La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Fil_lily,am deja saniuta,cumparata de vreo 2 saptamani.
Cris,poate recupereaza saracuta noptile trecute.
dark,o sa iti placa
IrinaC,asa e,trebuie sa ne bucuram ca ii avem si sa ne multumim cu ce ni se ofera

eu ma uit la un film cu kim basinger pe protv

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Cri30, este normal, organismul ei se reface dupa boala. Si Thea a fost mai somnoroasa cateva zile dupa ce a fost bolnava. Acum si-a revenit, mai devreme de 12 nu adoarme

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

irina

a racit

are o tuse cu secretie cred

si ceva muci

temperatura 38

ce sa-i dau? am in casa eurespal, ketof, nurofen si sumetrolin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Irina, s-au gandit multi la scenariul cu Prostanacul si mogulul...inclusiv noi :)...dar chiar asa de prost sa fii sa cazi intr-o astfel de plasa inainte de alegeri?...uite ca se poate....

Anna Mama , nu contenesc sa-l admir pe Vladut cat e de vanjos si cum merge el topa-topa...:)

Alinuk, v-am vazut la Observator! :). Ce baieti frumosi ai!

Irina, bafta multa! Doamne ajuta sa ai parte si de vesti bune!

Ira, nici Filip nu reuseste sa bea cu canuta...la fel face, molfaie mustiucul, apoi o arunca....

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani, Andu! L-am vazut si eu la Antena si e un frumos
La multi ani, Andrei Stefan!
Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!

Irina, bafta multa azi la interviu! Tinem pumnii!

Miere, imi pare rau ca nu a fost job-ul ala de care erai incantata. Oricum, tin pumnii sa iasa cum vrei tu!

Arriel, pt dermatita atopica folosesc gelul de dus Lipikar Syndet si crema Avene Trixera, zilnic. In perioadele cu bubite il dadeam si de 4 ori pe zi cu crema. Asta e tot. El vara se facea numai o bubita sub gusita, groaznic, si mi-a dat in plus o crema cu care sa-l dau numai acolo, timp de o saptamana, nu mai stiu denumirea, dar daca te intereseaza o caut si-ti spun.

Cris, nu te ingrijora, se reface organismul Dariutei dupa boala.

Bebelusi, cum a dormit Vladut? V-a dat drumul la gaze?

Dark, super bouncerul, sa se bucure de el! Dar nu doarme cam stramb in el?

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cristi pana raspunde irina -pt febra panadol sua nurofen
pt muci apa de mare si aspirat;vibrocil picaturi alternat cu synupret (fluidizeaza secretiile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu sunt zombi; de la 8 la 12 s-a trezit de 8 ori; apoi de la 4 la 7:20 de alte 8 ori

macar nu am avut inspiratia sa ma culc la12, prindeam 4 ore legate, m-am culcat la 1 ca aveam si de lucru + ca dupa atatea treziri nu credeam sa faca pauza prea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
eu ca de obicei nu vin cu vesti bune. din pacate Ledi are din nou probleme - de data asta financiare, sotul ei a ramas fara slujba datorita unor abuzuri. asta inseamna ca nu mai au nici masina ca sa mearga miercuri la bucuresti.
as vrea sa va cer permisiunea sa trag banii din paypal si sa i-i dau pentru cheltuieli curente pentru ca au ajuns intr-adevar la fundul sacului. si stiti si voi cat de greu este sa gasesti o slujba la sfarsitul anului, inainte de craciun.
banii pe care ii mai are Ledi in cont se vor duce pe analiza si atentii catre medicii de la Marie Curie. banii din paypal - adica usd si euro inseamna cam 1700 de lei, tranferul lor in cont dureaza cam 4 zile lucratoare, deci vor fi disponibili saptamana viitoare.
multumesc,

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

rox - banii aia sunt ca sa ii ajutam pe ei, nu conteaza ca ii folosesc pe un test sau ca sa ia mancare. sigur ca poti sa ii dai. cel putin asa consider eu.

eu am fost la marie curie cu carol, am fost tratati foarte foarte foarte bine, si nu am dat nici un leu nimanui. zi-i sa nu se arunce sa dea f multe atentii, ca poate scapa fara. nu stiu daca e la fel la toate sectiile, dar la neurochirurgie unde am fost noi am intrat in ordinea ajungerii acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua dragelor!
Nu am mai intrat 2 zile si am avut ce citi.mi-a trebuit o ora sa va prind din urma!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE ASTAZI IMPLINESC LUNITELE!
LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE SF NICOLAE!(cu intarziere)
MULTA SANATATE TUTUROR LICURICILOR SI PARINTILOR LOR!

Noi de Mos Nicolae am primit de la David ragaz pt o partida amoroasa cu tati(bine a mai prins...)Anna parca tu ziceai ca cel mai bun anticonceptional e bebe...ca nu ne lasa,apoi un dulapior pt incaltaminte ...pe care s-a chinuit sotul meu sa-l monteze vreo 4 ore,dulciuri fructe...etc!David a primit fructe ca dulciuri nu are voie,o jucarie,un puloveras,si un costum de ski!A primit si cadoul pentru Mos Craciun...ca nu ne-a rabdat inima sa-l tinem...plus ca de craciun nu vom fi acasa,o masuta cu activitati de la chicco.
Lui David ia trecut leziunea aceea de la cuculet!Deacum mami o sa stea cuminte si nu o sa mai umbleunde nu trebuie!
Duminica am fost la vot (am votat G) pentru ca neintereseaza f mult ce se intampla in tara si amfi vrut o schimbare dar se pare canoi facem parte din procentul cel mic al diasporei.Chiar am fost suparati cand am auzit rezultatul dar de' ce sa-i facem ...io cred totusi ca s-au facut manarii...

Am vazut o gasca de licurici superbi!
Anna imi place de mor cand vad cat de bine merge Vladutul bolfos!
Veronica e mortala Alice...cred ca o pupacesti toata ziua!
Irina nu-i mai spune te rog purcic lui Andreiut!Are o figura asa de inteligenta si privire agera!Mancal-ar mami pe el de dragut!

si TOTI CHIAR TOTI LICURICII NOSTRI SUNT BESTIALI!
Va pupacesc!

Mergi la inceput