La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
andre_ea spune:
Buna ziua,
Vin si eu cu intarziere sa urez tuturor Nicolailor si Nicoletelor.
Ma bucur ca mosul a fost generos cu toata lumea. Eu abia dupa ce am vizionat pozele voastre am realizat ca n-am facut poze copiiilor cu cadourile. Eh, o sa le fac de Craciun. Pe Tudor cand il intreb ce sa-i aduca Mosul incepe cu "o papusa pentru Ilinca".
Si eu sunt trista ca a iesit Basescu. Dar cred ca eram la fel de trista si daca iesea Geoana. Nu suntem in stare sa producem un lider adevarat.
Irinele, succes cu joburile. Sa iasa lucrurile asa cum vreti voi.
Imi pare rau de ceea ce i se intampla lui Ledi. Necazurile vin intotdeauna impreuna. Dar sunt convinsa ca lucrurile se vor rezolva. Speram la vesti bune maine.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
IRA_LIZA spune:
Apropos de poze: nu ar trebui sa incepem sa facem licuricilor poze la aniversarea de 1 anishor pt un album al odiseei? album/colaj o forma sau alta...
Ira, mamica Elizei
cristi_2003 spune:
ar fi frumos un colaj cu bebele in primele zile de viata si o poza de la 1 an. si sa il lansam la aniversarea ultimului licurici, carla de iuliacris.
i-am pus la masina de spalat toate jucariile fara baterii - sa vedem ce supravietuieste din ele. da sa scapam de virus.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz buna dimineata eu ca de obicei nu vin cu vesti bune. din pacate Ledi are din nou probleme - de data asta financiare, sotul ei a ramas fara slujba datorita unor abuzuri. asta inseamna ca nu mai au nici masina ca sa mearga miercuri la bucuresti. as vrea sa va cer permisiunea sa trag banii din paypal si sa i-i dau pentru cheltuieli curente pentru ca au ajuns intr-adevar la fundul sacului. si stiti si voi cat de greu este sa gasesti o slujba la sfarsitul anului, inainte de craciun. banii pe care ii mai are Ledi in cont se vor duce pe analiza si atentii catre medicii de la Marie Curie. banii din paypal - adica usd si euro inseamna cam 1700 de lei, tranferul lor in cont dureaza cam 4 zile lucratoare, deci vor fi disponibili saptamana viitoare. multumesc, Roxana |
Roxana, unda verde de la mine, daca pot sa spun asa, desi eu nu am trimis bani prin PayPal.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
Selene_Bunny spune:
Pentru fetele din alte tari:
Manarii... Un tip a votat in Gara de Nord, dupa care a zis ca merge in alte locuri, sate, comune, unde oamenii nu au TV, si mai voteaza de vreo 4 ori, ca asa a facut si pe 22 noiembrie...
Oameni care declarau in fata camerei de filmat ca un primar sau altul le-a dat cate 10, 15 milioane de caciula pentru a vota un anumit candidat...
Oameni care carau galeti cu "pomeni electorale"...
Naty, imposibil cu trenul, nu sunt trenuri care sa ajunga la timp, si Ledi, din cate am inteles, trebuia sa mearga singura (nu mai stiu cum e acum cu Gabi), cu David si cu o gramada de lucruri dupa ei (hainute de schimb, scutece, mancare). Deci exclus trenul.
Aseara m-am uitat si eu dupa rent-a-car (Ledi are permis), dar sunt groaznice preturile, chiar si pentru o zi de imprumut. Am mai vorbit cu cineva care face curse C-ta - Buc. si retur, cu masina proprie, masina mica, ramane sa vada Ledi daca isi poate permite asa ceva.
IRA, exact asa e Daria mea acum, iritata de numa'.
cristi, si Daria tot 38,2 a avut. Vezi ca noi suntem inca cu muci, de 3 saptamani incoace, o aspir si de 3 ori pe zi, nush ce sa mai fac... Ia Ospamox acum... Ledi urmeaza sa faca testul genetic nr. 2, cel de 1.700 de RON, si parca si sa trimita mostra de sange la clinica aceea din strainatate, plus sa-i vada dr. Orosanu.
KiKi, adita, va rog sa ii dati un PM roxaneiz, ea s-a ocupat de "comasarea" banilor intr-un singur cont.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
cristi_2003 spune:
carol muci nu prea are, unul am aspirat si gata. da tuseste destul de rau si acuma doarme de cateva ore. un pic s-a trezit si am reusit sa-i pun termometrul, a scazut la 37,3. asta dupa ce mi-a zis dna dr sa ii dau nurofen - cred ca are gust bun, ca l-a supt din siringa
sper doar sa accepte sa manance ceva inainte sa il ducem la doctor. sa se intareasca putin
micola spune:
buna
vin la apel
ce bine-o sa traim si de acum incolo...desi nu stiu de ce-l ridicati in slavi pe crin...mi se pare un catel si un lingusitor..in primul tur am fost si eu intre crin si oprescu..am ales a doua varianta..acum m-am lamurirt si de crin...
iulia, nu sunt in greva, am fost intr-o pauza.
legat de aerobic,inca nu vad rezultate pe cantar, doar in cm, la abdomen, daca inainte aveam circumferinta de 100 cm, acum am 96..dupa 4 sedinte..dar pe mine ma omoara..facem mai mult pe saltea si, in ultimul timp, a pus mult accent pe exercitiile pt abdomen
By the way, felicitari pt green card
Porumbita, nu, nu l-am tuns niciodata , ca nu m-au lasat bunicile, traditionaliste...mai avem un pic si gata, devine si puiul meu baiat, fara sa-l mai confunde lumea.."ce fetita frumoasa!"..21 ian e joi si sambata, pe 23 are loc marea taiere de mot, sa vedem apoi cu tunsul cum om reusi...tibi zice ca mai bine il tundem acasa cu masina de tuns, eu zic ca mai bine la un coafor de pitici..sa vedem...Ira, si noi motul tot acasa il taiemsi n-am chef de tambalau, desi suntem "doar" 12 adulti si 2 pitici..plus ca va fi la 3 saptamani dupa datul de grinda, care e tot aicideci tot pe carca mea
Anna,da, a venit si la noi Mosul numai ca tibi, in loc sa faca poze, a filmat, si nu pot pune pe mailul comun..oricum, Alexutu a plans, ca Vladut se bucura foarte tare ca primise pestisorii mult visati si a uitat ca "gajgalica mica" (cum ii spune el) se sperie..A primit de toate: biscuiti zoo, banane, portocale, un pian ferma, un costumas, un bradut de pus in geam si un vulpoi care vinde inghetata, suc, si merge pe bicicleta, ff haios
Si eu il scot pe Alexutu cel putin o data pe zi, in jur de 12, de pe la 10.30 pana la 12.30, ca mergem sa-l luam pe Vladut de la gradi. e bine sa fie scosi si pe frig si pe ger, numai vantul sa nu bata ca pe noi ne-a imbolonavit de 2 ori pana acum...acum ne ferim cat putem de el..
Jucaria noastra preferata, pe langa papuci, telefoane mobile, telecomenzi, tastatura de calculator, este de departe cutia de la servetelele umede
Eu ii dau galuscute cu tot cu albus, clasice..cu ou si gris..i-am dat mai intai un pic de tot, a doua zi mai mult, apoi una intreaga..treptat-treptat trebuie obisnuiti si cu alte alimente,zic eu, nu dupa un an sa sarim pe ei cu de toate..tibi incearca sa ma convinga sa-i dau cartofi prajiti, ca "sunt cei mai buni"...noroc ca Vladut tine cu mine si il paraste mereu
Am vazut frumusetile noastre: Alexiuta, domnisoara in adevaratul sens, Ochila din ce in ce mai scump, Robert duulce foc, Carol craciunel delicios, Vladut falcos si numa' bun de pupat, Alice ca o scolarita cu fundite, deja, Davidut cel voios si zabaret, si cu body ca al nostru:)
Aaaaaaaaa, tocmai ce am zarit dintisorul no 5...ca sa musta mai cu spor ca si asa iar alaptez plangand..ma tine tibi de mana, de zici ca nasc...nu m-a tinut el la nastere, da' ma tine acu'
Dark, felicitari pt bouncer, f interesant! sa-l foloseasca Mister santos!
Bebelusi, imi pare rau ca nu aveti gaze...nu are nimeni in sibiu?
Cuscra, baga niste pozici cu printesa ca mi-e asa dor de ochisorii ei vioi si frumosi
Nu mai fac pauze de astea ca am stat o juma' de zi sa recuperez
ooof, ce veste proasta, cu servicul sotului LeditieiDar, sa dea Dumnezeu sa fie tot raul spre bine
deci a ramas valabil vechiul cont?
mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
alina2700 spune:
Fetelor si eu ma lupt cu kg...dar abia am ajuns la 70...mai am muuult de dat jos.Aerobic,exercitii...cand unde sa le fac?Noi suntem singuri aici...iar eu sunt 24 din 24 cu David,nu are cine ma suplini.Sotul pleaca dimineata la 5:30 la munca si se intoarce abia spre seara...in jur de 17:00...ca sa nu mai spun ca David sta numai legat de mine,...si chiar nu am cum sa evit asta...avem o singura camera care e si dormitor si sufragerie si bucatarie...mai exact un studio..pe aici termenul asta se foloseste,asa ca abia il pacalesc sa stea in premergator sa fac mincare si curatenie.Asaaa caaa ...mai tin eu cate o dieta mai incerc eu cateceva dar...putin cate putin!
Anna intr-adevar frumos cadoul de la David...dar si noi am fost pe masura cred cu cadourile pt el DOVADA AICI
Pupici!
koruccia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz buna dimineata eu ca de obicei nu vin cu vesti bune. din pacate Ledi are din nou probleme - de data asta financiare, sotul ei a ramas fara slujba datorita unor abuzuri. asta inseamna ca nu mai au nici masina ca sa mearga miercuri la bucuresti. as vrea sa va cer permisiunea sa trag banii din paypal si sa i-i dau pentru cheltuieli curente pentru ca au ajuns intr-adevar la fundul sacului. si stiti si voi cat de greu este sa gasesti o slujba la sfarsitul anului, inainte de craciun. banii pe care ii mai are Ledi in cont se vor duce pe analiza si atentii catre medicii de la Marie Curie. banii din paypal - adica usd si euro inseamna cam 1700 de lei, tranferul lor in cont dureaza cam 4 zile lucratoare, deci vor fi disponibili saptamana viitoare. multumesc, Roxana |
Roxana, si eu sunt de parere ca banii trebuie folositi de Ledi si sotul ei pt ce considera ei necesar, urgent si prioritar..si sper sa reusim sa ajutam si in continuare pana se aseaza un pic lucrurile.
lisa79 spune:
roxana si eu cred ca se pot chletui pt necesitati. am sa incerc sa mai trimit odata luna asta,doar tot e luna cadourilor.
azi primesc exatrsurile de cont...feteor,de abia astept
aaa,tot de azi aminceput diata disociata. azi papam mere. pana la sf de luna trebuie sa slabesc sa incap in niste panataloni pe care ii iubesc
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!