Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 5
Clara03 spune:
Oankaincearca sa manaci branza uscata (telemea) masline si paine prajita. Si multe sticsuri, covrigei etc. De asemenea, ceaiul de macese strange la burta. Sau zeama de la orezul fiert. Ideea este sa nu te deshidratezi, iar pentru asta trebuie sa bei lichide la greu.
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CoriMami Buna fetelor, nu stiu ce aveti voi in meniu ,dar eu sunt la servici si fiindca nu e altceva de mancare prin preajma ma infrupt cu cereale Nestle grau cu 5 fructe, pt 6 luni |
Nu-mi aduce aminte, intr-o vreme o concuram pe Irina la cereale cu banane de la Milupa, si la cele cu zmeura, de la Bebelac (parca)
Stiu ca-s tare bune, pofta buna!
honeybaby spune:
Am dat cutiile cu globulete jos si acum vreau sa pun cateva decoratiuni prin casa.
Bradul inca nu-l fac pt ca trebuie sa dramam un zid zilele astea si o sa fie totul prin de praf

Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
babyangel spune:
Rebiana, you sexy mamma
Slabuta , draguta..ce mai..va invidiez pe astea slabute
iar despre Luca, imi mentin parerea ca e ca un ingeras
Marsybaby, e bine sa citim ca esti ok...cat despre kg, ce sa facem...nu putem fi o odisee plina de manechine....dar important e sa ne mobilizam dupa nastere sa ne revenim repede![]()
Cum stati cu gandurile de mutare in "Ostereich"( nu stiu daca am scris corect
)
Child vazut poze si..eu te incadrez la manechinele odiseeei
. Bravo tie!
Andra , in final m-am lisinstit cu alegerile, dar e curios ce trairi am putut avea
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 27 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
honeybaby spune:
clara Welcome
. Sarcina usoara si bebe la termen its urez. Inca o mamica cu 3 copilasi. Ce-mi place
Oankao
si
pt gestul tau.
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
atb spune:
Child, babyangel, multumim de urari!
Mno scuzeeee fetele ca v-am pus un link ce nu merge la pozele cu Nicholas... nu stiu, sa fie oare de vina ca la proprietatile albumului era bifat unlisted? Acum l-am facut public. Aici. Acum se vede?
Daca nici acum nu merge, ma mut la webshots.
Oana, din pacate noi dormim pana pe la 10-10:30, pana papam se face 11 jumate, pana ne imbracam 12, si pana mai ajungem si intr-o statie si apoi in centru ne apropiem de orele 13... Oare cum sa facem totusi sa ne vedem si noi candva?
Nikole!!! bine ai revenit!
Wow, cred ca nu iti e usor cu atatea mutari! in ce stat sunteti acum?
Merg sa ma uit la poze si revin.
Adriana
25+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
babyangel spune:
Lindal, bine ai venit in clubul celor care au suferit operatie de sex-fie ca le-a crescut sau le-a cazut puza![]()
Hai, mai, ca nu-i rau..vei fi soacra mare!
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 27 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:
oanka cum ai putea sa deranjezi cu un mesaj asa frumos si intelept?¿
mare dreptate ai! si gestul pt baietel e nemaipomenit 
cori eu in ianuarie sau februarie incep cursurile prenatale, le.am facut si data trecuta cu aceeasi moasa, si nu m.as fi dus daca ea nu ar fi zis ca sunt o multime de chestii noi , si ea a facut intre timp multe cursuri , asa ca o sa ma duc, dar aici sunt gratis
si pot sa spun ca mi.au prins tare bine
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Proba de memorie..
Multumim tuturor fetelor care au scris asa de frumos despre Luca si despre mine (nu exista emoticon care sa arate cat am rosit de drag
) Vio
, Roxana
, Denisa
, Andira
, Anca_iary
, Oana
, Oanka
, Andra
(am retinut si il trimit pe Mos Craciun la voi cu indicatii precise!), Briza
, Anca
Oana foarte dragut setul!!
Eu de ce n-oi fi mers ieri si-n Real? Of, of.. nu-l mai ratez next time.
Oanka ce gest minunat!!
(Perdelele le-am ochit pe toate.. superbe!! Mi-am dat seama ca din cauza blitz-ului sclipesc cele mov insa tot mi-au placut! Aveti o casa foarte cocheta!!)
Clara bine ni te-ai alaturat!
Zambesc de drag cand vad ca sunt mamici care vor avea trei copilasi!! Recunosc ca undeva in suflet sta dorinta de a mai avea un copilutz la un moment dat.. sper sa nu se stinga cu timpul si... timpurile!
Alina, Maria va asteptam cu vesti f bune!!
Andira imi pare rau sa citesc ca ai dureri! Sper din suflet sa se diminueze si sper ca tu sa faci tot posibilul sa te menajezi! 
Eu voi adauga poze cu burtica in albumul de pe Picasa (albumul e privat si e musai log in
) ca zilele acestea ne-am tot pozat 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!