Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

fetelor joi am intalnire cu printesa mea abia astept sa o vad

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

alexutzza, nu te enerva cu sterilizatorul ala, nu cred ca e asa urgent, poate o sa poti alapta si n-o sa-ti trebuiasca chiar de la inceput si oricum, la o adica poti sa fierbi biberoanele pe stil vechi pana ajungi sa-l cumperi, parerea mea. Cadita cred ca o poti comanda si de pe net, nu? Mai ramane interfonul de bebe... poate ti-l aduce .

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
Interfon bebe primii pasi de unde imi iau? nu am gasit la kidex...ori nu am vazut eu ori nu am gasit. Eu as vrea sa nu iau de pe net, vreau sa iau de la un magazin sa il pot proba sa vad iosigur cu vibratiile ca era sa dau banii e unu fara vibratii la targ m-a asigurat ca are vibratii si am zis sa scoata sa incerce aparatu si s-au inrosit toti de la stand cand au vazut aa nu nu are poate le-am incurcat noi... si eu eram cu banii scosi tot sa cumpar...off ce hoti!

32+ Yannis

La Sensi Blu am vazut interfon. Dar nu mai stiu cat costa... era oricum mai ieftin la targ. Oricum Primii Pasi n-au fost deloc la Kidex. Ca si multi altii.

Dar pentru fetele care recolteaza cu Biogenis (sau au in plan) au o oferta pentru luna decembrie. Doar 2900 de lei + taxa anuala.

34+

merci ma duc la sensiblu sau la un mag sa il vad si vad si pretu si daca e mai ieftin pe net undeva o sa iau de pe net dar sa il palpez/probez intai Mai eu nu am reduceri mari la co am numa 10 sau 15 la suta. Ultima de ex m-a costat 139 ron ca nu am avut nici macar poza ca nu a stat bebe. O biometrie cu poza e cam in jur de 200, 230 (fara reducere) Cea mai scumpa, morfofetala cu dvd si masurari de toate cele e pe la 400

lilyk stiu de oferta romtelecom dar pe mine ma intereseaza cu vibratii si cristies zice ca asta d la primii pasi are ca ea si-a luat

32+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Neata si de la noi fetele!!!!

Noi suntem bine. Avem o singura nelamurire poate ne ajuta cineva cu experienta...de cateva zile am cam de vreo 4-5 ori pe zi un junghi chiar pe mijlocul uterului de la osul pubian in jos, pe interior, nu stiu cum sa explic. Cam ca la o infectie urinara cand urinezi putin cu usturime. Numa ca acum nu e la urinat nimic, ci ca si cum cineva trage cuun varf de ac pe interiorul meu. Dureaza cam 30 sec si nu se repeta regulat. Il pot avea si in repaos si in miscare/stat/treaba. NU l-am putut lega de nimic din activitatile mele.

Catalutza 30+ Irina

catalutza, s-ar putea sa te doara ligamentele care se inmoaie sub influenta hormonilor de sarcina, am avut si eu genul asta de dureri sarcina trecuta, nu sunt periculoase. Felicitari pentru curajul de a naste natural fara anestezie, esti curajoasa! Eu am avut trusa de epidurala in geanta la prima nastere... Cred ca o iau si acum (e aceeasi, ca a ramas nefolosita), asa, doar pentru confortul meu psihic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Fetelot lamuriti-ma si pe mine cu cadita .. Cum e mai bn sa fie .. ?? Simpla, normala .. sau cu locas special pt bn?? Zicea cineva la un moment dat ca aia cu locas ar deveni neincapatoare in scurt timp .. deci? Si daca e simpla si nu are locas cum spalam bebe?? ..
Si cu sterilizatorul .. Eu am o retinere .. nu stiu de ce .. mi se pare cam scump. Am inteles ca cel pt microunde ar fi mai ieftin .. Dar totusi nu se pot steriliza prin fierbere pur si simplu??

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

alexutzza, nu te enerva cu sterilizatorul ala, nu cred ca e asa urgent, poate o sa poti alapta si n-o sa-ti trebuiasca chiar de la inceput si oricum, la o adica poti sa fierbi biberoanele pe stil vechi pana ajungi sa-l cumperi, parerea mea. Cadita cred ca o poti comanda si de pe net, nu? Mai ramane interfonul de bebe... poate ti-l aduce .

Sterilizator sper sa imi aduca sotu acum dupa weekend din grecia, cadita ...luam noi de undeva pan la urma si interfonu cred ca d epe net in ultima instanta

32+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

alexutzza ca si mine de altfel esti o pers f activa iar statul la pat...e un cosmar. nu suntem constiente dar tre sa avem grija...e inca devreme.

interfon parca am vz in carrefour...sau real..nu mai stiu.

in leg cu epidulara...nici io nu-mi iau. mi-e frica...exact cum spunea cris cat de tare poa sa doara?....dar tot una dintre voi spunea ca i s-a dat de la spital epidulara....si a trebuit sa cumpere pe urma.

33+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

al3csa eu iti spun cum procedez eu...nu voi lua sterilizator,le voi steriliza prin fierbere,asa am procedat si al Mario si a fost ok,iar cadita...eu zic ca este mai ok aia simpla(asa am avut si la Mario)..o poti folosi mai mult tmp..iar pe bebe il tii cu o mana si pui jos in apa un scutec/prosop pe kre sa stea sper ca ti-am fost de ajutor

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

cristies, cris_mario, multumesc pentru pontul cu Biogenis!

cris_mario, eu nu ma simt prea grozav, multumesc de intrebare! Am avut un weekend cam agitat, ca de, Nicoleta... si am facut cam mult efort. Aseara am avut o mini criza de angina pectorala si peste noapte m-au trezit niste contractii dureroase... Am in continuare niste contractii destul de neplacute, incerc sa stau cat mai mult in pat. Te asteptam joi cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

alexutza, mie mi-a placut cel mai mult caditza asta:

http://www.lulukids.org/1694-cadita-bebe-galbena-cam.html

nu prea ma incanta culorile dar e maricica, are suprafete antiderapante. daca nu gasesc nimic sapt asta o sa o comand.

35+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput