Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

fetele stiti cumva daca se spala azi?stiu ca este Sfanta Filofteia si de aceea va intreb

arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

fetele stiti cumva daca se spala azi?stiu ca este Sfanta Filofteia si de aceea va intreb

In Calendarul Ortodox e cruce rosie...Cred ca nu se spala...

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatza si de la noi, a doua trezire p ziua de azi dar la 5 numa m-am trezit, am mancat si am luat gynipral. Trebuie sa iau din 6 in 6 ore si dr mi-a zis ca e un medicament cu reactii mai violente si ca treb musai sa mananc bine inainte sa iau asa ca...ne trezim si mancam cu ochii lipiti luam pastila si fuga la nani.
multumesc tuturor pentru griji si incurajari. Nici mie nu mi se pare scurt colul la 3.1 dar ideea e ca de la o eco la alta se scurteaza tot mai mult si dr s-a speriat ca am avut cik o contractie mare rau chiar pe masa de eco....eu nu stiu nu miam dat seama nu am avut ideee dar dr a zis iaaaaaa uiteeeee ceee ee astaaaa???? si sotu a zis ca se umflase burta toata asa in sus...ca o matza care se infoaie asa da eu nu am simtit durere nimic . Si cik nu e normal sa am astfel de contractii in conditiile in care de 2 sapt (de cand m-a pus la pat) eu iau 3 no spa pe zi am luat o sapt no spa forte si o sapt no spa normale...cik asta ar fii problema contractiile care nu cedeaza la nospa si cik nici contractiile astea nu erau problema ca sunt nedureroase, dar daca aveam colu peste 3.5. Asa cu colul meu nu am voie sa am nici un fel de contractii ca toate sunt periculoase.

32+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Multumesc mult tuturor pentru urarile de Sf. Nicolae!

Andrelina, foarte emotionanta povestea nasterii lui bebe Tudor, te-ai chinuit ceva... Bine ca s-a terminat cu bine! Ma bucur mult pentru tine ca nu te chinuie deloc epiziotomia, tin pumnii sa treaca repede hemoroidul ala rau. Sa ne spui si noua ce ti-a facut cel mai bine, sa fim pregatite. Am vazut ca te-au sfatuit bine deja fetele cu alaptatul, sper sa nu fie probleme.

plateea bine ai revenit, ti-am simtit lipsa pe aici! Ce nesimtiti oamenii aia, mai bine rugai pe cineva sa te lase sa stai decat sa te chinui asa... Spor la facultate, sa mai treci pe la noi!

arwen, multumim pentru capitolul nou!

cris.dogarel, deci asa, n-ai fost prea cuminte. Hmm... ce mos nerecunoscator, dupa ce ca are parte de actiune, spre deosebire de altii care n-au mai vazut de secole...

alexutzza, subscriu la ce au spus fetele, 3,1 cm nu e un col scurt, dar te rog mult n-o lua ca pe o unda verde sa faci toata treaba aia de care ziceai. Nu vreau sa te sperii, dar colul se poate scurta oricand, la orice tura de contractii mai serioase. Eu in spital aveam colul de 3,4 cm si tot ma tineau cu perfuzii cu gynipral si-mi faceau si injectii cu diazepam, no-spa si scobutil tocmai din cauza ca aveam contractii. Si m-au tinut internata o saptamana, nu doar asa, de pe-o zi pe alta. Felicitari pentru intalnirea cu bebe care si-a scos circulara de cordon si pentru achizitionarea caruciorului!

lillyka, iti trimit niste prafuri de mobilizare, te rog mult fa un efort si pune lucrusoarele in geanta, poti intra oricand in travaliu!

mcrissa, repausul la pat face minuni, evita orice efort, cat de mic, e serioasa treaba cu contractiile de care zici... bebe mai are de stat la caldurica. Gynipral la 3 ore . Din pacate nu stiu nimic de Elias, tin pumnii sa fie bine si sa nu fie cazul de asistenta pentru prematuri!

onitza, chiar ca arati bine, mami! O slabanoaga cu-n balon in fata, tu chiar vrei sa nu ramai cu niciun kg dupa nastere? Te asteptam sa vii maine cu vesti bune de la spit. militar.

mariucasara, imi pare rau de micuta Sara si de starile proaste pe care le-ai avut, sanatate multa va doresc!

Nico de Isabela si 29+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Neatza si de la noi, a doua trezire p ziua de azi dar la 5 numa m-am trezit, am mancat si am luat gynipral. Trebuie sa iau din 6 in 6 ore si dr mi-a zis ca e un medicament cu reactii mai violente si ca treb musai sa mananc bine inainte sa iau asa ca...ne trezim si mancam cu ochii lipiti luam pastila si fuga la nani.
multumesc tuturor pentru griji si incurajari. Nici mie nu mi se pare scurt colul la 3.1 dar ideea e ca de la o eco la alta se scurteaza tot mai mult si dr s-a speriat ca am avut cik o contractie mare rau chiar pe masa de eco....eu nu stiu nu miam dat seama nu am avut ideee dar dr a zis iaaaaaa uiteeeee ceee ee astaaaa???? si sotu a zis ca se umflase burta toata asa in sus...ca o matza care se infoaie asa da eu nu am simtit durere nimic . Si cik nu e normal sa am astfel de contractii in conditiile in care de 2 sapt (de cand m-a pus la pat) eu iau 3 no spa pe zi am luat o sapt no spa forte si o sapt no spa normale...cik asta ar fii problema contractiile care nu cedeaza la nospa si cik nici contractiile astea nu erau problema ca sunt nedureroase, dar daca aveam colu peste 3.5. Asa cu colul meu nu am voie sa am nici un fel de contractii ca toate sunt periculoase.

