Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *21*
Raspunsuri - Pagina 20
danangie spune:
...si eu pe aici...i-am dat sa manance lui Mattia....ma culcasem la 1,30.....acum ma duc sa vad daca reusesc sa mai prind vreo ora de somn....Mattia ieri si vad ca si in noaptea asta vrea sa manance la fiecare ora.....sa aiba puseul ala de crestere??
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
delia79 spune:
Luto, merci pt cuvintele frumoase, esti tare fina
. Ca orice parinti, suntem si noi mandri de puiutul nostru
.
Nela, salutam si pupam margelata cu picioruse puternice 
Dana, da, e foarte posibil sa fie un puseu de crestere. E si un pic mai agitat puiul?
De obicei dureaza 2 zile 
E randul meu sa ma pregatesc de culcare
, ne vedem pe dimineata la mine, pranz la voi.
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Luto, merci pt cuvintele frumoase, esti tare fina . Ca orice parinti, suntem si noi mandri de puiutul nostru .Nela, salutam si pupam margelata cu picioruse puternice ![]() Dana, da, e foarte posibil sa fie un puseu de crestere. E si un pic mai agitat puiul? De obicei dureaza 2 zile ![]() E randul meu sa ma pregatesc de culcare Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
Te pupam, Delia. Somnic usor si ne-auzim maine.

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

NelaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Oooo buna seara si tie unombun !!! ce surpriza sa mai treci pe la noi. Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |

ce figura esti, Luto! 
Unombun, eu tot ce tine de curatat, umblat pe la urechi, ochi, incerc sa le fac cat o alaptez pe Ana, chiar daca le fac din bucati: o ureche acum, ailalta la urmatorul alaptat... Mai putin nasul, operatiune la care urla mai tot timpul, ca trebuie sa stea pe spate, cu capul un pic lasat, sa vad bine balaurii sa ii scot!
Si ma ajuta si sotul, de cele mai multe ori, lucarm in echipa: eu tin si el da!!

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

NelaM spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl deci nici voi nu dati cu apa in urechi? al meu a avut cojite in urechea externa ca si in cap si am dat cu alifie cu acid salicilic si a trecut. dar inauntru nu am indraznit sa intru niciodata prea mult. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Maria, eu nu dau cu apa ca mi-e frica sa nu ii ramana in urechi. O curat numai cu betigase din acelea pentru bebei, mai subtiri. SUnt uimita de fiecare data cate secrfetii se pot strange pe acolo.

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana numai pe ala mic, pe ala mare l-am trimis de-acasa ![]() ![]() Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
Luto, unde ai trimis baiatul mare la ora aia din noapte, mami? Ce urgente erau?

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

NelaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
pai iti dai seama ce zice vecinul de la patru...la doamna Dicut in casa lingi pe jos de curat ce e. Aspira femeia asta si zi si noapte, ca o furnicuta, saraca! MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |

Ce tare a fost asta!

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

happy_uka spune:
| citat din mesajul lui delia79 M-am trezit si eu in al doispelea ceas...... dar as vrea sa fie si soimita in colajele cu dovleceii (sunt cei mai frumusei din lume). Se mai poate? Uka, please? . Trimit o poza pe contul comun, merci beaucoup!Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
Sigur ca da, astept poza

Uka, cea mai fericita mamica de

Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!

Sarbatori fericite!!!

a doua minuni:
MATTIA
Vine Craciunul si noi deja am primit