Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
bordeancavio spune:
am citit si eu din urma, dar nu prea am retinut mare lucru. am avit mult de lucru zilele astea si am intrat mai pe fuga, de aia.
freedelia, multa sanatate, si tie si copiilor. sa va faceti repede bine. da, un paracetamol nu ai voie, macar sa-ti mai treaca un pic starea naspa? altceva, tot ceaiuri, citrice si miere stiu si eu, naturist.
oana, mi-a placut mult setul lui bebe, e foarte practic si super la pret, si cum s-a gandit tati sa il ia!!!
rebiana, mi-au placut mult pozele. asa bine iti sta. si hainele mi-au placut mult, tare cocheta. ce bine ca ai chef sa te aranjezi. eu am zile cand stau in haine largi, gen trening si cu parul strans. dar cand ma simt mai bine, ma imbrac, ma asortez, mai trag un machiaj.
depinde de starea de spirit.
alina, e... tot fetita! daca vrei facem schimb, eu am baiat si vroiam fata, si tu invers!
glumesc, evident!!!
am vazut pozele noi, foarte frumoase mamici si copii. 

eu azi am avut cam toata ziua arsuri, si m-am simtit si cam obosita. am tras de mine sa mai fac treaba pt birou, mai cu pauze, pana la urma am reusit. plus ca ma cam chinuie constipatia de cateva zile. vad ca nu mai merge nici cu fructe, nici cu lapte batut. of.... sper sa fie ceva trecator. am trecut la supa/ciorba zilnic, poate mai ajuta, daca nu... mai ma gandesc.
va pupic burticute de iepurasi
vio asteptand pe bebe
20+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
honeybaby spune:
Alina - eu stiu ca o suzeta nu afecteaza dintii. degetuk in gura este cel se stramba dintii. Iar pana la 2 ani - 2,6 ani e ok s-o foloseasca ( si dua , dar majoritatea renunta)
Pt negi exista niste plasturi , nu mai stiu numele acum , care ard negul . partea proasta e ca ard si piealea din jur. Mai e solutia aceea care ii ingheata , pe asta nu am testat-o, nu stiu cum e.
Si varianta cu rostopasca, acum cat mai e si nu ingheata planta. se da pe neg cu zeama aceea portocalie pana dispare negul ( cam o luna)
Fi atenta ca negii se iau, de undeva Ioana la luat . Eu am luat acum cativa ani de la o colega de munca, probabil din baie ca altfel nu pot sa-mi explic cum
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
oanaiacovita spune:
Servus fetele!
Nu am mai apucat sa intru cand am venit ca pe langa ca eram plinasa de nervi, eram si obosita. Dra se grabea ca intra de garda in spital si nu mi-a facut nici un control nimic.
Mi-a dat medicalul si pa la gara. In fine, am plecat apoi in cautare de finet la metru sa il tai in bucati mai mici pentru sa le am de schimbat bebe, de pus sub capusor, etc. Am gasit unul tare vesel, pe verde si cu animalute. Am luat numai 2 metri ca era cam incarcat modelul si sper sa mai gasesc mai simplu.
Ati scris tare mult si am cam citit pe diagonala.
Va multumesc tuturor pentru aprecierile la setul primit de la tati.
Incerc sa nu mai raman in urma ca e greu de recuperat.
Pupicei.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
Andira am vazut poze cu mandrele tale.
Dar cu tine cand vedem niste poze?
Sper ca esti bine si maine te asteptam cu vesti bune de la dr.
Briza m-a impresionat mult cum ai vorbit de surorile tare. Eu regret enorm ca am fost singura la parinti, mai ales acum cand nu ii mai am pe ei.
Samaria deci soacra cu 2 nurori.
Felicitari!
Si la patut cu tine si sigur vei ajunge cu bine la termen.
Selina deja nu ma mai consider anemica, cand am citit cat ai tu hemoglobina. Azi dra nu a mai insistat pe faza cu internatul, poate uita.
Child scrie pe eticheta 0-6 luni, dar e mai maricel. Nu chiar de nou nascuti, mai degraba de 3-6 luni.
Rebiana dra a zis sa asteptam rezultatul si la urocultura si apoi sa merg sa imi dea tratament. Incerc sa beau catmai multe lichide, dar nu sunt eu tocmai prietena cu ele.![]()
Gina multumim de urari.
Vio ia Rennie pentru arsuri. Asa am avut eu o criza aseara. Cred ca bebe se urcase in picioare ca ma ustura stomacul pana in coloana si nu aveam aer. Abia dupa ce am facut cateva ture de apartament si un rennie mi-am revenit. In pat nu puteam sta.
Denisa aici sunt, nu am scris, ca am adormit.
![]()
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Bebe mic 
oanaiacovita spune:
Aici poza cu finetul
Si am mai luat un prosopel mai mic de baie.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Bebe mic 
honeybaby spune:
Oana - acum am vazut mesajul.
Bine ca ai revolvat cu medicalul.
Mie imi place finetul, mai ales culoarea. Si eu vreau sa iau , ma gandeam sa iau 10 m si sa fac patrate de 1 x 1 m. O fi mult ? Cat e metrul?
Si pt wrap trebui sa iau material.
Apropo de vitamine .. m-am tinut de ele. Efectul?!...............zero pofta de mancare, as trai toata ziua cu apa si vitamine . Mereu patesc asa cand iau vitamine. La mine sunt pe post de cura de slabire
.
Bebeluna se agita in profunime, nu o simt la suprafata, o simt cumva in interior, cred se scufunda dupa ceva mancare
.
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
oanaiacovita spune:
Denisa 8 lei a fost metrul si are 80 cm latime.
Cred ca e mare 1m*1m, eu am zis ca impart in 3 astia 2m si 2 bucati le tin pentru schimbat, etc si cealalta parte o impart in 4 sa ii pun sub caput cand doarme.![]()
Eu parca am inceput sa am pofta de mancare si am ajuns iar la 64kg cat aveam acum 2 sapt inainte sa slabesc. Eu incep sa ma bucur ca iau in greutate.![]()
Si eu am avut o perioada cand l-am simtit pe bebe doar in interior.![]()
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Bebe mic 
Ioanact spune:
Lindal o sa te obisnuiesti ca vei avea baiat..sa fie sanatos ca asta conteaza.
freedelia insanatosire grabnica tie si lui Jodie!
Samaria multumim pt felicitari si pt aprecieri!
child, GabyHila 
Delia13 multumim!
Prietena e acasa de Duminica (de mos Nicolae), sunt bine (ea si bebelina)..e cuminte ziua, numai ca surioara mai face galagie si o trezeste.., seara nu prea vrea sa doarma, se vor obisnui ele. Ne-au invitat la ei, dar sa vedem cand ne ducem..aa, ea nu mai sta aici (Vulturu) ci la M. Kogalniceanu la apart..ei aici stateau intr-un apart dat de primarie, sotul fiind politist
..(acolo o are pe soacra si o mai ajuta), vor sta 2-3 luni, cam asa, dupa care vor veni aici, deoarece ii este greu si sotului sa faca naveta.
Deocamdata nu stiu nimic cum a fost la nastere..cand ne vom intalni vom vb m multe..asa prin tel., dar cand voi afla ceva te voi anunta.
Rebiana27 si eu am avut lichidul amniotic la sarcina cu Ioana, verde..toata lumea se mira (Asistente, Dra)..nu m-am gandit at pe moment ca ii va afecta cumva fetitei..ma gandeam ca cine stie asa are culoarea lichidului..dar ai explicat tu in cateva cuv tu, si acum imi dau seama de ce era verde.
Multumim Gina2008!

