predictie bazata pe rationament (fara emotii)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Ia, denizel, toate bilele din poseta mea, iti donez si fitzuicile, si loveste-ma cu sete! Da rau, sa ma usture! Hai!

J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
Ia, denizel, toate bilele din poseta mea, iti donez si fitzuicile, si loveste-ma cu sete! Da rau, sa ma usture! Hai!

:))))
Imi pare rau, Julie, da' nu-mi permit . Eu nu-s preferata lui S.G. (se stie el cine-i :)). Ba as zice ca, dimpotriva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

:))))
Imi pare rau, Julie, da' nu-mi permit . Eu nu-s preferata lui S.G. (se stie el cine-i :)). Ba as zice ca, dimpotriva .

Fie cum vrei tu, atunci.

J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui nelia
trebuie sa-mi raspunzi tu de ce votezi cu el!

pardon???? mai, dar cati cititi pe diagonala totusi?? am zis eu ca am votat VREODATA cu feseneul?? never never never. nici acum nu am votat, am zis de ce: intre basescu si geoana nu e nici o diferenta, amandoi fesenisti, comunisti, securisti. eu sunt regalista si-am votat cu pntcd si conventia, atata cat au fost. dupa aia, pauza, nu am votat deloc.

revin detaliat, sunt pe fuga. dar multumesc tuturor pentru mesajele elaborate si argumente.

o intrebare pentru moderatori: de ce e b.nica nesanctionata pentru atacurile la persoana si hartuire si insulte? UnPacatos si-a luat cartonas pentru un "asa sa va ajute Dumnezeu", iar b.nica poa sa afirme ca as fi capabila de trafic de copii si altele de gen nestanjenita? absolut nici un mesaj de-al ei la topicul asta nu e la subiect, doar pur atac la persoana.

nimic

What?
Esti asa de infuriata de postarile mele incat te pretezi la dezinformari?
Se pare ca am intrat,fara sa-mi dau seama,pe un teren mai minat decat credeam!
Ce urmaresti tu Conchita de fapt?
Asa urat imi suna ultima ta agresiune ca nu stiu ce sa mai cred!
Imi pare asa de cunoscuta tehnica venita dintr-o zona obscura si care avea ca motto: diversiunea!
Tu crezi ca pe aici mai suntem naivi si dusi cu pluta incat sa inghitim orice?
NU UITA CA ROMANUL ARE DESTULA INTUITIE,POATE ANCESTRALA, INCAT SA FIE GREU DE ABURIT!
Hai sa-i ajutam pe moderatori!Concret, cu ce anume te-am atacat eu pe tine?
Imi asum tot ce am spus si daca moderatorii considera ca te-am atacat PE TINE sunt gata sa primesc sanctiuni!
Daca tu consideri un atac la persoana faptul ca eu te consider o persoana care isi culege informatiile de aici pt. unul sau mai multe articole si nu pt. o carte,imi asum afirmatiile dar nu vad ofensa!
As vedea-o mai mult ca pe un compliment adus tie si noua.
Daca tu il sustii pe Johannis inseamna ca-ti asumi si acuzatiile grave care i se aduc CU PROBE in media de aici,dar,iarasi este ceva care te priveste personal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Pe mine ma amuza stilul concitei : scrie multe cuvinte fara fond, cere explicatii pt ceva ce este deja evident, ofera informatii ca fiind absolut veridice, dar unii mai informati, o trag de maneca si ii demonstreaza ca se inseala. Uneori, recunoaste, alteori tipa ca este atacata si sa intervina moderatorii.
Intr-adevar, stilul ei este unul divertionist. Inca nu m-am lamurit si in ce scop...

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Iata o mostra de creare a diversiunii prin omisiune si exagerare :

Citat:
citat din mesajul lui conchita
UnPacatos si-a luat cartonas pentru un "asa sa va ajute Dumnezeu", iar b.nica poa sa afirme ca as fi capabila de trafic de copii si altele de gen nestanjenita? absolut nici un mesaj de-al ei la topicul asta nu e la subiect, doar pur atac la persoana.

UnPacatos si-a luat avertisment fiindca i-a zis lui Denizel ca are tartru pe neuroni, nicidecum pt aleluia doamne...
B.nica poa sa afirme ca ar fi capabila de trafic de copii, dar totusi nu a facut nici macar o aluzie in acest sens.
Eeee ???
Emoticon de scarpinat in barba lunga...

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Julie

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Julie, esti foarte agresiva.

Prin ce?

Prin asta, de exemplu:

"Pai treci inapoi pe antena 3, ca acolo e calm, echilibru si se discuta civilizat.

Ah, nu bloguiesc, pentru ca nu-s atat de importanta pe cat cred unii "

Tie iti place ca cineva sa te trimita la plimbare daca nu esti de acord cu ce spune? Sau ce fel de argument e asta?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Julie

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Mariu Oprea este, din cite cunosc, tipu' ala care a facut, in calitate de presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului din Romānia, cam prea multutz pentru condamnarea comunismului pentru a fi pus sub semnul intrebarii de unu'-altu'.

Ma intrebai daca sunt informata - reciteste mesajul meu de mai sus si poate ai sa-ti dai seama ca stiu exact cine este Marius Oprea.
Reciteste, de asemenea, si punctul trei al mesajului amintit.

Trebuie de asemenea sa precizez ca citatul din Basescu dat de Oprea si cu care incerci sa-mi scoti ochii este rupt din context. Stiu precis ce a spus Basescu atunci si despre ce e vorba.

Julie

Nu ne spui si noua informatiile pe care le ai? Ai fost de fata la discutia cu Basescu?

Citatul de mai sus la care faci referire e tot o afirmatie fara argumentatie. As vrea sa ma informez si eu din sursele tale.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Si ce te dai mare,ha?Glumesc
Nu stiam ca fuse geoana si la harvard,da poate o fi fost si el ca si europarlamentara elenutza!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Eu am respect pt. absolventii de LENA (Ecole Nationale d'Administration), pe care a absolvit-o si Geoana, īnteleg...
Despre institutele de īnvatamānt superior si studiile potuniv. de peste Ocean nu stiu mare lucru... desi evident ca am auzit si eu de Harvard :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Geoana nu a absolvit ENA-ul, a facut doar un stagiu acolo http://www.ziare.com/basescu/basescu/afp-luptatorul-traian-basescu-si-diplomatul-mircea-geoana-965674

e o mica-mare diferenta.

Daca stagiul e sanctionat de un certificat de evaluare, o diploma... e suficient pt. a īmi demonstra ca omul stie ceva-ceva, ca nu e chiar asa de prost.

Mergi la inceput