Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris...am batut apropouri,sotul i-a spus diret,caci sunt prieteni,dar akm sa vedem

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

haircut, ce anume te sperie legat de nastere? Durerea propriu-zisa? Ti-e teama de ceva mai grav? Eu cred ca toate privim nasterea cu o oarecare ingrijorare, ca na, n-o sa fie placut cu siguranta, dar s-ar putea sa ai surpriza sa fie mai usor decat te astepti. Incearca sa fii optimista, nu-i face bine lui bebe sa te stresezi.

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Da, cred ca durerea ma sperie, ma sperie necunoscutul si cat de multe se pot intampla in timpul ala, cat de mica e diferenta intre ceva ce se termina cu bine si un dezastru, cat esti de dependent de ajutorul celor din jur... Nu-s chiar disperata de asta, adica nu ma obsedeaza ideea, insa ma sperie. Oricum, inainte de sarcina era mult mai rau, acum am inceput sa ma invat cu ideea pentru ca imi doresc tare mult sa vad bebelina, sper sa fie si mai bine in continuare
Am vazut cateva nasteri live si cred ca de-asta sunt asa speriata, dar am mare incredere in Dumnezeu ca va aseza totul asa cum trebuie
In fine, nu va mai plictisesc cu dilemele mele...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

catalutza, de unde iei pungi speciale sterile pentru pastrat laptele matern la congelator?

arwen, cred ca o sa aveti un bebe f scumpel la cat de frumosi sunteti amandoi, cu chipuri candide

imi place de voi fetelor ca nu suflati o vorba despre ce se intampla in tara, cu alegerile astea...pe mine m-a convertit sotul ca nu aveam nici o treba cu politica, acuma am ajuns de am stat asnoapte la tv pan al 2 sa vad cine iese presedinte..pe cand el sforaia..
hm...

a, si azi e cruce neagra in calendar

28+ ....9 kile
AMR....22 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album

uite link-ul http://reclama/detalii.php?cod=SF51

si multumiri lui Aylin care le-a descoperit la bb1!!!

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris.dogarel eu i-am zis ca ma odihnesc mai mult decat inainte, ceea ce e adevarat, dar nu i-am zis ca umblu de nebuna.... Si nu nu am simtit nimic, a zis dr. ca e o contractie ma uitam ca vitelu' la poarta 9 la burtoiu meu care se infoiase tot si incercam sa vad ce simt si nu simteam nimic, da nimic deosebit. Nici durere nici senzatie de burta tare, nici incordare, nimic nimic....

Cadita de la CAM mi se pare scumpa. Intrucat nu o au p aia de la Inglesina pe albastru (si aia as fi luat-o numa la pret de targ 130 si in nici un caz la pret intreg 180!!!) o sa imi iau o cadita normala cat mai normala si accesibila la pret pe care o pun ori in baie pe masina de spalat ori in camera pe care nu o foloseste nimeni pe pat sau pe comoda ptr bebe peste masa de infasat si gata ce atata suport de cadita si aruncat cu milioanele in stanga si in dreapta, ma dispera preturile astea cand le vad, serios!!!

32+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Am fotografiat cumparatrile de la real si inca cateva de joi si le-am adaugat la semnatura.

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622828309207/" target="_blank"> Cumparaturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Eu sunt cam incontienta. Nu mi-e frica, nu ma sperii .. si ce poate sa mi se intample .. deh cred ca si varsta e de vina Asta e .. si o sa ma doara si o sa-mi fie greu o zi, 2, 3 asa si?? Nu stiu eu asa gandesc. La alte prostii nici nu ma gandesc ... Iar la nasteri pe youtube am incercat sa ma uit .. dar nu f mult asa pe sarite la una. Mi s-a parut destul de simpla .. (aia pe care am vazut-o eu) in 6 min parca a si nascut. Oricum nu vreau sa ma mai uit si sunt convinsa ca ele difera de la o persoana la alta. Deci ... hai numai fiti asa fricoase .. totul o sa fie ok !!! Curaj fetele .. mai avem doar un pic pana atunci

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

salutari si de la noi...................
ce mai faceti voi?????????

eu ma lupt cu niste arsuri, de nu mai pot..................
ma arde de nu mai stiu ce sa fac,..........
deja sa sug dicarbocalm ca si bomboanele?
chiar nu as vrea, ca numai atata are efect, pana le sug, apoi gata!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 34+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

ai incercat cu laptic caldut?

Mergi la inceput

lucia ti-am admirat "colehtia" ca sa il citez pe fiimiu..superbe toate,iar costumasul de la real este identic,doar k eu am luat mov

al3csa,imi place cum gandesti,mai bine asa decat sa gandesti pesimistfelicitari,si sa stii ca atunci cand gandesti asa treci mult mai usor peste momente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Mie arsurile imi trec daca mananc ciorba acra si fierbinte .. nu stiu de ce .. Si daca ma dau jos din pat si incep si umblu.

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

alexutzzza ma bucur ca ai inceeput sa gandesti k un om normal,cred k e de la spiritul sarbatorilor,mai de mult ti se pareau toate utile....si ai fi dat oricat pe orice..ma bucur acum(sa nu te superi pe mine)

Mergi la inceput