Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 20
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Alina - eu stiu ca o suzeta nu afecteaza dintii. degetuk in gura este cel se stramba dintii. Iar pana la 2 ani - 2,6 ani e ok s-o foloseasca ( si dua , dar majoritatea renunta) |
Asistenta stomatoloaga de aici nu e de acord cu tine.
La 2 ani am avut controlul dentar cu piciul meu si imi spunea ca e bine ca nu tine suzeta. Dar e drept ca degetul in gura e mai greu de 'scos'decat suzeta.
Si din ce am auzit la fetele de la odiseea piciului, copii la varsta 'mare' nu mai renunta singuri la suzeta...dimpotriva!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
dayanara spune:
oana frumos prosopelul, asa am eu unul din ikea :)
dar voi pt ce luati finet? ce se poate face cu el?
ioana eu nu i.am scos suzeta lui ivan, in general o tine cand doarme si poate daca e ceva ce.l supara...o sa.l conving cand cred eu ca e momentul potrivil, cum am facut si cu pampersul si mi.a dat rezultate bune
despre neg habar n.am
vio la mine pe masura ce sarcina a inaintat in varsta , nu si.a mai facut efectul nimic la constipatie, in afara de supozitoare cu glicerina :) asa ca o tin cu ele , dupa ce nasc si scap de greutate sper sa rezolv si cu constipatia
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
oana , tu ce inaltime ai? ca sa.mi fac o idee :)
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Rebiana27 si eu am avut lichidul amniotic la sarcina cu Ioana, verde..toata lumea se mira (Asistente, Dra)..nu m-am gandit at pe moment ca ii va afecta cumva fetitei..ma gandeam ca cine stie asa are culoarea lichidului..dar ai explicat tu in cateva cuv tu, si acum imi dau seama de ce era verde. ![]() |
Lichidul verde inseamna meconiu in lichidul amniotic si e periculos pentru beeb ca pot aparea infectii de la el.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Rebiana27 spune:
Andra negresit!! 
Arwen votat!! 
Denisa uite cum se confirma ce mica e lumea!!
Oana imi place finetul luat.. imi plac imprimeurile cu albinute, buburuze...
Alina pentru neg si eu stiam de rostopasca. Am avut o prietena care a avut unul in barba, marisor, insa ea a mers la cauterizat.
Lui Luca nu i-am dat suzeta deci nu stiu cum sa iti spun s-o dezobisnuiesti pe Ioana.. Sper sa renunte repede! 
Vio 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
| citat din mesajul lui dayanara oana , tu ce inaltime ai? ca sa.mi fac o idee :) roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Roxana. 1,65m am.

Finetul am zis ca il folosesc pe post de paturica de schimbat ca se spala mai usor si sa ii mai pun sub cap dupa ce papa in caz ca varsa.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
asteropipan spune:
OANAIACOVITA ,am vazut lucrusoarele lui bebe.wow sunt superbe si atat de multe.sa le poarte sanatos bebe cand o sa vina pe lume.mi-a mai placut setul de ingrijire de la nivea-"nivea baby".unde l-ai gasit?
pupici
26+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
freedelia spune:
Neatza -- in sfarsit mi se rupe tusea si ma simt un picut mai bine... slava Domnului!! Si Jodie pare mai bine, dar mai nou tuseste si John, cred ca imi pierd mintile daca ii trece ei si il apuca pe el
dar poate scapam...
Alina -- noi am dat suzeta si daca la John am scapat fara probleme la 3 ani si un pic, la Jodie e jale mare, am incercat acum cateva luni, dar am renuntat, pentru ca era foarte afectata si am considerat ca nu trebuie sa ii iau acest comfort acum, cand vine bebe. Ioana este inca foarte mica, se stie ca la venirea unui bebe, copilul mai mare regreseaza (incepe sa faca iar in scutec daca nu mai facea, cere laptele din biberon, vrea din nou suzeta, etc). Sfatul meu este sa o lasi cel putin pana la vara, cand se va obisnui cu surioara mica, si abia apoi sa incerci sa ii iei suzeta.
Despre neg, nu stiu ce sa soun, dar ma cam indoiesc ca s-a marit din cauza suzetei...
Vio -- mersi, am luat nu paracetamol, medicamente serioase, dar nu era antibioticul potrivit. De ieri mi l-a schimbat si deja vad o schimbare in bine.
Briza -- si epidurala tot in coloana se face, insa am inteles ca efectele secundare dupa rahi pot fi severe (dureri de cap, ameteli, chiar si voma). Eu as insista sa imi faca epidurala.
Noi suntem in continuare toti acasa, am mancat bine de dimineata (semn bun, ca Jodie nu avea pofta de mancare de ceva timp) iar acum ne uitam la Printul Egiptului. Nu stiu ce om face azi toata ziua, m-am saturat eu sa stau in casa, d-apai ei...
Va pup si astept sa va sculati.
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui GabyHila Neliacris daaaa, sibianca mea! ce faci? cum esti? esti in sibiu? Fetita mamei de 27 saptamani |
cE sa fac....m-am intors in italy,dupa ce planurile mele au fost date peste cap...se intampla...
In rest sunt bine ,Cristian e sanatos acum dupa ce am fost internat cu el o sapt cu febra foarte mare,per ansamblu e totul super...te pup.
de
Christian Ionut