Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Andra multam'!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Dayanara,multumesc de ganduri,nu-i totul chiar super-bine,decat ca am incredere ca DD le va randui cum va sti El ca va fi mai bine pentru mine si pentru noi toti... si multumesc inca odata pt ganduri!

Maria 25+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Rebiana:multumesc de idei,pare destul de distractiv,mai ales pentru copil,o sa caut si eu ceva,ca si lui Sam ii place sa coloreze,sa vad ce parere o sa aiba...si ce-o sa iasa...

Maria 25+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

roxana daca am retinut bine parca val min la hemoglobina trebuie sa fie 11, iar maxima 15. tu stai superbine, ai 14, hehehehe, valoare f buna si pt cele fara burtica, iar ca gravida, nu mai zic!

rebiana am vazut ca ai facut pedagogicul al ploiesti, stai in zona? am vazut la profil ca in dambovita, dar unde?

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samaria

Rebiana:multumesc de idei,pare destul de distractiv,mai ales pentru copil,o sa caut si eu ceva,ca si lui Sam ii place sa coloreze,sa vad ce parere o sa aiba...si ce-o sa iasa...

Maria 25+
Mami de Sammy si de

Uitasem sa urez sanatate maxima micului print (sau "printes", ca Luca ) din burtica iar tie sa-ti recomand repaus cat mai mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

roxana daca am retinut bine parca val min la hemoglobina trebuie sa fie 11, iar maxima 15. tu stai superbine, ai 14, hehehehe, valoare f buna si pt cele fara burtica, iar ca gravida, nu mai zic!

rebiana am vazut ca ai facut pedagogicul al ploiesti, stai in zona? am vazut la profil ca in dambovita, dar unde?

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Andrutz, am facut liceul la Ploiesti, drept care mi-a ramas la suflet orasul!! Revin intotdeauna cu drag la voi! Noi locuim intr-un orasel de langa Targoviste, f aproape de locurile natale (cred ca ne-a fost greu sa ne "dezradacinam")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Fetelor, incerc sa nu ma mai plang, ci sa ii multumesc lui DD ca mi-a dat un copil sanatos. Ma voi obisnui si eu cu ideea, chiar daca mai greu. M-ati ajutat si voi mult, de acum trebuie sa imi intre si in cap ca baietel a fost de la inceput, chiar daca am crezut noi altceva. Insa e clar: VINA E A DOCTORILOR ca ne induc in eroare prea devreme cu sexul bebelusului sau ne fac sa ne stresam cu analize inutile (gen TT)!!! Gata, am gasit tzap ispasitor!

Am uitat ieri sa va spun ca pe langa toate in limite normale, a mai facut mentiunile: vizualizare dificila din cauza peretelui abdominal cicatricial, placenta cu insertie anterioara grad I, lichid amniotic in cantitate redusa.
Stiti cumva ce inseamna, care este treaba cu lichidul redus?

21+ cu ???
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Am uitat sa zic ca am luat iarasi hainutele la rand, le-am dat deoparte pe cele roz sau cu fustita si le-am pus la pastrare pt fetita care va urma (am zis ca mai incerc pana la bebe3 maxim), iar toate celelalte le-am pus separat pt bebe baietel. Acum tot ma uit pe net dupa un patut, iar cand vine sotul il confrunt cu lista de nume de baietei, ca parca nu mi-e indemana sa nu stiu cum il cheama, deci trebuie sa ne hotaram repede ca sa pot vorbi cu el si sa-i spun ca mama il iubeste. Cred ca a simtit si el tulburarea lui mami de ieri si azi, asa ca trebuie sa-l linistesc.

21+ cu ???
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Salutare! revin dupa cateva zile de absenta. In week-end am fost in vizita la nasi sa le da vestea ca avem alti nasi pt botez , cel mai bun prieten al sotului. Mentionez ca noi cu nasii nu prea suntem in relatii apropiate de vedem cam la Paste si Craciun si am fi vrut pt bebe alti nasii pt ca erau apropiati de sufletul nostru. Din pacate, nasu s-a suparat f tare si a zis ca dk facem asta sa nu mai venim pe la ei asa ca.... am decis sa naseasca ei copilul ca acum nu putem nici sa stam certati cu ei.In rest, eu sunt bine am arsuri la greu mai iau dicarbocalm din can in cand si in cateva zile am pus 1 kg ca dk a venit mosu cu ciucalate.Si acum sa raspund la cateva fete.FREEDELIA, imi pare rau ca nu te intelegi prea bine cu mama ta, tu stii cel mai bine care e situatia intre voi, pot spune doar ca soacra mea e cam rece cu proprii ei copii de mine nici nu am pretentia ca de' sunt nora. E greu cand vezi ca parintii nu sunt asa cum ti-ai dori, dar din asta se invata si macar stii ca tu nu te vei comporta asa cu ai tai si o sa le oferi toata dragostea din lume. Eu pot spune ca sunt o fericita din punctul asta de vedere, sunt atat de apropiata de mama vb si la tel nu stiu cate ore pe zi cu ea toate prostiile , de vazut ne vedem mai rar ca sunt eu ocupata ca asa nu stam departe una de cealalta.ANDIRA, imi pare rau ca nu te simti bine, poate din cauza ca s-a acumulat f multa oboseala se intareste asa nu stiu ce sa zic.Cat despre mancatul picant stiu ca nu e recomandat in sarcina.Nu mai stiu dk tot tu ai scris ca esti deranjata la stomac. Eu de vreo luna ma confrunt cu problema asta in sensul ca una doua la cateva zile sunt deranjata. Am devenit mai sensibila nu stiu ce sa zic. Bea ceai de menta sau sunatoare, masline branza orez paine prajita.LINDAL- sa-ti traiasca puzulica ce surpriza ti-a facut el cado de mosu

Delia13 25+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

camilecu eu nu reusesc sa vad pozele ! m.am uitat si nu.s nici in albumul comun de pe picasa....

andra merci, da asa pune si aici valorile hemoglobinei, dar aparte de asta imi listeaza fierul si inca una separat, acelasi set de analize
nu stiu cum sa spun, dar cand vrea sa vada fierul imi da aparte de hemoglobina si analizele astea 2

samaria, imi pare rau sa aud ca nu e totul bine bine, dar ca bebe e dezvoltat conform varstei asta ma bucura!

freedelia eu nu.s cu leacurile babesti nici in ceaiuri nu cred, dar te rog sa ma crezi ca anul trecut cand am avut o tuse ca cea descrisa de tine , doar ceaiul de foi de ceapa m.a calmat! sanatate multa!

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput