predictie bazata pe rationament (fara emotii)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da voi traiti numai si numai in trecut ...tipic.
Relax...ce a fost a fost acum e o alta epoca. E 2009 decembrie...o sa ajungeti in bastoane si tot FSN, comunism, minerii o sa fie subiectele favorite de discutie.
Va spune guestus ca este destept...aia din tari mai avansate judeca ce or sa faca in viitor..ca ala e important...
da e greu sa gindesti/sa pui capul dat de stat la contributie cu ce o sa faci cind mai simplu este sa bati apa in piua cu ce a fost ..este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Relax...ce a fost a fost acum e o alta epoca. E 2009 decembrie...o sa ajungeti in bastoane si tot FSN, comunism, minerii o sa fie subiectele favorite de discutie.

Eu sint de acord, insa, precum vezi, marea majoritate a micii majoritati cistigatoare astazi isi motiveaza alegerea cu "jos comunismul". E o tema de campanie care a prins grozav. Desi era falsa, in conditiile date.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
Sa stii ca nu toata lumea se lasa dusa de nas de fraze pline de meandre stilistice dar, la o citire atenta, lipsite de continut.

OK, sa incercam cu fraze mai simple.
Ca cetatean roman informat si ca fost jurnalist banuiesc ca stii cine e Marius Oprea, da?

"M.O.: Chiar daca a tinut spatele Raportului „Tismaneanu“, Basescu ramine un om al sistemului.
Rep.: De ce a facut-o?
M.O.: Din ratiuni politice. Toata intelighentia romana a trecut de partea lui. De ce? Eu am fost de trei ori la Cotroceni pentru a-l determina sa faca acest pas. Mi se transmitea prin Claudiu Saftoiu ca presedintele Basescu nu e interesat de asa ceva, fiindca „el a dus-o bine sub comunism, avea blugi, bani, casete video“. Ceea ce spun e un citat. Martorul meu este Radu Ioanid de la Muzeul Holocaustului. (...)
Rep.: De ce esti veninos cu Basescu?
M.O.: Cum sa nu fiu? Basescu a avut dosar. Dovada? Procesul-verbal prin care se transfera acesta dintr-o parte in alta. Un om caruia i-a disparut dosarul poate fi descoperit dupa documente auxiliare, documente ce pot fi gasite in dosarele altora. Nu cred in schimbarile radicale, in schimbarea unui om, chiar daca Basescu a citit Raportul „Tismaneanu“."

sursa: http://www.catavencu.ro/marius_oprea_orice_om_sanatos_la_cap_trebuie_sa_aiba_ceva_cu_comunistii-1416.html

Ma faci sa rad.
Una la mana - n-am avut niciodata probleme cu descalcitul stilisticii.

Doi la mana - Marius Oprea, din cate cunosc, este unul dintre stipendiatii lui Patriciu - inclusiv familia lui.

Trei la mana - repet, poate se va intelege odata, ca am destul creier si am la indemana suficiente mijloace de informare astfel incat sa-mi pot forma si formula propriile opinii, fara sa fie nevoie sa apelez, din lipsa de argumente, la citate din unul sau din altul.

Julie

Mergi la inceput

Mariu Oprea este, din cite cunosc, tipu' ala care a facut, in calitate de presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului din România, cam prea multutz pentru condamnarea comunismului pentru a fi pus sub semnul intrebarii de unu'-altu'.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Citat:

Mariu Oprea este, din cite cunosc, tipu' ala care a facut, in calitate de presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului din România, cam prea multutz pentru condamnarea comunismului pentru a fi pus sub semnul intrebarii de unu'-altu'.

Ma intrebai daca sunt informata - reciteste mesajul meu de mai sus si poate ai sa-ti dai seama ca stiu exact cine este Marius Oprea.
Reciteste, de asemenea, si punctul trei al mesajului amintit.

Trebuie de asemenea sa precizez ca citatul din Basescu dat de Oprea si cu care incerci sa-mi scoti ochii este rupt din context. Stiu precis ce a spus Basescu atunci si despre ce e vorba.

E greu probabil sa accepti ca unii nu pot fi nici aburiti, nici cumparati si ca se situeaza ceva mai sus decat altii in piramida lui Maslow.

Julie

Mergi la inceput

Julie, esti agresiva fara motiv.
Da, ne-ai spus deja de multe ori, intr-un fel sau altul, ca tu nu esti "aburita, cumparata si situata pe o treapta joasa a piramidei lui Maslow", ca cei aproape 50% dintre romani care au avut o alta optiune decit tine. Am inteles deja cu totii acest lucru .

Daca vrei sa faci afirmatii dar sa nu fi niciodata contrazisa, incearca un blog.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Citat:

Julie, esti agresiva fara motiv.
Da, ne-ai spus deja de multe ori, intr-un fel sau altul, ca tu nu esti "aburita, cumparata si situata pe o treapta joasa a piramidei lui Maslow", ca cei aproape 50% dintre romani care au avut o alta optiune decit tine. Am inteles deja cu totii acest lucru .

Daca vrei sa faci afirmatii dar sa nu fi niciodata contrazisa, incearca un blog.

Ah, trebuia poate sa accept toate ineptiile cu care te-ai prezentat pe post de argumente? Si faptul ca nu le-am inghitit - am dat si motive de ce - are de-a face cu agresivitatea?

Pai treci inapoi pe antena 3, ca acolo e calm, echilibru si se discuta civilizat.

Ah, nu bloguiesc, pentru ca nu-s atat de importanta pe cat cred unii

J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Julie, esti foarte agresiva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Prin ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Julie

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Prin ce?

Prin introducerea de bile metalice in poseta .

Cu tuatele avem posete, motiv pentru care nu vedem de ce nu le-am folosi :))))), dar, fie le lasam burdusite cu ruj si oglinjoare, fie ne oprim sa pocnim cu ele atunci cand stim sigur ca ne vor cadea fitzuicile cu aluzii la "tartrul de pe creierii" celor cu care ne contrazicem.
Nu de alta, dar primim avertisment (se poate sa il primim aiurea, pt. vreo binecuvantare rostita anterior - devenind astfel vedete - da' tot nu face efortul ).

Mergi la inceput