32+ Yannis

Acum am vazut mesajul tau, ma bucur ca ai ajuns singura la concluzia ca trebuie sa stai cuminte!

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

onitza super vis ..sa dea Dd sa ti se adevereasca

mariucasara...multi pupici ptr sara

alexutzzza

nik0le,iarasi nu ne spui despre tn nmk??

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

lilyk stiu ca nu ai kef dar e bine sa te mobilizezi si sa incerci sa termini bagajul pana vineri

al3csa felicitari ptr schimbarea de prefix si-ti urez "multe inainte"! cel putin inca 9

mariucasara eu de cand iau gynipral am palpitatii f mari dupa si mi se usuca gura si nasu si in ultima perioada (si fara gynipral) mi se pare f uscat aerul si bb f sus si nu pot respiira si trag aer..palpitatii etc...O fii de la bebe care apasa pe stomac pe plamani eu asa m-am gandit...

Nikole merci mult de incurajari

Alte subiecte

Kidex m-am enervat teribil ca f multe firme nu mai aveau o tona de chestii pe stoc deloc deloc si mai aduc in ianuarie....pai io cu colu meu pot sa nasc si la inceputu lu ian stau io dupa transportul lor? Nu mai aveau sterilizator la chicco cel putin nu ala electric ieftin numa ala electric digital, nu mai aveau niste baby monitoare. La inglesina nu mai aveau carucioare decat pe niste culori care nu as fi luat in ruptu capului. AM vrut macar cada sa iau de la Inglesina...ciciu numa pe roz, mai aduc in ianuarie pe la sfarsit....m-au enervat

Mothercare sunt hotarata sa fac comanda ca sunt oferte de craciun preturile sunt suuuper mai ai un pic si iti scoti transportul numa din pretul unui singur obiect daca pui difeenta cat e p site si cat e la noi. Cam cate kile iti iese oare un transport. emanuelle tie ptr hainute cat ti-a iesit la kile ca vad ca nu iti spune de la inceput cate kile are pachetu cand afli costul total al trensportului? Stii? Merci

Interfon bebe primii pasi de unde imi iau? nu am gasit la kidex...ori nu am vazut eu ori nu am gasit. Eu as vrea sa nu iau de pe net, vreau sa iau de la un magazin sa il pot proba sa vad iosigur cu vibratiile ca era sa dau banii e unu fara vibratii la targ m-a asigurat ca are vibratii si am zis sa scoata sa incerce aparatu si s-au inrosit toti de la stand cand au vazut aa nu nu are poate le-am incurcat noi... si eu eram cu banii scosi tot sa cumpar...off ce hoti!

32+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

e rosie filofteia? ca daca e rosie, nu se prea spala, daca e neagra se spala

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Eu pe credo.ro am vazut ca azi e cruce neagra.

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Neata si de la noi fetele!!!!

Noi suntem bine. Avem o singura nelamurire poate ne ajuta cineva cu experienta...de cateva zile am cam de vreo 4-5 ori pe zi un junghi chiar pe mijlocul uterului de la osul pubian in jos, pe interior, nu stiu cum sa explic. Cam ca la o infectie urinara cand urinezi putin cu usturime. Numa ca acum nu e la urinat nimic, ci ca si cum cineva trage cuun varf de ac pe interiorul meu. Dureaza cam 30 sec si nu se repeta regulat. Il pot avea si in repaos si in miscare/stat/treaba. NU l-am putut lega de nimic din activitatile mele.

Acuma ca am cerut sfaturi, ma bag si io la raspuns: Epidurala nu imi iau doar de frica cum ca as putea sa cer sa mi-o faca. Daca o sa fie nevoie pana la urma ma gandesc ca se poate duce sotul sa ia de la o farma din apropierea spitalului, ca astea sunt ca ciupercile... Stiam si eu de incidenta mai mare a nasterii cu forcepsul in caz de epidurala. Dr mea, cea care a plecat, ca fie vb intre noi altul nou nu am inca , in afara de orice medic de garda din bucu, m-a felicitat ca vreau sa nasc natural fara epidurala si mi-a zis ca ea nu a avut curaj, dar ca din experienta ei, mama nu prea mai stie sa impinga daca e anesteziata, cu toata bunavointa ei de a impinge. Asa ca si ea a recurs la forceps de cateva ori. Si apoi, cat poate sa doara mai fetele, mai rau decat sa ma chinuie o nebuna de dentista 3 ore sa imi scoata un nerv pe viu??? Nu cred....

Am fost si noi la Kidex, dezamagitor...preturi de preturi...nu am luat nimic .

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput