Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris.dogarel...cam asa st si eu ptr bebica am cam tot ce imi trebuie,mai am nevoie doar de niste maruntisuri pe care mai am timp sa le achizitionez...eu cadita+alte surprize trebuie sa le primesc drept cadou de cununie....stiu ca este cam intarziat,dar orikm e bine venit..akm sper sa fie ce cadita vreau eu k sa nu fiu nevoita sa cumpar alta...iar ptr baietii mei deja m-am apucat de cumparaturi ptr craciun...i-am comandat celui mare ceea ce isi dorea el de la spy gear/noriel...si mi-o aduc in cateva zile la posta...deci mai tai cv de pe lista

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

cris.dogarel eu va citesc mereu, ca chiar am avut de invatat de la voi.si noi ne rugam de bebe sa stae cuminte in burtica inca putin, sa scapam si noi de prematuritate.azi as fi vrut sa fac torsoanele de vata, dar nu gasesc link-ul de la andre_lina sa vad cum se fac.am incercat sa fac asa de capul meu si sunt cam uratele.astea se vor pune peste tampoane sau le facem groase si folosim doar asta?
anestezia epidurala nu se gaseste in spital?trebuie sa cumparam noi chitul inainte?sa nu radeti de mine, dar habar nu am, o sa-l intreb si eu pe dr data viitoare

34+ Invingatorul lui mama

Puisori

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

imi place de voi fetelor ca nu suflati o vorba despre ce se intampla in tara, cu alegerile astea...pe mine m-a convertit sotul ca nu aveam nici o treba cu politica, acuma am ajuns de am stat asnoapte la tv pan al 2 sa vad cine iese presedinte..
hm...

28+ ....9 kile
AMR....22 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album

lorex, si al meu la fel a stat. Io daca tot n-am putut sa ma duc la vot... nu zic nimic.

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

onitza, ce fain. iti doresc sa nu se indeplineasca chiar tot visul: adica sa tina un pic mai mult decat o ora, sa doara putin si....ce daca e fetitza?restul asa sa fie!

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mcrissa, ai parola de la contul comun de mail? acolo sunt instructiuni si poze cu tampoanele. din cate stiu, nu se pun peste cele normale la inceput, mai ales daca ai epiziotomie, ca nu respira pielea si nu lasa sa se vindece cusatura

cris mario, pai nu poti sa zici/bati apropos celor care ti-o iau ca sa fie cadita potrivita?

lorex, cata am furat o idee mai buna si mai ieftina, cred, de la fulgusori pentru recipiente de pastrat laptic: cutiutzele de plastic sterile pentru urocultura. sunt gata sterilizate, au capac, au capacitatea potrivita (50-10ml), etc eu o sa iau 4-5 d-astea.

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetele, pungi de stocare gasiti pe bebelusultau.ro, capitolul accesorii alaptare/pompe pt san, pag 2, lansinoh

mcrissa, cum sa nu aiba la elias? au, in spate, la neonato...

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

cris.dogarel f buna ideea cu cutiutele pt urocultura la asta chiar nu m-as fi gandit ..

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

cris.dogarel am parola, voi intra acum sa caut.am zis sa ma apuc usor sa fac cate ceva pentru bagaj.
aylin daca zici ca au epidurala la Elias e perfect.nu stiu daca voi face pentru ca eu fac injectii cu Clexane zilnic si nu am voie epidurala sau rahi decat la minim 12 ore de la ultima injectie, asa ca daca ma apuca nascutul dupa injectie...tu pe Alma ai nascut-o la Elias?

34+ Invingatorul lui mama

Puisori

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

mcrissa ai PM cu parola

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

salutari si de la noi...................
ce mai faceti voi?????????

eu ma lupt cu niste arsuri, de nu mai pot..................
ma arde de nu mai stiu ce sa fac,..........
deja sa sug dicarbocalm ca si bomboanele?
chiar nu as vrea, ca numai atata are efect, pana le sug, apoi gata!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 34+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput