La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 8
Porumbita spune:
voi ce le dati la masa de seara licuricilor (inainte de laptele de seara cu cerelea/sau san la cei alaptati); si la ce distanta fata de ultima masa de lapte e masa asta de seara?
lisa79 spune:
la noi masa de seara e ori legume ori cereale in jurul orei 18.00. bea in jurul orei 15.00 cam 150 ml lapte si la culcare 120 ml la ora 19.30.
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
iuliacris spune:
Rox, sunt si eu de acord, bineinteles.
Si eu ii dau legume sau cereale la masa de seara.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
anna-mama spune:
Alina, tare frumoase cadorui a adus Mosul, dar eu tot dupa ochii lui David ma topesc Si se vede ca i-au priit zilele astea, era tare fericit cu mami si tati
Lisa, si noi suntem curioase cu exrasul si apoi punem pe cumnata
Porumbita, Vladut ciugule mancarica seara pe baza de legume.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
miereamara spune:
Da, si eu cred ca ar trebui sa foloseasca Ledi banii asa cum crede de cuvinta si cum are nevoie.
Eu ii dau cereale cu fructe, sau iaurt cu cereale sau legume, in jur de 7 seara, apoi inainte de culcare 250 ml formula simpla.
Mi se pare ca bea cam mult lapte pt varsta lui intre 750 si 1000 de ml in 24 de ore. Adica de cele mai multe ori 750 ml (3 sticle) dar uneori ii mai dau si ziua o sticla si atunci se fac aproape 1000 ml.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Mi se pare ca bea cam mult lapte pt varsta lui intre 750 si 1000 de ml in 24 de ore. Adica de cele mai multe ori 750 ml (3 sticle) dar uneori ii mai dau si ziua o sticla si atunci se fac aproape 1000 ml. |
Miere pot sa ti-l trimit cateva zile pe Razvi sa-i explice Aidan ce bun e lapticul? Ca Tzumpi nu mai vrea decat maxim 300ml si ala in somn
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
miereamara spune:
Ai incercat sa ii schimbi marca de formula?
Aidan nu face diferenta, de curand l-am trecut pe lapte de crestere Enfamil (e mai ieftin, la ce cantitati bea el, ma ducea la sapa de lemn pana la 2 ani:)), dar ma gandesc ca poate Razvi o sa faca diferenta si poate o sa-i placa mai mult.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Anuc spune:
Offf, Ledi! Ce tampenie cu pierderea job-ului mai ales acum cand au nevoie mare de bani!
Naty, pai daca fetele noastre sunt asa sensibile, cum vor reactiona mai tarziu cand, vorba aia, se vor lovi de tot felul de reactii din partea invatatoarelor, profesorilor, etc...Ioana era, le fel, ingrozita de ziua cu dansul, eu am tras-o de limba, am crezut ca ii si 'atinge' la ce fata facea cand auzea ca are dans...
Filip de vreo 2 zile face iar figuri cu laptele. De unde bea 250 la o masa, acum abia mai ia 100-150, iar la masa de pranz mai mult n-a mancat....sper sa nu vina iar o perioada dintr-aia in care-mi mananca ficatii...plus ca a si tusit de vreo 2 ori azi...stau cu morcovul acum...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Ai incercat sa ii schimbi marca de formula? Aidan nu face diferenta, de curand l-am trecut pe lapte de crestere Enfamil (e mai ieftin, la ce cantitati bea el, ma ducea la sapa de lemn pana la 2 ani:)), dar ma gandesc ca poate Razvi o sa faca diferenta si poate o sa-i placa mai mult. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
La asta nu m-am gandit ce mama sunt
Eu ii dau NAN si acu' tocmai ce am achizionat 10 cutii de NAN3 sa trecem la urmatoarea etapa...nu's ce sa fac, il incerc cu asta si daca nu-i place trec pe altceva...sa intreb si pediatrul ce imi recomanda...
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
KikiontheNet spune:
Am revenit...Am incercat sa fac ce a zis Selene si am primit un mesaj ca "roxanaz nu primeste mesaje private". Ceva fac gresit - ma ajutati? Tin neaparat sa o ajut pe Leditia, am vrut mai demult si am tot amanat. Multumesc!