Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
ate_09 spune:
neata dragelor!!
Vin si eu langa voi cu o cana de ceai in brate cu muuulta miere si lamaie. M-am trezit dimineata cu nasul infundat si cu o usturime in gat, ca abia inghit
...
Abia astept luna ianuarie sa termin cu serviciul, sa dorm si eu mai mult dimineata...ca tare dulce mai e somnul din zori
.
Lindal felicitari pt cuculet!!!!!!! Mai ce rasturnari de situatii!!!! Sa fie sanatos si tie sarcina usoara in continuare! 
oana am vazut poza cu hainutele cumparate de sotul tau. Are gusturi ce sa mai!!!!! 
Ioanact Woooow 2 fetite!!!!! Bravo!! Felicitari!!!! Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!! 
bluekidoo am trecut in listuta data nasterii tale! Scuze de intarziere
Clara03 si elybub bine ati venit la noi!!!! Sarcini usoare si bebelusi sanatosi sa avem cu toatele!! 
Clara cand ai timp sa ne scrii si data nasterii tale sa o trec in listuta din fatza, nu de alta dar vrem sa stim cand cerem tort si sampanie!! 
asteptam un
25+
Theodor Stefan
http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elybub hello fetele sunt si eu o burticuta de 18 saptamani noua la voi... ![]() |
BINE AI VENIT! da-ne mai multe detalii sa te treaca fetele pe listuta.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
23+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
nemary spune:
ALINA CT felicitari pentru surioara Ioanei. sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati unuii de altii.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
23+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
honeybaby spune:
Neata!!
Nu am putut sa dorm pana la 2.30 asa ca m-am trezit tarziu. Am ratat schimb 3.
Asteropi foarte frumos la tine acasa iar tu arati de vis.
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
andira spune:
Clara - sa stii ca si noi ne intrebam unde o sa se pozitioneze bb 3 in echipa deja formata.
Am vrut sa am diferenta mica intre copii, ca sa comunice, sa se joace si sa descopere lumea impreuna, si am reusit, si ele sunt nedespartite. Cand berbecul sef de trib (cum o mai alintam noi pe Irina) nu reuseste sa o manipuleze pe sor'sa sa-i dea vreo jucarie, ii mai tranteste un "nu mai sunt prietena ta!", de incepe Nati o adevarata tragedie, ca vrea sa fie prietena ei...
Iar cand Nati face la fel, Irina face pe suparata initial, si apoi nu stie cum sa-i dea tarcoale si s-o convinga sa o lase sa o pupe, ca "sa fie din nou prietene".
Ma gandesc ca nu il vor baga foarte tare in seama pe bb3, cel putin nu in primele luni, iar apoi... asteptam cu interes.
Diferenta insa eu zic ca va fi cam mare, 4 si 5 ani, dar cum eu n-am frati, nu prea am cum sa intuiesc macar raporturile ce vor fi intre ele...
bianka1 spune:
Se vede ca nu m-am trzit inca bine.....aa ca va invit la o
cu lapte. Mare dreptate ate Ate cand spune ca abia astepata luna ianuarie ca sa intre in concediu si sa poata dormi mai mult. Si eu abia astept concediul, mai ales ca noaptea dorm din ce in ce mai putin.
Bun venit noilor burtici de iepurasi Clara si Elybub. Sa aveti sarcini usoare si bebei la termen.
Lindal felicitari pentru
Ioanact felicitari pentru 
Am vazut multe poze cu mamici deosebit de frumoase Rebiana, Asteropipan, Clara, Atb....si copilasi la fel de frumosi ca si mamicile lor.
Oana foarte frumos setul cumparat de tati
Oanka
ca sa treaca problema cu burtica. Foarte frumos gestul tau.
Va
pe toate
Bianca
26+
babyangel spune:
Ioanact, sa fiti fericite si sanatoase
..Sotul tau stie ce-l asteapta cu 3 fete in casa?? Pretentii , moda, fitze![]()
Oricum sa dai de pe acuma comanda la DD, sa iasa Iustina la fel de reusita ca Ioana, OK?
Elybub welcome again! Din cate imi aduc eu aminte , ai mai postat la noi in odisee in capitolele trecute...Hai mai scrie un mesaj repejor, ca sa scapi de moderare si sa iti apara mesajele instant!
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 27 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
greenfrog spune:
buna dimineata si de la mine,
sunt tare adormita, m-am trezit pe la 5 asa fara motiv si nu am mai putut adormi. acum as dormi cu capul pe tastatura.
lindal felicitari pentru caruciorul bleu, sa fie sanatos si cuminte!
28+ 
http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica