Masurile anuntate de Traian Basescu in noul mandat
Raspunsuri - Pagina 5
SSABrya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla2005
Da au fost schimbati unii care vroiau sa moara cu functia in brate, atat de competenti erau incat nu credeau ca se va mai naste vreo capacitate de anvergura lor! Se credeau unsi de duhul sfant in functii! |
Cand a iesit PSD-ul de la guvernare nu au fost inlocuiti cei de la PSd cu cei de la PDL, sau cel putin nu peste tot. Va dau exemple concrete In Arges si primarul si vicele si prefectul si subprefectul, tec. toti sunt PSD-isiti si nu numai. Eu lucrez in politie si cand a plecat PSD-ul am sperat pt ceva mai bine, dar la noi tot PSD-ul e la putere, din pacate. Sper totusi ca o sa scapam de ei macar acum cand si-au luat-o in barba.
Anamaria mami fericita de Bryanna
olympia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maminuta Pentru toti votantii Basescu,iata intentiile acestuia daca va fi validat.E bine de stiut. 1. Reforma pentru trecerea la parlament unicameral; 2. Reforma sistemului de pensii pentru ca acesta sa devina echitabil prin aplicarea principiului contributivitatii; 3. Elaborarea Codului Asistentei Sociale; 4. Introducerea standardelor de cost in administratia centrala si locala; 5. Accelerarea proceselor de descentralizare si crestere a autonomiei locale; 6. Gestionarea politicilor fiscale monetare si a situatiei macroeconomice pentru ca Romania sa adere la zona euro in 2014; 7. Intrarea Romaniei in spatiul Schengen in anul 2011; 8. Sustinerea dezvoltarii agriculturii si a industriei turismului; 9. Accel procesului de cadastrare si intabulare a tuturor terenurilor agricole; 10. Numirile in functii de conducere in administratia centrala si locala se vor face pe criterii de competenta; 11. Adoptarea codurilor de procedura penala si civila pentru ca justitia sa aiba instrumentele necesare solutionarii cauzelor in timp rezonabil; 12. Modificare structurii CSM. O treime dintre membrii CSM vor fi reprezentanti ai societatii civile; 13. Adoptarea legii raspunderii fiscale 14. Declansarea unui proces de simplificare a legislatiei in toate domeniile, inclusiv in domeniul fiscal; 15. Utilizarea fondurilor acordate de UE; 16. Dezvoltarea sistemului national de colectare si distribuire a productiei de legume si fructe produse de micii fermieri; 17. Inceperea lucrarilor la reactoarele 3 si 4 de la Centrala Cernavoda; 18. Modificarea Codului Muncii pentru flexibilizarea fortei de munca; se vor acorda stimulente materiale si fiscale pentru mame; 19. Promovarea identitatii nationale in UE si la noi acasa; 20. Consolidarea parteneriatelor cu SUA si Franta, precum si zona Caspica si Asia; 21. Reevaluarea relatiilor cu Rep. Moldova si sprijinarea ei pentru intrarea in UE. Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt |
Cred ca in dezbaterea publica a acestor teme, ar trebui implicati cat mai mult : Sever Voinescu, Daniel Funeriu, Monica Macovei, Cristian Preda, Cezar Preda...
Mie imi plac teribil! Si votul meu pentru Traian Basescu li se datoreaza in mare masura.
Din tabara cealalta, niciun comunicator din partea PSD/PNL n-a reusit sa-mi transmita ceva credibil.
Geoana si Crin au amandoi o oarecare doza de indecizie copilaroasa/exaltata care nu-mi poate da incredere, iar despre persoane ca Ponta, Dragnea, Zgonea, Orban sau Ghise cel stirb, nu pot sa spun decat... cah!!!
Pene colorate... cate putin din toate!
carla2005 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui SSABrya
Cand a iesit PSD-ul de la guvernare nu au fost inlocuiti cei de la PSd cu cei de la PDL, sau cel putin nu peste tot. Va dau exemple concrete In Arges si primarul si vicele si prefectul si subprefectul, tec. toti sunt PSD-isiti si nu numai. Eu lucrez in politie si cand a plecat PSD-ul am sperat pt ceva mai bine, dar la noi tot PSD-ul e la putere, din pacate. Sper totusi ca o sa scapam de ei macar acum cand si-au luat-o in barba. Anamaria mami fericita de Bryanna |
La noi s-a schimbat inainte de a intra PSD la guvernare....toti am votat in 2004 Basescu, cu speranta ca sacapam de conducerea competenta care ne-a imbolnavit de nervi ( si iarasi vorbesc la propriu), incepusem sa credem ca nici asta nu va face nimic daca din 2004 pana in 2008 nu se intrevedea nicio schimbare.
Deci, speranta moare ultima...noi toti credeam ca al nostru"competent" va muri in functie dupa ce ne va ingropa pe toti!
hristina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui SSABrya
Cand a iesit PSD-ul de la guvernare nu au fost inlocuiti cei de la PSd cu cei de la PDL, sau cel putin nu peste tot. Va dau exemple concrete In Arges si primarul si vicele si prefectul si subprefectul, tec. toti sunt PSD-isiti si nu numai. Eu lucrez in politie si cand a plecat PSD-ul am sperat pt ceva mai bine, dar la noi tot PSD-ul e la putere, din pacate. Sper totusi ca o sa scapam de ei macar acum cand si-au luat-o in barba. Anamaria mami fericita de Bryanna |
Prefectul Arges e PDL! sau nu vorbim despre acelasi Davidescu?
hristina spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui hristina
Prefectul Arges e PDL! sau nu vorbim despre acelasi Davidescu? |
A doua zi tot inspectoatul scolar avea o noua structura PDL-ista! o, si niste oameni unul si unul, nici calculatorul nu-l stiau manui, lux, nu altceva!
