predictie bazata pe rationament (fara emotii)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita


...eu sunt regalista si-am votat cu pntcd si conventia, atata cat au fost. dupa aia, pauza, nu am votat deloc.

Iata ca tatucul natiunii, exponentul anticomunismului din Romania si al idealurilor Pietii Universitatii, s-ar parea ca s-a gindit si la fostii votanti ai PNT.
http://www.gardianul.ro/PDL-vrea-sa-si-schimbe-denumirea-in...-PNTCD-s150425.html
Astfel, Dl. Basescu ar putea deveni mostenitorul ideologic al lui Corneliu Coposu. Probabil in aplauzele a jumatate plus ceva sutimi din natie, recunoscatoare ca a fost scapata de pericolul rosu.

... in ce lume traim ...



Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Ileana, cred ca trebuie citit intreg articolul mentionat de tine, nu numai titlul sau - stii cum e, unde dai, si unde crapa. Iar cei care nu stiu cine e si care-i treaba cu Miluta, sa-l gugaleasca - si sa afle apoi, din ce a mai aparut prin presa, ce l-a determinat la semnarea acordului din 9 noiembrie - parca, se spune in articolul sus-mentionat.

In alta ordine de idei, si eu - si familia mea - am fost "de-ai lui Coposu", de-ai CDR-ului, romantica, idealista etc. Ce-am ajuns acum si de ce, a explicat Nelia ceva mai devreme extrem de bine - in sensul ca e suta la suta valabil si pentru mine si ai mei.

Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Si eu recomand, ca si tine, citirea in intregime a oricarui articol al carui link il pun pe DC. Si, desigur, si cautarea de lamuriri suplimentare prin studiu individual. Intotdeauna.
.

Citat:
In alta ordine de idei, si eu - si familia mea - am fost "de-ai lui Coposu", de-ai CDR-ului, romantica, idealista etc.

Si eu, Julie, si eu...
Ce-am ajuns acum si de ce, am spus de atitea ori pe DC incit mi-e si mie deja lehamite sa mai repet. Nici nu cred ca e relevant. Tu oricum consideri ca eu spun doar "ineptii".
Si oricum nu mai are rost.
Majoritatea a decis cum a decis.


Articolul m-a umplut de draci pentru ca duce impostura la un nivel pe care nu mi-l imaginam posibil. Uzurparea "titlului nobiliar" PNT de catre un partid care pina mai ieri era trup si suflet in Internationala Socialista si ai carui membrii de vaza erau in anii '90 intre cei care-i scuipau pe taranisti mi se pare deja culmea grotescului.
Sper totusi sa ramina la nivel de zvon.


Edit: vreo doua greseli de gramatica. Pentru a nu mai fi nevoita Julie sa mi le marcheze cu rosu.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Cati mostenitori ideologici poate avea bietul Corneliu Coposu? Locul a fost castigat, gata. S-au ocupat surorile Coposu de asta.

P.S. Pariez pe doua tricouri cu ratuste ca never-ever nu va face Basescu asemenea gafa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Haha! Ileana citeaza surse secrete citate de Alecu Racoviceanu de la defunctul Gardianul.

psss vezi pe blogul lui rosca stanescu ca nici nu stii ce pierzi. senzational, arme, droguri, teroristi, genocid, hecatombe.

Invingem impreuna Romania bunului simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mey, stati asa, ca eu nu sint de-a lui Coposu, dar asta nu ma impiedica sa-l admir. Daca ar fi sa ma bag intr-un partid, eu sint liberala pina in stafundul sufletului. Dar, in Romania, nici unul dintre liberali nu m-a reprezentat, de la Cimpeanu pina la Tariceanu si Antonescu... asa ca, pentru mine, nu exista partid liberal adevarat in Romania.

Si nu numai ca nu exista, dar in afara de comunisti eu nu vad nimic altceva, de la Iliescu pina la Basescu, care e un comunist mai mic, ce poate deveni mare, da... e adevarat, dar ma gindesc ca am cistigat un pic de timp in cautarea noului lider care sa scoata Romania din buzunarele personale si din kk-at si sa o duca cu adevarat in UE si pe linia de plutire definitiv. Pentru ca, timpul de care are nevoie un comunist mic sa se faca mare, teoretic, e mai mare decit cel in care un comunist mare sa se faca si mai mare! Vrei sa fac si un grafic!?!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Stati putin. Sa nu confuzam. Ce legatura are Coposul cu liberalii!? Pe vremea tineretii sale politice se ura cu liberalii cam cum ne iubim noi unii cu altii pe acilea

Invingem impreuna Romania bunului simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pai nu are nimic, tocmai de aceea am zis: pentru Coposu, pentru ca era un domn, dar din pacate, liberala din mine nu a gasit acelasi corespondent in Campeanu si urmasii lui, care nu-mi plac si nu-i consider inca reprezentatii partidului liberal asa cum il vad eu, chiar daca ei asa se numesc.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Vreau sa spun ceva referitor la fiica lui Base, europarlamentara noastra.....Am auzit de la mama, nu de mult, ca o matusa de-a mea a votat-o benevol si nesilita de nimeni pe aceasta "buzite dulci". La o masa festiva in familie, aceasta veste a produs un mare soc. Soc urmat de ton ridicat "cum ai putut sa faci asa ceva?" si bineinteles "de ce? " Motivatia ei a fost: "e o fata tanara, de ce sa nu-i dam o sansa, are tot viitorul inainte". Sincer, mie chestia asta mi-a deschis o noua perspectiva in a privi lucrurile. Fiinta umana e complexa, plina de surprize. In convingerea mea credeam ca nu exista om pe lumea asta care sa voteze neplatit sau intreg la cap, pe fiica lui Base. Femeia aceasta a facut-o cu draga inima....pe gratis Incerc sa-mi imaginez cate persoane au votat-o din aceleasi considerente, sau altele...dar benevol, sincer, cu inima impacata (ceva ce pt mine era legat de domeniul SF). Incep sa cred ca drumul lui Eba inspre parlament, a fost putin pavat si cu noroc, dorit de unii Romani, nu numai cu euroi.
Asta ca paranteza, poate schimba putin calculele



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Tu oricum consideri ca eu spun doar "ineptii".


Nu, doar resping argumentele pe baza de citat pe care le-ai adus in forum si pe care le consider ineptii.

J.

Mergi la inceput