Masurile anuntate de Traian Basescu in noul mandat
Raspunsuri - Pagina 2
maminuta spune:
Am auzit vehicularea numelui lui Isarescu ca prim ministru.So...
S-ar putea sa surprinda mult Basescu.Sper in bine.
alina023 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi3604 [quote]citat din mesajul lui maminuta PS: poate sunt eu singura nebuna care gaseste ca e foarte grav ca īnca nu avem buget pt. 2010?... |
Si vina este a lui Basescu, nu a partidelor politice care au respins prim ministru dupa prim ministru (ma rog...nominalizati)! De ce nu considerati vinovate (cel putin la fel de mult) partidele politice?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui maminuta Am auzit vehicularea numelui lui Isarescu ca prim ministru.So... S-ar putea sa surprinda mult Basescu.Sper in bine. |
Serios?
Si-atuncea, de ce nu l-a pomenit pe Isarescu īnainte de alegeri?? Poate forma guvernul dinainte de alegeri...
Ah, pardon, dar atunci poate ca nu mai avea īn māna Internele si nu mai putea cāstiga alegerile abuzānd de voturi multiple, pe liste speciale... si trebuia sa ne lase pe māna prostanacului
sirimie spune:
citat din mesajul lui Sheannamp Interesanta lista. Poate ca ar fi interesant sa o punem bine si sa o scoatem peste 5 ani sa vedem ce bifam din ea. Pe de alta parte un presedinte nu e si executant..... |
si ar fi fost interesant sa discutam despre lista de acum 5 ani
in loc sa ne injuram p'acilea, care cit e de prost ca face parte din tabara cealalta...
oricum prima chestie pe lista ar trebui sa fie sa propuna un guvern competent
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
dry_votka spune:
De sunat, nu suna rau...
Dar mai cititi o data ca unele puncte sunt cu "dus si intors" ....de ex: flexibilizarea fortei de munca :D...si altele de gen
http://verze.ro
simtul umorului inca nu a murit
femei cu simtul umorului
asi spune:
8. Sustinerea dezvoltarii agriculturii si a industriei turismului;
Stie el pe cineva bun sa dezvolte turismul...ca si pana acum.
Daca o sa aiba timp intre intrigi,zazanie si alte altercatii poate o sa faca ceva, desi e imposibil sa-si schimbe caracterul de scandalagiu care se crede amuzant si sa fie presedinte.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina023
Si vina este a lui Basescu, nu a partidelor politice care au respins prim ministru dupa prim ministru (ma rog...nominalizati)! De ce nu considerati vinovate (cel putin la fel de mult) partidele politice? Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! Povestea nasterii Anei ************************** Emma este iubire! |
Vaaai, ce dragut ... īmi dau seama ca 5 ani de-acum īncolo o sa aud asta la fiecare nerealizare si gafa a lui Base & ai lui: opozantii Cārmaciului sunt de vina!... El, saracul, e de buna credinta, dar e īmpiedicat sa faca ce si-a propus "... Pai, atunci de ce promiti ca o sa modernizezi RO, daca stii dinainte ca partidele opozante o sa te īmpiedice s-o faci??
Deja a revenit īn moda īnjurarea "partidelor", exact ca pe vremea de glorie a lui Ilici, cānd toate relele erau puse īn cārca partidelor istorice, care cica "nu lasau guvernul sa lucreze", "nu lasau FSN-ul sa lucreze"... speram ca au trecut vremile cu pricina, da' de unde!
UnPacatos spune:
Vaaai! Ce-am mai raaas!!!
Bravo, maminuta, mai scrie cineva si chestii amuzante pe aici. Hai ca pauza s-a terminat, mi-a crescut buna dispozitie si ma intorc la treaba vesel.
Guestus spune:
Adica mergea marea reconciliere nationala dar numai intre psd si pnl. ..e..acum aveti ocazia sa va aratati bunatatea si cu aia ai lui basescu. este o ocazie unica care nu trebuie ratata.