Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
oanaiacovita spune:
Oanka imi pare rau ca ai probleme cu burtica, eu nu am avut deloc in sarcina asta si nu prea stiu ce e voie.Pupici de la noi sa treaca.
Jos palaria pentru gestul tau. Extraordinar.
Dar nu ma mira pentru ca stiu ce sulfet mare ai. 
Cori la serviciu????
Pai mai poti mami?
Adriana hai ca stabilim intr-o dupa masa o intalnire la iulius daca poti. Sa vedem maine ce vesti imi da dra si vorbim.
Vazut pozele. Imi vine sa il pap pe Nick al tau.
Abia astept sa va cunosc.
Eu va zic noapte buna ca m-au luat niste arsuri la stomac de nu mai pot.
Pupici la burtici si iepurasi.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
briza_marii spune:
Oanka
vorba astora de la ProTV "jos palaria" in fata gestului tau.
Clara bun venit. Zau de inteleg cu ai rezistat atat fara sa ne "vorbesti"![]()
Atb ce frumosi sunteti amandoi, cu par balai si un zambet cat toata fatza![]()
Ioanact nu stiu daca am apucat sa iti spun azi dimineata, ca si eu am vazut filmuletul cu prichindica ta. Doamne cat poat fii de frumoasa si cum rade si strange din umeri..m-am topit toata
Oana si mie imi place tare setul tau, si m-a impresionat gestul lu' tati! Bravo lui! Al meu sot nu ma lasa sa cumpar nimic, cica e prea devreme..dapai sa se gandeasca el sa cumpere ceva
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze
21+
Eric Mihai
Ina_3040 spune:
Seara buna burticilor,
am intrat sa o felicit pe Lindal pt nazdravanul ei si sa ii urez un bun venit in clubul soacrelor mari ![]()
Rebiana si Denisa, oauuu
ce mamici fotomodele, fetelor voi pareti ca nu ati pus nici macar un kilogram pe voi.
Am vazut si poze frumoase cu Luca si Nicholas, imi e si mie tot mai drag de feciorul meu desi recunosc ca la inceput imi doream o fetita.
Oanka, emotionanta povestea cu copilasul ala, si eu am mereu tachinari ca si Delia, insa nu cu mama ci cu tata. Si dupa ce il cert apoi imi pare rau si imi fac procese de constiinta. cum sunt parinti buni, rai sunt ai nostri, si nimeni nu o sa ne iubeasca cum ne iubesc ei (ma refer la dragostea materna si paterna).
Clara bine ai venit pe forum si mai scrie-ne cand ai timp.
mai vroiam sa scriu cate ceva dar nu mai stiu ce ![]()
o seara placuta tuturor.
Ina
24+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
Erina spune:
Buna seara!
Lindal asa am fost si eu un pic dezamagita cind la 18s2z am aflatca e baietel cind la 11s mi se spusese probabilitatae mare fetita. Acum ma gindesc sa nu se schimbe iar
...
Va fi frumos si il vei iubi la fel, sunt sigura!
Am vazut mamici cu burtici. Cele care au pus link direct. Am admirat si eu petrecerea, burica, catelul si dormitotul cu perdea mov al Oankai
.
Pe mami de cavaler Luca, Rebiana si pe Honeybabay supla si cu zimbet minunat.
Lucrusoarele sunt de asemenea foarte frumoase, sa le poarte sanatosi bebelusii.
Clara bine ai venit! Mi-a palcut mult cum ai scris.
Freedelia, e foarte neplacut sa iti submineze mama ta autoritatae in fata copiilor. E de preferat sa lamuresti exact problema dar sa incerci sa fii si concilianta.
Trebuie sa ne bucuram de ei asa cum sunt.
Vladimirescu, mi-a placut mesajul tau despre activitatile din dormitor. Din pacate la unele femei libidoul poate fi foarte aproape de 0 in perioada sarcinii cum la altele poate fi mai mare decit in perioadele fara sarcina. Eu ma incadez in prima categorie.
