Masurile anuntate de Traian Basescu in noul mandat
Raspunsuri - Pagina 4
irina.c. spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
|
blackgirl0 spune:
Da mai, caci noi facem treaba ca japonezii! Si suntem la fel de competenti! Vezi odraslele lui Base, pe Nuti Udrea, pe Videanu, pe Pogea, toti niste competenti!
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi3604 ...
Guestus, aia din opozitie n-au nika de demonstrat ... au luat tzeapa, acu' e suficient sa taca. Dar Base tre' acu' sa îndeplineasca ce-a promis. Ca de-aia e jucator, nu? Si de-aia l-a ales majoritatea, nu? Ei, cu totii îi uram mult succes! BTW: într-o multinationala, ti traseaza o sarcina si ti se da un termen de realizare: când vine sorocul, te cheama la raport seful. Iar tu trebuie sa dai seama de ce ai realizat din ce ti-a dat de facut, nu sa te apuci sa te justifici, ca n-ai putut sa faci aia si aia pt. ca nu ai avut spijin de la colegi si de-astea. Ei, asa si cu Base, peste 5 ani... ar trebui sa dea raportul în fata natiunii... dar din câte îmi imaginez eu cred ca o sa ne dea... cu flit. |
Daca imi spui restul presedintilor ce anume ar putea spune concret de mandatul lor, eu zic jos palaria. Probabil nu voi spune nimic.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui Guestus
pai nu are ce raport sa dea daca 50% sint cu capul tare si trag de caruta in alta directie. si la sfirsit vin aia 50% si intreaba ce a facut in 5 ani. deci multa munca si putine comentarii..asa cum fac japonezii |
de unde ai dedus ca am capul tare? ma cunosti cumva?
sau asa, numai din postarile mele, ti-ai dat tu seama cât de proasta sunt?
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui marius
Daca imi spui restul presedintilor ce anume ar putea spune concret de mandatul lor, eu zic jos palaria. Probabil nu voi spune nimic. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Deocamdata eu as fi multumita daca ar iesi un Guvern functional, macar prin ianuarie.
enachescug spune:
Abia astept!
Sunt convinsa ca va putea sa faca toate astea in statul pe care il viseaza el!
Ma astept ca o persoana pentru care reforma politica= revizuirea constitutiei, SA POATA!
Ehe, maica ...
remaliss spune:
10. Numirile in functii de conducere in administratia centrala si locala se vor face pe criterii de competenta
Cand a iesit PSD-ul de la guvernare, a doua zi toti cei care erau in functii de conducere, dar PSD-isti, au fost subit si dintr-o data incompetenti si inlocuiti cu cei de la PD-L, doar erau mai competenti!!
carla2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui remaliss [b] Cand a iesit PSD-ul de la guvernare, a doua zi toti cei care erau in functii de conducere, dar PSD-isti, au fost subit si dintr-o data incompetenti si inlocuiti cu cei de la PD-L, doar erau mai competenti!! |
Da au fost schimbati unii care vroiau sa moara cu functia in brate, atat de competenti erau incat nu credeau ca se va mai naste vreo capacitate de anvergura lor! Se credeau unsi de duhul sfant in functii!
carla2005 spune:
Poate sunt subiectiva, dar eu dupa 10-12 ore de lucru ca functionar public, vomitam la propriu zilnic la cat stres si umilinta am inghitit de la un astfel de competent...de aceea am ales acum pentru Basescu, cu riscul reducerilor de personal, al scaderii salariilor etc...am ales asa cum are cineva semnatura(nu-mi aduc aminte acum cine)" nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara acordul tau"...sau ceva de genul!
olympia spune:
Maminuta, daca faza cu Isarescu e pe bune, !
Dormi linistit, Johannis vegheaza pentru tine!
Pene colorate... cate putin din toate!