Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(67)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici,

Decenuela, merci de cafea dar ce se intampla, iar nu ai somn? Eu m-am trezit de pe la 3 si ceva am fost la susu si apoi slabe sanse sa mai adorm. Am facut conversatie cu sotul si acum am coborat ca nu mai puteam de foame.

Pupici.

Acum 33+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Nicolcris22 si Gabriela77 bine ati revenit.

Andre_lina, iti spun inca o data ca esti o super mamica. Din mesajele tale reiese atat de mult curaj, optimism si seninatate incat imi e rusine sa mai spun ca mi-e frica. Esti super si sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate in continuare ca sa te poti ocupa de bebe Tudor. Iar pt el multi ca acum e baiat mare, are deja o saptamana.

Acum 33+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

buna dimi,fetele si multu pt cafea...

mariucasara si danyelana pt vestile bune de la doctori! aveti puiuti mari!sa va traiasca!

ofe...eu fac baie in cada o data pe sapt (ca nu ma pot dezvata fara)... ... in rest,dush...

mariuca sara,i-a trecut micutei "roky" alergia?

radu stie de un an deja ca "tu esti mos craciun,mami"...... este mare,nu il mai pot prosti...deja face planuri cand i-ar putea spune si lui bb asta! ... dar e distractiv sa mergem la cumparaturi "pt mosul"...hainutele si incaltamintea fiu-meu nu le considera "cadouri" oricat ar costa...... nici cand credea in mos craciun...... asa ca...si acum :bakugani,un joc "fereste-te de mana lui dracula",o multime de dulciuri ,celelate "oricum trebuia sa mi le iei"... tanara generatie e smechera,ce mai...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 34+
www.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
AMR 5 sapt

Mergi la inceput

am schimbat si noi semnatura...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 35+
AMR 4 sapt si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineata, burtici si..mami

andre_lina, ai scris un mesaj ca o zi de primavara cu soare, floricele, fluturasi si vrabiute. tine-o tot asa

ce de bebei mari si "dotati" la ecobravo!! sper sa fie ok si la noi vineri la intalnirea cu buburuza

am tot uitat sa zic ca noi vrem sa ii punem si al 2-lea nume, unul de sarbatorit de Florii si tot negociem intre Iris si Violeta. Voua care va place?

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

buna dimineata, burtici si..mami

andre_lina, ai scris un mesaj ca o zi de primavara cu soare, floricele, fluturasi si vrabiute. tine-o tot asa

ce de bebei mari si "dotati" la ecobravo!! sper sa fie ok si la noi vineri la intalnirea cu buburuza

am tot uitat sa zic ca noi vrem sa ii punem si al 2-lea nume, unul de sarbatorit de Florii si tot negociem intre Iris si Violeta. Voua care va place?

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

IRIS ,fara doar si poate...violeta ma face sa ma gandesc la surprize,surprize...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 35+
AMR 4 sapt si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata fetele si de la noi

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna dimineata fetele!s-a cam slabit activitatea pe forum...
andre_lina-se simte ca nu mai esti in schimb de noapte...de la oara 2 toata lumea pleaca la ...
elefantica-unde ai fugit???

arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

..iti multumim ptr toate cuvintele frumoase si ptr toate incurajarile,faci totul sa para atat de usor...andre_lina....esti atat de dulce,atat de calma,vezi ca pana la urma nasterea mai din timp a micutului a fost un avantaj?lasa ca o sa iei tu si carut,stai linistita...bine ca sunteti amandoi bine,e cel mai important lucru

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna dimineata fetelor! Ma alatur si eu cafelutei voastre dar cu un pahar de lapte cald si o felie de cozonac.
Astazi sunt pusa pe fapte mari: vreau sa cumpar pentru bagajul de spital aproape tot, mai putin camasile de noapte pe care le iau din celalalt capat al orasului. Sper sa reusesc. Cum o saptamana nu prea am putut sa fac nimic, acum trebuie sa recuperez in forta.
Am primit si kitul de recoltare a celulelor stem, deci sunt deja mai linistita.
Cu privire la nastere, eu sunt o cacacioasa cand vine vorba despre durere asa ca imi doresc epidurala. Toate prietenele mele au nascut fie cu epidurala fie cu cezariana si mi-au spus ca e super ok cu anestezie, simti contractile dar nu simti deloc sau aproape deloc durerea. Luni merg la control si voi vorbi atunci cu doctorul meu despre asta. Sper sa imi gasesc si un anestezist bun, ca daca el stie cum sa ma anestezieze nu e nevoie de forceps sau alte interventii din partea medicului sau a asistentelor.

32+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput