Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Astazi a sosit contractul de la cord blood center.
In acele documente am vazut ca trebuie mentionat spitalul si medicul cu care nasti.
Ce se intampla oare daca treci medicul tau si patesti ca andrelina si nasti cu altcineva?

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622828309207/" target="_blank"> Cumparaturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Va spunem si noi somn usor.

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Buna fetele! Va salut si eu ca am lipsit motivat tot weekandul...sambata curatenie, mancare si mers la ziua unei prietene, apoi duminica pregatiri inca de dimineata pt ca au venit niste prieteni sa ma serbeze Sf Nicolae...si am fost rupta de oboseala..dureri de spate toata seara de duminica...azi la servici multa treaba si nu am putut sa intru...asa ca sunt tare in urma cu cititul...am ramas pe la pag 8 din capitolul asta.

Si mie mi-e frica de nastere...mai ales am teama ca nu o sa pot naste natural( si eu vreau fara epidurala)...mi-e teama sa nu fiu mica in bazin ...ca eu am 1,53 m....inca nu am vb cu doctora despre nastre...ca cica mai este timp...dar parca vad ca dupa 6 ianuarie nasc ( 37 s)ceea ce inseamna ca mai e fff putin.
Eu nu am cumparat nimic pt bebe...nici hainute....nimic...si nici nu am primit si la fel am senzatia ca daca cumpar o sa nasc mai devreme si mi-e tare teama de o nastere prematura.
Vorbeam cu sotul sa mergem si noi vineri sau sambata in Dragon sa cumparam hainute...dar am o teama...parca sunt nebuna!!!

Am fost vineri la kidex...tare dezamagita am fost ca nu mai erau toate firmele....si nu am cumparat nimic...vroiam sa luam un carucior dar cel pe care il vroiam nu mi-a mai placut...asa ca mai asteptam...in schimb am vazut un carucior dragut la chicco la magazin si ieftin, la 460, care se strange umbrela, nu are landou sau scaun auto dar e foarte usor si se face sport si se intinde pe spate si are doar husa de picioare.Si mai era o oferta la 1250 cu landou si scaun auto...si ala mi-a palcut...dar ne mai gandim..oricum cred ca de la chicco vom lua.
va pup fetele si noapte buna.ma bag la somic ca am si racit putin....eu care ma dadeam viteaza ca nu racesc!!!

32+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

unde sunteti fetelor? ati plecat din tara?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

al3csa Legat de bagajul de spital...au ramas multe nefolosite, daca ar fi sa mi-l fac din nou as pune doar:
periuta si pasta de dinti, sapun lichid (il iei inapoi), 2 prosoape medii (de fata), 30 de torsoane de vata, 1 pachet de tampoane, 6 per de chiloti, 3 camasi de alaptat, 1 halat, 3-4 perechi de sosete, o pereche de papuci, o hartie igienica (poti si 2), 1 pachet batiste de hartie, 1 pachet serv umede pt bebel, 10 pampersi, 2 body, 2 salopete, o caciulita, 1 per sosete/botosei.

Hainele tale si cele de scos bebe din spital vor fi aduse de rudele tale.

Ca papa sa iti aduca branzica de casa, friptura de pui, compot, ceai si muulta apa. Eu am baut 2-3 litri de apa pe zi, pt ca era f cald in spital, simteam ca ma deshidratez.

Daca mi-a scapat ceva, astept fetele cu experienta sa ma completeze.

Andrelina, MAMI DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT

Andrelina, sa-ti traiasca bebele, sa fie sanatos ...e tare scumpic!!!

32+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!

In primul rand, felicitari proaspetei mamici, Andrelina si bun venit pe lume micutului Andrei Tudor! Sa ai o viata frumoasa, pui drag!

Altfel noi, bine,am intrat in prenatal, e bine, lichidul e acum ok, bebelusa s-a pozitionat, deci suntem pe drumul cel bun!
Deja neplacerile ultimului trimestru, ma simt mai greoaie, urinez des, arsuri gastrice...Oricum, e infinit mai bine decat vara,cum era cand s-a nascut Sara...

Eu optez clar pt epidurala de data asta, tare regret ca nu am facut-o si prima data, poate m-ar fi scutit de ore bune de suferinta! Dar deeee, mai bine sa nu stii si sa fii curajos!Si nu e in toate situatiile la fel,pe unele le-a ajutat, pe altele nu, de nastere cu forcepsul zau daca am auzit in zilele noastre.

Va pup si sper sa mai intru! Somn usor, mamici!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 33 +

Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Astazi a sosit contractul de la cord blood center.
In acele documente am vazut ca trebuie mentionat spitalul si medicul cu care nasti.
Ce se intampla oare daca treci medicul tau si patesti ca andrelina si nasti cu altcineva?

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622828309207/" target="_blank"> Cumparaturi noi

nu se intampla nimic. astea sunt amanunte ce se regleaza dupa. nu am recoltat dar am vazut in spital la alte fete.

primele poze
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Fetelor, ce e cu frica asta de nastere? Cum adica??
Tineti bebeii la caldurica pana la termen, si faceti anestezie daca va e frica de dureri. Dar nu se moare.

Fiti pozitive! Ganditi-va ca e parte din sarcina, nu e optional.

Nu stiu care zicea ca a vazut filmulete pe youtube de 6 min. Eu am nascut propriu zis in 2-3 minute. Dar travaliul dureaza putin mai mult. Haideti, capul sus, o sa va dea calmante, perfuzii pentru dilatatie... nu aveti de ce sa va speriati. Iar fetele cu cezariana, la fel, am vazut zeci de mame in spital, erau bine a 2-a a 3-a zi mergeau drept, sincer nu tb sa fiti speriate.

Nu zic nimic ca sa va menajez, zic ce am vazut recent... nici un medicament nu e mai bun decat sa iti vezi copilul ca e sanatos, ca mananca... si doarme langa tine.

Nasterea e doar calea spre trairile de dupa care sunt mereu mai intense si zi de zi e mai frumos!

Pe langa asta, scapati de greutate, de kilograme, dureri de spate, arsuri...

Ca buletin informativ: Bebe Tudor face azi o saptamana deja!!!

Azi am fost la scos fire... 3 fire amarate... m-a bufnit rasul!! Mare epiziotomie... mai multe fire am avut la apendicita!

Iarasi tin sa il laud pe medicul Ancar... super om... mi-a recomandat elevit o luna si tardiferon pe toata perioada alaptarii. Si ne mai vedem pe 15 ianuarie la un control final si "libera la mare".

Hemoroidul a mai cedat... la cate substante i-am aratat ca am... nu ma mai doare asa tare si astept sa se retraga

Am avut prima noapte 90% alba.... dar uite ca sunt vie, am recuperat in timpul zilei.

Maine iese certificatul de nastere al patriotului... incepe cu 5.. am imbatranit rau, s-au terminat alea cu 1 si 2, si pot merge sa il inscriu la med de fam si sa primim vizite de la pediatru. Abia astept sa il verifice sa aud ca e bine (eu stiu ca e).

Inca nu avem carucior. Salivez dupa unul fain cu landou si sport in 3 roti de pe strollers . ro dar e 1100 lei... si dupa nastere si toate cumparaturile, cremele, alea alea... mi se pare mult.

Sunt bucuroasa ca pana la sesiunea din ianuarie la master sigur reusesc sa citesc ceva si sa iau examenele ...in martie dizertatia si gata!! Daca venea bebe de revelion cum se auzea, nu mai aveam eu timp sa ma dezmeticesc. Ce dragutz din partea lui.

Va pup... tineti bebeii la locul lor ca ne certam!

primele poze
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

andre_lina cineva acolo sus te iubeste mult!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza, burtici....va invita la o cu miere....

ma dor mult mainile si kg :)....dar speram sa fie inca o zi frumu...

ma apuc sa citesc...nu mai stiu unde am ramas

33+ LUCA

Mergi la inceput