neliaCris eu te mai tin minte..multumim pt urari! Si tu sa ai Sarbatori fericite!
Ce mai faceti voi?
Denisa 
Pana la urma am cedat si i-am dat suzeta (tipa de 20', cu pauze), dar numai la somn i-o dau.
Cand am fost la eco ieri, Dr ginecolog ne-a zis ca e posibil de la suzeta sa fi aparut negul (cu toate ca nu cred) sau ca suzeta o ajuta' sa ramana', nu sa se vindece..
De rostopsca stiam si eu ( nu am incercat), i-am dat crema de galbenele sau o solutie impotriva negilor..aa, sotul a avut negi si i-a trecut cu ulei de la Sf Maslu..ii mai dau si cu ulei, numai ca ea se sterge, da cu mana la neg
.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
21+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui briza_marii Gina ce dragut din partea ta .Mai fetelor, nu avusei de lucru si l-am intrebat pe dr ce fel de anestezie o sa am la cezariana, si mi-a zis rahianestezie. A zis ca el prefera rahi ca amortesti mai repede si se elimina mai repede din corp (in 2 ore jumate) decat epidurala. Asa o fi, nu contest, dar mie parca imi e teama rau , ca stiu ca rahianestezia se face in coloana . Mamici care ati nascut, ati avut vreuna anestezie de asta? |
Epidurala se face in coloana si la mine efectul ei a durat aproximativ 2 ore. Nu stiu exact ce e rahianestezia, aici nu am auzit de rahi...nici nu am prea gasit care e termenul in engleza.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact ..si a doua intrebare: ce pot sa-i dau sa-i dispara negul? |
Recomandarea emea e sa nu dai tratament fara sa vezi un dermatolog...din experienta iti spun ca e mai bine sa o vada un medic.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

, ca stiu ca rahianestezia se face in coloana
. Mamici care ati nascut, ati avut vreuna anestezie de asta?