Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(67)
Raspunsuri - Pagina 18
cris_mario spune:
decenuela eu am inceput de o vreme buna sa imi notez pe un carnetel pe kre il tin pe birou cap/pag la kre am ramas,a incercat lorex sa-mi explice odata cum sa salvez la favorite,dar cum eu st
nu am retinut![]()
mamidepuiuti asa este si baiatul nostru cel mare....hainele nu's cadou alea sunt necesitate...lol...si il invata si pe mario asa![]()
arwen
superba rochita de mireasa,cred ca abia astepti sa o imbraci
,ai o burtica foarte frumi
cris,parerea mea este sa incerci ce merge langa emma si numele de fam:IRIS EMA..parca nu prea da bn,amandoua scurte....dar EMA VIOLETA?parca suna altfel
ma bag si eu,tu orikm alegi ce vrei tu
gabriela,akm k esti in prenatal te asteptam mai des pe la noi
nicolcris,hai k week asta ai avut scuza,dar de akm sa nu mai auzim nmk![]()

danyelana,asa st si eu,daca ma trezesc ptr susu....abia adorm

Andreea
28+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
Neata gagici si de la noi.
Merci de cafea Decenuela.
Danyelana, la mine a fost prima noapte de cand am ramas gravi cand am dormit de la un cap la altul... nu-mi venea sa cred dimineata
. Plus ca pusesem gand rau la clatite... de unde?
Cris.dogarel, suna foarte bine Iris Dogarel dar intre Ema Iris Dogarel si Ema Violeta Dogarel parca e mai muzical al doilea... parerea mea
.
Mamidepuiuti, o sa fiti santajati ca sa nu-i spuna lui bebe de mos... si asa o sa primeasca toate cadourile dorite. ![]()
La multi ani lui Bebe Tudor! E deja flacau la 1 saptamana. Si mamica lui 

esti asa de pozitiva desi nedormita... ma incarci si pe mine.
Lucia si Gratiana, si mie mi-a venit coletul de la cord blood. Dar aseara n-am avut chef de el. Azi vreau sa completez.
Gabriela, bine ai mai trecut pe la noi! Si multumim de vesti bune!
Eu am terminat cu torsoanele si implicit cu faza 1 a bagajului. Azi dupa ce vin de la medicul de familie trec la faza 2 - adica bagatul efectiv in geanta.
Vroiam sa va intreb ceva... ce faci cu bagajul cand te duci sa nasti? Il iei cu tine in sala de nasteri sau il lasi undeva? Sau cum naiba, ca am inteles ca dupa nastere te duce in rezerva (salon)?
Si noi mergem in week-end in Dragon dar pentru pom si accesorii. Evident ca o sa-i luam si ceva lui bebe. Aseara i-am comandat cadita si salteluta de la maredi. Am luat in final o cadita obisnuita (e cea la 55 de lei). Speram sa-i placa.
Si gata, va las si mai trec pe aici.
34+
danyelana spune:
Cris.dogarel, si mie imi place mai mult IRIS dar mi se pare ca nu da bine langa Ema. Ema Violeta suna mult mai bine dar tu stii mai bine ce alegi. 
Acum
33+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
mariucasara spune:
Neata fetele!
Andre_lina felicitari pentru tonul optimist
. Mult inainte cu sanatate voinicului de o saptamana.
un obrajor grasunel.
mamidepuiuti multumim
. Rocky e tot Rocky parca s-a mai localizat putin dar tot umflata e. Maine il sun iar pe doctor sa vedem ce mai ne recomanda ca deja i-a dat jumatate de farmacie tratament.
Eu fug la curatenie. Ca tot a zis dr sa fac miscare ca poate se intoarce puiul mic si scap de cezariana....
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
32+
Sebastian Petru
gratiana77 spune:
Bagajul de spital il las in portbagajul masinii pana ajung in salon si atunci mi-l aduce sotul. Cu mine iau doar kitul de recoltare a celulelor stem si un bagajel cu halatul, camasa in care nasc, slapi, un prosop, servetele si eventual alte maruntisuri.
32+
(Amaris-Stefania)
poze
nicolcris22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel buna dimineata, burtici si..mami ![]() andre_lina, ai scris un mesaj ca o zi de primavara cu soare, floricele, fluturasi si vrabiute. tine-o tot asa ![]() ![]() ![]() ![]() ce de bebei mari si "dotati" la eco ![]() am tot uitat sa zic ca noi vrem sa ii punem si al 2-lea nume, unul de sarbatorit de Florii si tot negociem intre Iris si Violeta. Voua care va place? ![]() Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 6 sapt.!! |
Mie imi place IRIS!!!!
32+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
danyelana spune:
Cristies, ce bine ca ai avut o noapte buna, fara intreruperi.
Despre ce clatite e vorba? Vreau si eu eventual reteta.
Merci 

Acum
33+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
cristies...felicitari ptr "finisarea" bagajului.....pe mn ma intreaba sotul de pe akm knd il fac
..o sa ma apuc si eu de facut torsoane k sa vad daca imi ies![]()
iar in legatura cu bagajul....la mn a stat in locul in kre am mers prima data(pretravaliu parca)...akl unde nasti nu,ptr k akl doar nasti si apoi mergi in pretrav iar si la urma strangi tot si pleci in salon/rezerva
sper ca ai inteles k....
si am adaugat si baiatul sotului la semnatura,ptr k este ca si al meu...si tot vb intruna de el sa stie lumea![]()
Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
mariucasara spune:
Bagajul l-am luat cu mine si l-am lasat la salonul de travaliu fara lucruri de valoare (bani, acte, telefon). Contra unei atentii micute mi l-a "pazit " si mutat o infirmiera la salonul de lauze.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
32+
Sebastian Petru
nicolcris22 spune:
Neata fetele!!! As bea si eu o cafea slaba cu laptic alaturi de voi...sunt un pic ametita. Am fost la anlize de sange si urina pt trim III si acum am ajuns la birou. Noroc ca ma aduce si am ia sotul ca altfel eram terminata.
Andrelina imi place ca esti asa optimista si pozitiva...mi se pare normal dupa ce ai scapat cu bine de nastere si ai un bebe mic si frumusel care e bine!!! Super, tine-o tot asa!!!Si mai incurajaza-ne si pe noi astea mai fricoase!!!
Sambata a nascut si cumanata nasei mele foarte usor si repede, dar cu epidurala....nu a avut nici o problema, in timp ce ii cosea epidurala ea vorbea la telefon...ii spunea mamei ei ca se astepta sa fie mai greu...cica a imipins de 3-4 ori si gata!A nascut o fetita de 3200g si 49 cm la termen.![]()
Fetele vroiam sa va intreb...ce stiti de sucul de morocvi? Imi face rau pt ca are multa vitamina A?
Pupici si o zi buna!
32+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Ana(2003)