Basescu, presedintele romanilor
Raspunsuri - Pagina 24
cait spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Julie
Deranjeaza, da? Marsul ori faptul ca m-am referit la faptul ca exista pe lume mitocani si frustrati care se iau de Udrea doar pentru simplul fapt ca e femeie - ca altfel de argumente n-am vazut la astfel de persoane - intre care, nu din vina mea, s-or fi recunoscut cativa? Un pic de introspectie nu strica nimanui, cred eu. J. |
Lasa ca nu o fi Udrea asa de alba ca laptele si lumea se ia de ea ca e doar femeie..Inainte de 2004 nici nu auzisem de ea si hop dupa accea auzim numai ce tinute de mii de euro are Udrea si etc..Iar de al ei barbat nici nu mai vorbim ce avere si-a facut in ultimii ani..Nu mai luati atata apararea politicienilor si va jigniti in halul asta ca ei nu vad decat un lucru cand vin la putere:sa fure cat mai mult si cat mai repede vreme d`un mandat ca cc apoi nu se stie ce se mai intampla( si asta e valabil pentru toate partidele)
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
Lala_D spune:
Cait unii dintre noi am auzit de d-na Udrea si inainte de 2004.
Dansa a avut mereu un stil aparte de a urca in ierarhii profesionale, politice etc.
E adevarat ca are si cu ce dar a stiut sa valorifice "asul" asta la maxim. Mereu.
E suficient sa intrebi prin fumoarul tribunalului Bucuresti si afli tot
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Cait unii dintre noi am auzit de d-na Udrea si inainte de 2004. Dansa a avut mereu un stil aparte de a urca in ierarhii profesionale, politice etc. E adevarat ca are si cu ce dar a stiut sa valorifice "asul" asta la maxim. Mereu. E suficient sa intrebi prin fumoarul tribunalului Bucuresti si afli tot |
Merci dar eu sincer inainte nu auzisem atata de ea..Acu` ca cc a stiut sa profite e problema ei dar sa nu vina X si Y sa-mi zica ca saracuta e pusa la colt de mitocani doar ca e femeie si ca e super clean ..
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
Rufus spune:
citat din mesajul lui UnPacatos Acum iar o s-o vedem pe Lady Udrea alergand desculta pe plaja sau calarind cu parul despletit. |
Mai, mai...suna a vis erotic...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
denizel spune:
Citesc acuma tot ce n-am citit intr-un an intreg .
Oameni buni, am descoperit de unde i s-a tras bietului Geoana: Vantu uraste prostii :D. Rau de tot ii uraste:
http://www.capital.ro/articol/s-o-vintu-am-intrat-in-business-de-foame-128922.html
Anunt pe aceasta cale ca, citind articolul, m-au trecut fiori reci. Mi s-a deschis asaa, o fantutza mica-mica, catre Lumea Nimic. Brrrrr!!!!....
In alta ordine de idei, voua va place Liana Alexandru???
Cum de nu ati vorbit pana acum de ea? :)
Articolul asta l-ati citit?
http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/mihaela-dragostea-mea-20543.html
Parca era la Realitatea, nu?
N-am mai vazut-o demult, dar, din alte articole, rezulta ca ar fi totusi la Realitatea. Dar nu gandeste dupa tipare Realitatea.
Ma poate lamuri cineva?
desprecopii spune:
denizel, de cand am inceput sa citesc voxpublica, am fost placut surpinsa sa vad ca sunt si oameni cu opinii sanatoase. Probabil, politica editoriala a postului (comandata de dl Hurezeanu) e partizana si dictata de mogul, insa oamenii au si ei parerile lor si le scriu si imi face placere sa le citesc.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
xenocid spune:
citat din mesajul lui denizel In alta ordine de idei, voua va place Liana Alexandru??? Cum de nu ati vorbit pana acum de ea? :) Articolul asta l-ati citit? http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/mihaela-dragostea-mea-20543.html Parca era la Realitatea, nu? N-am mai vazut-o demult, dar, din alte articole, rezulta ca ar fi totusi la Realitatea. Dar nu gandeste dupa tipare Realitatea. Ma poate lamuri cineva? |
La prima intrebare, Da, mult de tot
E la realitatea dar a fost "degradata" la matinal pentru ca n'a vrut sa faca o emisiune cu Adrian Paunescu.
desprecopii spune:
... insa am impresia ca Razvan Dumitrescu isi face jobul din convingere, intamplator e aceeasi convingere cu cea a patronului...
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
UnPacatos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Mai, mai...suna a vis erotic... RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
PREA SCUMP visul asta erotic
Mai bine nu.
Si de unde sti tu ce orientari sexuale am? Poate pentru mine o fi cosmar
denizel spune:
Mirela, Xeno, multu! :)
Liana Alexandru nu a vrut sa faca o emisiune cu Paunescu? Wow!!! Mai exista asa ceva in zilele noastre?
E atat de inteligenta, are atata clasa (si e atat de frumoasa ), incat nici macar Vantu, care, cica, face numai fapte necesare () nu a putut sa o concedieze :D.
Am citit si alte articole ale ei si mi-au placut mult.
Si, fiindca o vazusem de atatea ori la Realitatea si-i stiam fragilitatea aceea atat de speciala, aproape ca simteam rau fizic cand citeam anumite comentarii...
Bravo, Liana!!!