Masurile anuntate de Traian Basescu in noul mandat
Raspunsuri - Pagina 3
maminuta spune:
Ce fericire UnPacatos ca te-am bucurat!Am facut si eu o fapta buna pe ziua de azi!
Ce spor la treaba oi avea tu acum...Brava mie!Uite Dom'le cum poate creste productivitatea unui om !
valentinag spune:
Eu nu inteleg,tot ce e pe lista aia,intra in atributiile presedintelui?
Si care imi dati lista de acum 5 ani,sa bifam pe ea,care ce se facu'!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
maminuta spune:
Aibutiile Presedintelui conform Constitutiei:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Pre%C5%9Fedintele_Rom%C3%A2niei#Atribu.C5.A3iile_Pre.C5.9Fedintelui
irina.c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi3604 PS: poate sunt eu singura nebuna care gaseste ca e foarte grav ca înca nu avem buget pt. 2010?... |
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irina.c.
ei, ce mare lucru, macar daca ne prabusim sa o facem in stil mare ............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 ) am blog |
numai la bani va sta gindul. buget..bani...aia aia.
banul e ochiul dracului.
gaba-rema spune:
...
citat din mesajul lui Guestus Adica mergea marea reconciliere nationala dar numai intre psd si pnl. ..e..acum aveti ocazia sa va aratati bunatatea si cu aia ai lui basescu. este o ocazie unica care nu trebuie ratata. |
Guestus, aia din opozitie n-au nika de demonstrat ... au luat tzeapa, acu' e suficient sa taca. Dar Base tre' acu' sa îndeplineasca ce-a promis. Ca de-aia e jucator, nu? Si de-aia l-a ales majoritatea, nu? Ei, cu totii îi uram mult succes!
BTW: într-o multinationala, ti traseaza o sarcina si ti se da un termen de realizare: când vine sorocul, te cheama la raport seful. Iar tu trebuie sa dai seama de ce ai realizat din ce ti-a dat de facut, nu sa te apuci sa te justifici, ca n-ai putut sa faci aia si aia pt. ca nu ai avut spijin de la colegi si de-astea.
Ei, asa si cu Base, peste 5 ani... ar trebui sa dea raportul în fata natiunii... dar din câte îmi imaginez eu cred ca o sa ne dea... cu flit.
gaba-rema spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
numai la bani va sta gindul. buget..bani...aia aia. banul e ochiul dracului. |
Asa-s femeile Guestus: materialiste, interesate... nu ca barbatii, care nu se preocupa atâta de bani si au gânduri frumoase numai si numai despre sex interesele superioare ale umanitatii .
irina.c. spune:
citat din mesajul lui gabi3604 Ei, asa si cu Base, peste 5 ani... ar trebui sa dea raportul în fata natiunii... dar din câte îmi imaginez eu cred ca o sa ne dea... cu flit. |
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irina.c.
o sa zica cum a spus si despre pta universitatii- am venit sa dau raportul, dar nu am gasit pe nimeni ............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 ) am blog |
pai nu are ce raport sa dea daca 50% sint cu capul tare si trag de caruta in alta directie. si la sfirsit vin aia 50% si intreaba ce a facut in 5 ani.
deci multa munca si putine comentarii..asa cum fac japonezii