu mai fi supi... o sa-si revina el cu mancarica si atunci n-o sa mai prididesti cu bucatareala... 
abe felicitari pentru al treilea dintisor 
nausica nici eu nu stiu cum se face chestia aia gen budinca, poate ne ajuta cineva... si Bianca e innebunita dupa budinca aia cu vanilie de la Humana si de la Nestle...
Interesanta emisiunea despre alaptat de pe Antena2, dar n-am apucat decat sfarsitul, cu intarcarea... spunea ca trebuie sa se faca natural, ca cel care va renunta e copilul... dar chestia asta se bate cap in cap cu ce aud de la alte mamici, ca, cu cat creste copilul, cu atat e mai greu de intarcat... chiar nu stiu ce sa mai cred... 

Mamica de
Bianca Maria
Bianca
300 spune:
Caca - anda face de toate culorile, si mai moale si mai tare si cu bucatele rosii de rosii
, si uneori cu miros cam acru. Cata vreme nu se repeta foarte des (4 pe ora de ex) si nu intra tot in scutece sau e gloante eu nu ma agit ci o pun la san ca si pana acum.
Babytza, Anca, daca va prind in apropierea butoiului va
. Nici Anda nu mananca dar eu una nu ma agit, doar n-o sa moara de foame; bea lapte si mananca uneori mai bine, alteori mai rau. Cand vad ca se apropie o eruptie dentara am inceput sa nici nu mai insist adica sa-i ofer mancare ca stiu ca e degeaba...
Mie mi-e absolut imposibil sa pastrez cu ea un orar de masa si sunt fericita cand mananca. Am observat ca uneori mananca mai bine de la tati sau de la soacra mea, cu mine in preajma refuza mai repede mancarea. Si deocamdata are ce-are cu mancarea, intai o refuza, apoi daca reusesc sa ii pun ceva in gura si ii place si ARE SI CHEF mananca. Daca nu, e jale. Insa eu una nu insist si nu-i dau mai multe feluri la o masa, pt ca am observat ca daca se everveaza cu un fel (adica ma rog, daca nu il vrea), apoi nu voi avea succes cu niciunul. Ce sa zic, macar nu ne plictisim.
Oricum, mult calm si rabdare si pe bune, eu cand vad ca nu mananca completez cu lapte, poate unii vor zice ca de-asta nu mananca, ca nu-i e foame insa ea suge LA FEL si in zilele cand rupe mancand si in alea cand nu mananca deloc.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
elly_16 spune:
Referitor la subiectul kk - de cca 2-3 ori/zi, iar culoarea difera in functie de ceea ce mananca... in ultima vreme cam moale...
Lumi intr-adevar e superb IOR-ul noaptea, cand se aprind luminitele... noi ne-am indragostit de parcul asta, ni se pare ca e cel mai frumos (desigur, mai sunt cateva pe care nu le-am vizitat)... mie-mi mai place si Cismigiul, dar cand sunt cu sotul, clar alegem IOR.
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica Vazind mesajul lui Nocom m-am uitat in Baby Book la primul ajutor in caz de arsuri. Am retinut ca se tine zona arsa in apa rece cit mai mult posibil (cel putin 20 minute) si se da Paracetamol. Apoi, in functie de gravitate, fuguta la spital. Daca zona e doar rosie, e arsura de gradul I (ca si arsurile solare). Daca apar basici, e arsura de gradul II si trebuie mers la spital daca e pe o arie extinsa. Sper sa nu fie nevoie niciodata sa punem asta in practica, dar e bine de stiut. Nausica si Ania poze Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before. |
Stiu ca doctorii recomanda ca arsurile sa nu fie acoperite cu nimic - expunerea la aer le grabeste vindecarea din cate am inteles; dar daca tot suntem la asta, eu am folosit pentru mine PROPODERM la o arsura de gradul II destul de urata (imi acoperise toata laba piciorului). S-a vindecat repede si nici nu am avut semne. De-a lungul timpului am inceput sa folosesc crema asta la diferite rani si mie una mi s-a parut ca totul se vindeca mai repede, cams e injumatateste (la mine) timpul vindecarii si are si actiune calmanta.
Sper din tot sufletul ca bebelusul sa sufere cat mai putin si sa isi revina ami repede din socul provocat de acest eveniment nefast. Doi dintre fratii mei s-au ars rau: pictorita si-a bagat un picior in oala cu sarmale lasata jos din lipsa de spatiu si timp de niste sarbatori, cred ca a fost arsura de grad III acolo, abia in adolescenta i s-au estompat semnele, iar fratele meu pe cel mic si-a varsat pe piept vopseaua de oua. Pot zice ca ... stiu cum e.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
CD27 spune:
Nici Robi n-a mancat azi mai nimic si nici n-a dormit decat 30 min, dar eu deja sunt mai mult decat zen, mai exact sunt pe alta lume
dar de foame sigur nu moare, cand il roade la stomac ma taraste in bucatarie si cauta pe la dulapuri si da din gura gen pa pa![]()
Ma tot tin sa va spun despre niste prieteni cu bb, am fost la ei in vizita si mare surpriza am avut (nu l-am luat pe Mik, am zis ca bb e prea mic, poate plange sau are nevoie de liniste...) de unde, bb are 3 luni si o educatie spartana
adica: geamul deschis in camera cu bb (deschis sus cum se deschid termopanele) asta la ora serii, bb imbracat in bluza si nadragi de casa, din bumbac, nu salopeta, nu flausat/plusat, bb iese afara pe orice vreme si la orice ora, doarme 6 ore pe noapte, iar ziua nu papa mai des de 3.5 ore sub nicio forma, iar mami are libertate de miscare fara ca macar sa aiba o pompa de san
pai vazand asa, parca imi da aripi![]()
8s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

