La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
cris30 spune:
ROXANA sunt de aceeasi parere cu fetele.
Ledi imi pare rau pentru job,tocmai asta nu va trebuia voua, mai ales acu in prag de sarbatori.Unora chiar nu le pasa .
Cristi sanatate lui Carol, off stiu cum e cand au febra .Poate e numai o raceala usoara.
Aditapop felicitari pentru locurile 5 si 6, Razvanelul.
E ora 11 si Daria tot doarme, si doarme de aseara de la 10.30.Nu-mi place sa o vad asa somnoroasa, iar ma gandesc la toate prostiile .
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
cris30 spune:
In legatura cu masa de seara, noi papam un iaurt pe la 8-8.30 si cand vine ora de culcare adica 10-10.30 ii dau cam 5oz de lapte.
Naty spune:
La masa de seara (care este pe la 8 - 8,15, inainte sa se culce) Nadia mananca doar lapte cu cereale, 230-240 ml.
Masa anterioara nu o pot numi in nici un caz de seara, fiindca e la 5.
Nu ii e foame pana dimineata, ca dovada ca nu se trezeste.
cris30 nu stiu ce sa zic cu somnul, nu mi s-a intamplat. Mai bine intreaba medicul.
Stie cineva ceva de ledi? Ce au facut? Cand pleaca? Au gasit epubreta? Care e programul pe maine?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
lisa79 spune:
deci sunt neagra neagra neagra de nervi!!!
sunt 82 de USD in cont si 2300 de euro... sa nu va zic ca dobanda...si-o transfera d-ra in fiecare luna la ea in cont
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
iuliacris spune:
Extraordinar ce nesimtita!!!! Nu i-a zis nimic Cristi? Pai cum, ea traieste din economiile voastre?!
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
Cris, si Carla a dormit mult azi noapte, de la 10 pana la 10.15 cand am trezit-o noi. Nu cred ca e nimic. Cat doarme ziua?
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
crisspy spune:
Din cate stiu Ledi a cumparat eprubeta si fluturasii de recoltare. Maine dim la 6 pleaca de la C-ta.
Merg la Budimex la dna dr si apoi la recoltare si sa duca proba de sange la laborator.
Se intorc la C-ta tot maine. Sper sa fi inteles bine.
Tinem pumnii sa iasa bine.
Of Lisa ce rau imi pare...trebuie sa faci ceva sa recuperati banii. Pupici
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
anna-mama spune:
Ledi, ne rugam sa fie bine totul maine! Doamne ajuta!
Lisa, groaznic, a cheltuit toti banii, nu pot sa cred
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
cris30 spune:
Iulia ieri adormit de doua ori, de la 1 la 3 si apoi a mai dormit o ora de 6 la 7.Deci cam vreo 3 ore in timpul zilei.Sa vedem azi cat doarme.Sotu imi zice ca se recupereaza dupa noptile agitate pe care le-a avut cand a fost cu temperatura.Cand ma duc la vaccinul de un an am sa o intreb pe doctorita daca e normal sa doarma atata.
Betty nu am cuvinte pentru cumnata ta, atatia bani .