Nikole, bine ai revenit! Va doresc sa fie Brazilia tot ce va doriti si mai mult! uite citind la tine am realizat ca azi am uitat vitaminele-eu le taiasem si am ajuns la anemie asa ca a trebuit sa revin asupra deciziei. Cred ca l-a tine s-a adunat si oboseala si emotiile cu translocarea. Sanatate multa si numai bine!
Oanka, fetele te-au sfatuit foarte bine. Dieta si saruri de rehidratare daca nu poti bea multe lichide. Sanatate multa!
Atb ce frumos e Nicholas!
Ii sta minunat cu caciulita de Mos linga ghetute!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
24+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Rebiana27 spune:
Saptamana 25.. ipostaze
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
atb spune:
Vazut pozicile noi.
Child, esti tare mumoasa! Si tinuta aceea mov o vreau si eu! Daca n-am pofte la mancare lasa ca poftesc la haine! ![]()
Rebiana, nici cu tine nu ma mai joc! Ai o burtica sexoasa si un baietel scump de tot! 
Lindal, felicitari pentru
!!! Ai sa vezi tu ce bine e sa fii soacra mare!![]()
Alina, ce vesti ne dai?
Clara, bine ai venit! Si jos palaria pt toate mamicile de 3 copii! Si eu ma laud la toata lumea ca vreau 3 copii, dar inca nu stim sigur cum vor sta lucrurile pe viitor. Sa dea DD sa fie bine pentru toti!
Adriana
25+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Rebiana27 spune:
Adriana
intoarcem urarile pentru ca v-am admirat in poze! Cat mi-e de dor de pletele mele blonde cand te vad atat de frumoasa!!
lui Nicholas cel dulce!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
atb spune:
Oana, briza_marii, Ina, Erina, multumim! 
Oana, suna-ma oricand, noi iesim afara undeva intre 15-19, si venim cu tot dragul in Iulius!
Oanka, emotionant momentul si jos palaria pentru fapta ta! 
Rebiana, deci clar nu ma mai joc cu tine dupa ultimele poze puse! Strengarita cu codite ce esti!![]()
Adriana
25+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Ioanact spune:
Buna seara!
Tocmai ce am sosit si noi..si avem vesti bune: IOANA va avea o surioara!
(Rebiana se pare ca "pata" nu a fost sa fie baiat, dar nu conteaza eu le voi iubi, numai sa fie sanatoasa(e)).
Bebelina se incadreaza in grafic, 21 s si 386 g..iar mami a luat 500 g in ultima luna (adica am 71,5 kg), numai inaltimea nu mi-a zis-o, ca cica nu poate sa o masoare (pana la 12 s se masoara)
, Elevit voi lua in continuare, dar am intrerupt Utrogestan si sa fim sanatoase pana si dupa nastere. Acest lcuru va doresc si voua, sa fiti sanaotase si voi si bebeii vostri.
Urmatorul control va fi pe 18 Ian. 2010, at imi va da sa fac analize..si banuiesc ca imi va face si eco..dar mi se pare ca imi face prea des eco
, pana acum am facut 4 eco (in fiecare luna)..iar la sarcina cu Ioana , toata sarcina am facut 4-5 ecografii..hmm voi vedea si cum va fi vremea ca daca ma voi simti bine si nu avem cum sa ajungem la CT, vom merge luna viitoare (adica Februarie)..vom vedea. In schimb mi-a dat Dr ginecolog 'scrisoare medicala' catre medicul de familie, ca incepand cu 11 Ian -31 Ian sa-mi i-au concediu medical, iar apoi concediu prenatal (incepand cu 1 Febr, voi avea 78 de zile pana pe 19 Aprilie cand va fi DPN, asa ca ma incadrez av in vd ca sunt 84 de zile, inainte de nastere si 42 sa imi ramana dupa nastere, vom vedea cand va vrea bebelusa sa 'vina' pe lume).
'Merg' sa recuperez
ce ati scris..![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
21+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!