angelynna82 spune:
CD inca mai are ceva mucisori si mai tuseste putin, insa ea si urla destul de tare...inevitabil apar mucii
am cu drag.
Nausica, Elly eu fac asa budinca de vanilie: pun intr-o cratita putin lapte la incalzit, intre timp 2-3 galbenusuri le amestec cu zahar si mirodenii, apoi adaug laptele incalzit pentr oua amestecand repede pt a nu se face omleta, tot amestecul asta il pun in cratita si din nou pe aragaz inca cateva minute, nu trebuie tinut mult caci se sfarmiteaza galbenusurile. Ca sa iasa ceva mai tare se poate adauga amidon de porumb. 
Nici eu nu aveam probleme cu Crina cand era bebelus..ma refer la raceli, in schimb de vreo 3 luni tot o tinem in raceli

Noapte buna dragelor, ma retrag caci deja ma doare burta si imi e somn 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
300 spune:
Iepurila, Anda doarme cu mine de la 3 luni si n-am de gand sa schimb asta pana n-o sa urle singura ca s-a saturat de babaci
. Pentru noi este si comod si placut. Ne mai e dor sa dormim imbratisati (noi suntem aparatorile de pat in casa asta) si atunci o mai dam la margine. Cam rar, ca ma trezesc des sa vad daca pleaca din pat si in plus isi da seama ca se poate cobori pe-aacolo mult mai devreme dimineata decat atunci cand doarme in mijloc
.
Si cand o dau la margine mai am o problema, dorm eu la mijloc si spatele meu se razvrateste rau daca nu dorm in niste pozitii imposibile pe care nu le pot executa decat pe marginea patului. Anda trebuie sa doarma pe dreapta mea pentru ca pe-acolo o alaptez, pe stanga mi-e ciudat rau si nici ea nu vrea.
Faza haioasa e cand isi da Anda seama ca sunt cu spatele la ea, trage de mine de zici c-am parasit-o... asa ii fac cand imi pierd rabdarea ca nu se mai culca odata, ma intorc si ii spun noapte buna, daca tu nu te culci, eu o voi face si saraca plange mai rau decat cand ma duc la baie in timpul noptii. Pana a invatat sa se ridice bine din fund in picioare, bebelina mea exact dupa suptul de la culcare (citeste redbull) se ridica pe mine si incepea sa patruleze prin pat. Si de bine ce-am pazit-o doua luni sa nu calce in gol, acum doua seri cand cica era master of bed walking cu centura neagra a cazut in prapastie cu tablita magnetica cu tot. Acum treb sa lipesc putin tablita, bebelina e intreaga, a plans 10 secunde ca nu si-a dat seama de cauza schimbarii de plan.
Deci eu militez pentru co-sleeping ca sa zic asa.
Cu totul fara legatura; anda iar mi-a sterpelit ciocolata, cre dca renunt eu la ciocolata, stie ce e si mi-o ia din mana, linge putin din ea si atat dar totusi... pana nu haleste tot ce-i dau in materie de mancare gatita nu am chef sa prestez altceva la ea. Plus ca e cam devreme dar ea nu e deloc de acord... mancare doar de oamneni mari, dulciuri, n-o sa ma mai mir cand o sa agate vreun bebelus s-o scoata la o partida de desene animate ceva.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...