Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
greenfrog spune:
am recuperat si eu din urma, referitor la cursurile de puericultura:
am vorbit cu o moasa de la filantropia si mi-a spus ca nu se mai fac cursuri de puericultura din cauza ca sunt in carantina.
Ioanact felicitari pentru caruciorul roz! sa fiti sanatoase si tu si bebe!
28+ 
http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica
dayanara spune:
niki, ai vazut daca n.am baut cafeaua cu tine ?¿ acum m.am trezit!
si ce bine e :)
andira aici daca nu sunt probleme se fac doar 3 ecografii pe toata durata sarcinii, la mine ultima e prin februarie, daca ma duc ca vreau eu , ecografia nu are nici.o valoare medicala, decat sa ma duc pt sex si crede.ma ca nu sunt curioasa deloc, ma bucur la fel pt baiat sau fata si nimic nu ma poate dezamagi :)
si eu ma intrebam de selina...
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andra_s spune:
neata burtici!
clara ce copii frumosi ai! m-am topit de dragul lor! 

avem numai copii frumosi la odisee! si cu ocazia asta o strig in gura mare pe andira sa puna poze cu printesele irina si nati! diana e valabil si pt comorile andrei si iulia ![]()
atb, rebiana mi-au placut atre mulr pozele cu voi si cu prichindeii vostrii. sunteti tare frumosi toti! 

lasa ca anul viitor punem si noi poze cu prichindeii langa ghetute, ce credeti voi??? ![]()
alina2 mumoasa fata, momuoasa burtica, mumoasa casa, mumos peisajul!!! 1000 de pupici pt tine, ma bucur ca te-am vazut, imi era dor de tine! 

POZE
27+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
Ioanact spune:
Buna!
nibi_niki, babyangel (va vedea dupa ce se va naste si creste cum va fi cu 3 fete si vom vedea cat de frumoasa va fi, cum va vrea Dumnezeu!
), ate_09 (
) , bianka1 (
)) multumim pt
!
Eu as mai servi una mica..pt ca aseara se facuse ora 2 noaptea si eu nu reuseam sa adorm (nu am avut ce face si am baut la soacra un 3 in 1 si cand am ajuns acasa am mancat un baton de cioco Merci
..in plus a stat si bebelina treaza, si s-a tot miscat la mami in burtica)..la 1:50 m-am dus sa mananc ceva (e prima noapte in care mananc), am mancat un pic de carnita de pui cu paine si o felie de paine cu dulceata de capsuni si o jum de cana de iaurt (sana)..in 30' am adormit, iar acum ma simt parca m-a batut cineva cu toate ca m-am trezit la 9.
Ioana, probabil se trezise m dvm, dar daca nu m e in camera cu mine nu o aud..si a stat linistita pana i-am dus lapticul (la 9).![]()
nibi_niki Asa este! Nu sunt deloc dezamagita ca e fata..eu mi-am dorit mult acest copil, indiferent de sex..tot copilul meu iubit va fi. Multumesc!
elybub bine ai venit! Sarcina usoara in continuare!
Spune-ne mai multe despre tine..si bineinteles datele tale: DN, UM si DPN ca sa te trecem in listuta.
Oana
. Da, abia astept sa se nasca si sa creasca si apoi sa le vad amandoua cum se joaca.
nemary multumesc mult!

Denisa nici tu nu ai putut adormi aseara? La tine ce a fost?![]()
greenfrog multumesc!
..si cum v-am zis aseara, aici sunt pozele de la eco.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
21+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
Clara acum am vazut si eu pozele cu copii tai..chiar sunt frumosi, cu siguranta al 3 lea la fel va fi
. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
21+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
andira spune:
Andra - 
Am pus poze, sunt de asta vara, ca n-am mai descarcat demult, au ramas in aparat: http://s798.photobucket.com/albums/yy262/andira7/dec09/
Acum sper sa se si vada...![]()
honeybaby spune:
Alina nu stiu ce am avut. Probabil nu m-am culcat la timp. Am tras de mine pt ca am avut musafiri. La 12 m-am culcat si la 12:20 m-am trezit si am stat asa pana la 2:30.
Am vazut poza de la eco . Prima nu stiu ce e , a doua e pasarica, si eu o paza asa![]()
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
andira frumoase foc fetele! si seamana mult una cu cealalta
poza de la munte in ce zona e facuta? ca seamana cu cheile gradistei, o pensiune din moeciu
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
andira - foarte vesele fetitele tale si cum seamana intre ele. Ai folosit aceasi matrita la amandoua?![]()
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
andira spune:
Dayanara - multumesc! 
Exact acolo sunt facute, la Cheile Gradistei
.
Iar unele sunt din parc.