Bobocei de sept-oct 2008 (228)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui abe

in timp ce unii se lauda cu maselele, noua ne iese al treilea dinte!

Felicitari !!!!!!!!!

Paula cred ca e dulce rau in noul pat

claudina felicitari pentru TATA !!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

anca, nu ai pus tu niste poze cu voi doua la un party? sau am retinut eu gresit...ca nu am apucat sa ma uit atunci iar acum caut de 10 minute si nu gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Despre socializare eu ce sa mai zic al meu zici ca-i salbatic, daca iesim pe strada, in parc e ok, vb, rade, se agata de oameni si copii, ii hartzuieste sa se joace cu el, dar sa nu fie grupuri mari, daca e lume multa deja nu-i mai place, iar daca cineva insista sa-l ia in brate se lasa cu scandal monstru, lacrimi de corcodil si pete pe piele

Paula merci pentru pontul cu patul

faza cu cateva raceli pe an la copilul mic am auzit-o/citit-o si eu cum ca ar fi ceva in regula

Robi vorbeste si el pe limba lui, apa, pa pa si papa astea trebuie insotite si de semne cu mana sau gura ca sa ma dumiresc ce vrea, dar babauu e cel mai folosit cuvant si are si scop = se preface ca aude babaul ca sa fie luat in brate
si mai are o chestie haioasa, pare asa un copil foarte darnic, doar pare daca ii ceri orice ai impresia ca o sa-ti aduca/dea, vine intins cu manuta catre noi si obiectul respectiv, iar cand ajunge langa noi isi trage mana si fuge cu tot cu obiect

8s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

MAINE AJUNG SIGUR IN SELGROS!!

PANA ACUM PE LISTA PENTRU JUCARIE SUNT:

- CD, ABE, SI ADA!!

MAI DORESTE CAREVA????

ABE - N-AM INTELES EXACT DACA E RENTABIL PT TINE SA TI-L IAU EU, ADICA NU STIU UNDE STAI, CUM NE INTALNIM... IMI DAI UN PM??

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

YUhuuu Nocom esti Mos Craciunul nostru

8s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

YUhuuu Nocom esti Mos Craciunul nostru

8s+

NU, NU!! Sunt doar renul!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

renule, ai pm
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

NOCOM si eu as vrea te rog jucarie din aia.Iti dau PM cu zona in care stau sa vedem daca e usor sa ne intalnim.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Kllemi la noi mai mereu e kk tare si consistent si urat mirositor...ne scoate afara din camera mirosul
Sper sa fim bine in continuare, voi?

Babytza imi pare rau ca nu papa soricelul, nici Crina nu mai vrea sa manance...in ultimele zile ca o furnicuta a mancat , azi putina banana si para, laptele si putini pufuleti
Tusti afara din butoi ca vin dupa tine

Am sa ii dau si eu homeopatele asa cum zice Nocom, poate poate

Anca dr noastra a zis un tub de osccilo pe saptamana preventiv , in caz de raceala un tub pe zi si multa sanatate

Abe multam, felicitari pt dinte

Paula super tare Mihnea

Clau m-am tinut sa iti spun dar am uitat, felicitari mamico pt tata

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Daca nu stiti..o reteta de pizza- mai mult pandispan..cred ca e mai buna pt. bebei decat cea cu aluat.

5 oua,5 linguri de ulei, 5 linguri de apa minerala si 5 linguri de faina. Se face o compozitie peste care se pun ciuperci, masline, legume, sos de rosii si cascaval. Se poate face si in tava de chec, cu ingredientele incorporate.Eu o fac in vas de yena la cuptor. Iese foarte buna..eu faceam si mancam la greu atunci cand nu aveam drojdie in casa sa fac aluat.

Daca va intrebati ce e cu reteta de pizza la ora asta..sunt in cautari de idei noi de mancarica

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput