La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 6
Naty spune:
Neata!
Da mult ati mai scris ...
Of Doamne, ce vesti proaste cu Ledi! FETELOR, HAI SA MAI FACEM UN EFORT SI SA-I AJUTAM! Cine mai poate sa trimita banuti, sa o faca!
rox cum ajung la Bucuresti? Cu trenul?
Poate cineva sa ii ajute sa se deplaseze in Bucuresti?
Din pacate barbatu-miu pleaca maine cu una din masini ... la Constanta si cealalta tocmai s-a stricat si trebuie s-o bag in service, ca eu le-as fi oferit o masina.
cadia ce bine-mi pare ca ai scris! Mai zi-ne despre voi.
Alergie din asta face si Ioana mea, cand era bebe facea urat de tot, acum mai putin. Eu nu i-am dat nimic si nici nu am dus-o la doctor ... m-am gandit ca precis e de la frig! Acuma am intrat la idei.
anuc fix la fel si Ioana mea; mi-am dat seama ca problema este frica de anu fi certata, a nu i se atrage atentia. Exact ca a ta a facut cu fosta profa de dans de la gradi, o data i-a atras atentia sa tina nu stiu cum piciorul si n-a mai vrut sa mearga, era terorizata in fiecare zi sa nu fie ziua cu dansul.
La ce doctor ai fost cu ea?
anna pe 21 avem serbarea la gradi si pe 26 al balet, mai avem ceva de tras! Culmea e ca vrea sa participe, daca ii zic sa nu mearga plange mai rau
iulia felicitari!
irina daca te incalzeste cu ceva ... eu am inteles ce vrei sa spui sunt 100% de acord cu tine.
Multa bafta la interviu! Poti sa sti de unde sare iepurele?
cristi : Panadol/Nurofen pentru febra, Ketof pentru secretii (sau Rhinatiol e acelasi lucru)
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
KikiontheNet spune:
Salut!
Sunt kiki. As vrea sa am si eu posibilitatea de a o ajuta pe Leditia. Cine poate sa imi trimita datele de cont si cum? Multumesc!
anna-mama spune:
Ledi, incercam sa va ajutam, cumplit ce ati patit! Te rog sa apelezi la noi de cate ori e nevoie
Alina, sa va fie de bine, frumos cadou v-a facut David de Mos Nicolae. Eu ziceam de metoda contraceptiva si la noi inca se aplica Vreau sa vad poze cu David cu cadourile de la Mosu Asa, si sa inteleg ca deja il invatati sa schieze?
Naty, cred ca Ioana e perfectionista si de aici problemutele, ufff, mititica. La gradi nu exista psiholog, poate niste sedinte de consiliere ar putea-o ajuta sa aiba mai multa incedere in ea.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
IRA_LIZA spune:
Neatza!
...evident, remarca mea "doamne in ce lume traim" se referea la batausul ala de copii. Ma tot gandeam azi-noapte k ar fi trebuit sa precizez explicit asta k sa nu fiu gresit inteleasa.
Ce chestie! Eliza mea a inceput sa scrasneasca din dinti! nu prea ma amuza, nu stiu de unde i se trage. Am crezut ieri k mi se pare, insa dimineata se juca cu noi in patul mare si, concentrandu-se pe nush ce, crantz-crantz din dintishori!
A inceput sa-i treaca iritatia de scutec pe care o are de vreo luna incoace. Nu a avut absolut niciodata iritatie pana acum vreo luna. A avut o iritatie extrem de urata care a tot recidivat, am uns-o cu tot ce-am avut prin casa, pe urma, la sfatul med fam, i-am dat cu Triderm, se pare k se inchide. Ranile, 2 la numar, arata urat, pielea s-a macerat in profunzime, seamana cu o arsura chimica. Nush de ce tot suspectez k i se trage de la ceva ce-a mancat, pt k iritatia s-a tot reactivat atunci cand a facut nr2. Nu stiu ce sa spun...
Ledi, ne pare ff rau pt problemele voastre, suntem p'aici cu tot ce putem k ajutor. Daca, cumva, veniti cu avionul de la Cta la Buc, va rugam sa va lasati bagaj si ce mai credeti voi la noi, stam langa Aeroport Baneasa.
Bebelusi, v-au dat drumul la caldura?
Cadia? fetita ta a primit mashinuta 4 in 1 de la Chicco, am retinut bine? uita-te pa mailul comun sa o vezi si pe Eliza mea in exact acelasi fel de masinutza. De stat in ea nu sta prea mult pt k prefera deocamdata sa o studieze din exterior, mai ales sa deschida comartimentul de sub scaunel. Sa fii atenta cand bebika ta va face acelasi lucru, masinutza aluneca si se poate duce in nasuk.
Pupam, revenim mai incolo!
In timp ce va scriu, puiutza mea azvarle cu bolta jucariile din tzarc si se amuza grozav! toata podeaua sufrageriei e plina de jucarii!
Ira, mamica Elizei
cristi_2003 spune:
i-a crescut temperatura la 38,2
mergem dupa masa la doctor sa il asculte
nu putea sa treaca anul fara o raceala, nu???
si nu stiu de unde a luat, ca nu a fost nimeni racit in jurul lui
anna-mama spune:
Cristi, sanatate multa lui Carol! Sper sa fie o simpla raceala, dar mai bine mergi la doctor, te asteptam cy vesti bune
Vladut nu a facut febra, doar mucisori la greu.
Poze Vladut la 9 luni
roxanaz spune:
Raluca, am vorbit cu Ledi si mi-a spus ca au facut rost de masina pentru maine. asa ca macar asta a fost rezolvata. multumesc tuturor celor care si-au dat acordul.
cristi_2003 spune:
saracii, cred ca fix asta nu le mai lipsea. cum se aduna toate la oamenii necajiti... daca e nevoie de ajutor de orice fel sa ne spuneti. acuma ce vor face la bucuresti - un test nou?
credeti ca la carol ii da antibiotic? of, sper ca nu, ca oricum acuma face nazuri la mancare, mananca doar ce poate lua in mana singur si baga in gura, nimic dat de noi, nici bibele nu ma lasa sa i-l tin.
aditapop spune:
Hello, fete! Am mai fost pe la voi, intre timp v-am mai citit si am aflat cu mare parere de rau despre problemele lui Ledi, as vrea si eu sa ajut cu niste banuti! Imi dati un nr. de cont, va rog?
Doamne ajuta sa iasa bine analizele!
Lisa si Cris, le votez pe fete in continuare! Sper sa castige!
Multa sanatate Dariei!
La noi s-au afisat rezultatele la concursul KLORANE! Va multumim din suflet pentru voturi! Suntem pe locurile 5 si 6! Nu am fi reusit fara voturile voastre!
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=7
Toate cele bune si o sa mai intru sa citesc despre frumosii licurici!
POZE NAZDRAVAN
anna-mama spune:
Cristi, sper sa nu fie nevoie de antibiotic, sa fie ceva usor.
Adita, felicitari pt concurs, si multumim pt ajutorul acordat lui Ledi. Cred ca-ti da Roxana contul.
Ledi, ce bine ca ati facut rost de masina.
Poze Vladut la 9 luni