Iar prin judet toti directorii PSD sau PNL, cu delegatii, au fost brusc schimbati intr-o saptamana cu altii coborati din portocali!
De ce oare?
De aceea...
tlaura spune:
citat din mesajul lui maminuta Pentru toti votantii Basescu,iata intentiile acestuia daca va fi validat.E bine de stiut. 1. Reforma pentru trecerea la parlament unicameral; 2. Reforma sistemului de pensii pentru ca acesta sa devina echitabil prin aplicarea principiului contributivitatii; 3. Elaborarea Codului Asistentei Sociale; 4. Introducerea standardelor de cost in administratia centrala si locala; 5. Accelerarea proceselor de descentralizare si crestere a autonomiei locale; 6. Gestionarea politicilor fiscale monetare si a situatiei macroeconomice pentru ca Romania sa adere la zona euro in 2014; 7. Intrarea Romaniei in spatiul Schengen in anul 2011; 8. Sustinerea dezvoltarii agriculturii si a industriei turismului; 9. Accel procesului de cadastrare si intabulare a tuturor terenurilor agricole; 10. Numirile in functii de conducere in administratia centrala si locala se vor face pe criterii de competenta; 11. Adoptarea codurilor de procedura penala si civila pentru ca justitia sa aiba instrumentele necesare solutionarii cauzelor in timp rezonabil; 12. Modificare structurii CSM. O treime dintre membrii CSM vor fi reprezentanti ai societatii civile; 13. Adoptarea legii raspunderii fiscale 14. Declansarea unui proces de simplificare a legislatiei in toate domeniile, inclusiv in domeniul fiscal; 15. Utilizarea fondurilor acordate de UE; 16. Dezvoltarea sistemului national de colectare si distribuire a productiei de legume si fructe produse de micii fermieri; 17. Inceperea lucrarilor la reactoarele 3 si 4 de la Centrala Cernavoda; 18. Modificarea Codului Muncii pentru flexibilizarea fortei de munca; se vor acorda stimulente materiale si fiscale pentru mame; 19. Promovarea identitatii nationale in UE si la noi acasa; 20. Consolidarea parteneriatelor cu SUA si Franta, precum si zona Caspica si Asia; 21. Reevaluarea relatiilor cu Rep. Moldova si sprijinarea ei pentru intrarea in UE. Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt |
Imi pare rau ca nu mai tin minte promisiunile lui base din campania din 2004, dar asa cum a castigat acum alegerile cu campania impotriva mogulilor, asa a castigat si acum 5 ani cu campania impotriva coruptiei! Si? Cati moguli ati vazut prin puscarii?
ori vi se pare ca nu mai exista coruptie in Romania? In 5 ani avea timp ca tara sa devina fieful sfintilor, dar nu s-a intmplat altceva decat sa decada si mai rau. Din toate punctele de vedere.
Cine ar mai putea crede ce a promis acum? Hai sa fim seriosi! In afara de circ nu am vazut alteca in tara!
ligeea spune:
Zic si eu
Un guvern fara Udrea, Boc, Pogea.
Mai degraba cu oameni care sa fie etalon pentru postul respectiv, indiferent ca e PSD, PNL sau PDL
Serios , dintre toti olimpicii -in sport, stiinte cu care ne laudam nu poate fi chemat nici unul , nu vrea nici unul sa vina ?E adevarat ca oamenii de calitate au si coloana vertebrala care se inclina dar nu se rupe .
In aceste alegeri cei care nu l-au votat pe Geoana nu l-au votat deoarece au vazut in el un exponent al partidului sau in schimb Basescu zici ca e apolitic .
Daca o readuce pe Macovei la justitie, pa Croitoru la finanate , pe Blaga la administratie , e de bine .
Daca nu , am votat degeaba ...
xenocid spune:
citat din mesajul lui ligeea Un guvern fara Udrea, Boc, Pogea. |
Uite sa stii ca aceeasi impresie proasta am avut'o si eu despre Pogea la inceput. Imi era imposibil sa inteleg ce dracu' cauta un inginer metalurgist la finante.
Cu timpul insa am vazut ca 1) omul si'a prevazut incasarile bugetare pe 2009 la suta de mii de lei (noi) 2) si'a indeplinit trimestrial angajamentele cu FMI la a doua zecimala si 3) in ciuda celor mai negre premize deficitul bugetar a fost mai mic decat se anticipase si solicitase initial. 0.2 % din PIB in campania electorala sa stii ca ar insemnat cateva zeci de mii de voturi bune cumparate cu pretul stabilitatii economice.
Cam asta ar fi parerea mea despre Pogea dupa 9 luni de mandat. Din pacate Ministerul de Finante + FMI este singura combinatie care'ti permite o evaluare stricta a performantelor unui minister
sirimie spune:
xenocid, promiti ca vii aici sa justifici profesionalismul lui Pogea dupa ce apare bugetul pe anul viitor?
Dupa parerea mea faptul ca deficitul bugetar e mai mic decit cel stabilit nu din cauza ministrului finantelor ci pentru ca in ultimul timp lucrurile au inceput sa miste in economie. Stiu un dezvoltator care a spus ca reincepe constructii pentru ca "nu se mai poate asa", sensul e de dezmortire pentru ca europa de vest a iesit din recesiune.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei