Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

si la mine in calendarul pe 2009 este +neagra.in cel pe 2010 este +rosieacum intrebare:dupa care ma iau?in 2010 pica marti(deci nu are treaba ziua)

arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

am facut alta smecherie...i-am aratat sotului lista cu bagajul de maternitate, avem totul in casa..si in cazul in care maine ma opreste la spital eu imi iau o camasa, un capot, papuci, plicuri si o salopeta pentru ala mic si restul sa se descurce...tata si cu bunicii :)
in 30 minute as putea sa il fac...dar ma opreste ceva, nu stiu sa va explic, parca am un sentiment ca daca il fac, nasc si de aia nu ma pot mobiliza...am trantit in el cate ceva...dar nu imi vine sa le aranjez sa le bifez si sa zic gata

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
Interfon bebe primii pasi de unde imi iau? nu am gasit la kidex...ori nu am vazut eu ori nu am gasit. Eu as vrea sa nu iau de pe net, vreau sa iau de la un magazin sa il pot proba sa vad iosigur cu vibratiile ca era sa dau banii e unu fara vibratii la targ m-a asigurat ca are vibratii si am zis sa scoata sa incerce aparatu si s-au inrosit toti de la stand cand au vazut aa nu nu are poate le-am incurcat noi... si eu eram cu banii scosi tot sa cumpar...off ce hoti!

32+ Yannis

La Sensi Blu am vazut interfon. Dar nu mai stiu cat costa... era oricum mai ieftin la targ. Oricum Primii Pasi n-au fost deloc la Kidex. Ca si multi altii.

Dar pentru fetele care recolteaza cu Biogenis (sau au in plan) au o oferta pentru luna decembrie. Doar 2900 de lei + taxa anuala.

34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

am facut alta smecherie...i-am aratat sotului lista cu bagajul de maternitate, avem totul in casa..si in cazul in care maine ma opreste la spital eu imi iau o camasa, un capot, papuci, plicuri si o salopeta pentru ala mic si restul sa se descurce...tata si cu bunicii :)
in 30 minute as putea sa il fac...dar ma opreste ceva, nu stiu sa va explic, parca am un sentiment ca daca il fac, nasc si de aia nu ma pot mobiliza...am trantit in el cate ceva...dar nu imi vine sa le aranjez sa le bifez si sa zic gata

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Cred ca Freud ar putea sa scrie o carte pe chestia asta.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cristies,asta vroiam si eu sa scriu akm...de oferta de la celule..mi-au trms prin sms

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Alexutzzza, zi-mi si mie te rog cat te costa o ecografie obisnuita la Euroclinic. Eu am intrat pe site si nu cred ca am vazut bine. Stiu ca tu ai reduceri, dar macar asa orientativ.
Merci.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
Interfon bebe primii pasi de unde imi iau? nu am gasit la kidex...ori nu am vazut eu ori nu am gasit. Eu as vrea sa nu iau de pe net, vreau sa iau de la un magazin sa il pot proba sa vad iosigur cu vibratiile ca era sa dau banii e unu fara vibratii la targ m-a asigurat ca are vibratii si am zis sa scoata sa incerce aparatu si s-au inrosit toti de la stand cand au vazut aa nu nu are poate le-am incurcat noi... si eu eram cu banii scosi tot sa cumpar...off ce hoti!

32+ Yannis

La Sensi Blu am vazut interfon. Dar nu mai stiu cat costa... era oricum mai ieftin la targ. Oricum Primii Pasi n-au fost deloc la Kidex. Ca si multi altii.

Dar pentru fetele care recolteaza cu Biogenis (sau au in plan) au o oferta pentru luna decembrie. Doar 2900 de lei + taxa anuala.

34+

vedeti ca mai e o oferta la romtelecom, activezi optiunea bebe gratuit si primesti un monitor audio..gratis

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

cristies,asta vroiam si eu sa scriu akm...de oferta de la celule..mi-au trms prin sms

Gand la gand. Stii ce n-am inteles eu? Oferta e valabila daca nasti in decembrie sau daca semnezi contractul in decembrie?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici,

Lillyka, merci pt cafea si laptic. Te inteleg cu bagajul pt spital. Ai impresia ca daca va fi facut, gata, trebuie sa nasti. Si mie imi e o frica si nu m-am apucat de nimic.

Alexutzzza, imi pare rau ca esti consemnata la pat. Nici mie nu mi se pare asa scurt colul tau la 3,1 cm dar daca gine a zis. Asa ca ai mai multa grija de tine si odihneste-te cat poti de mult pt ca tu mai ai destul pana cand trebuie sa nasti. Multi

Pupici la burtici

Acum 33+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cristies, din cate am inteles eu ,daca semnezi in decembrie

Mergi la inceput