Basescu, presedintele romanilor
Raspunsuri - Pagina 23
valentinag spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Julie
Mars mai repede inapoi pe site-ul lui Badea, acolo iti e locul. Ma intreb - retoric, mai mult - daca Udrea, personajul politic, era barbat, la fel se luau mitocanii si frustratii de el? J. |
UAU!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
UnPacatos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Julie Mars mai repede inapoi pe site-ul lui Badea, acolo iti e locul. J. |
Asta e un limbaj acceptat de moderatori daca vine din partea unui pro-Basescu? Nu e atac la persoana?
Julie spune:
citat din mesajul lui UnPacatos
Asta e un limbaj acceptat de moderatori daca vine din partea unui pro-Basescu? Nu e atac la persoana? |
Deranjeaza, da? Marsul ori faptul ca m-am referit la faptul ca exista pe lume mitocani si frustrati care se iau de Udrea doar pentru simplul fapt ca e femeie - ca altfel de argumente n-am vazut la astfel de persoane - intre care, nu din vina mea, s-or fi recunoscut cativa?
Un pic de introspectie nu strica nimanui, cred eu.
J.
UnPacatos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Julie Un pic de introspectie nu strica nimanui, cred eu. J. |
Adevar ai grait, fato!
Du-te la oglinda si incearca sa zambesti si sa gasesti partea buna din tine.
Ai incredere! Oricat de adanc ar fi ascunsa sau oricat de mica ar fi, o vei gasi si scoate la liumina.
Sunt alaturi de tine
gaba-rema spune:
Mars mai repede inapoi pe site-ul lui Badea, acolo iti e locul. |
Scuza-ma, dar sper ca aceasta exprimare foarte familiara si prea putin eleganta (eufemism, desigur) era o gluma si nu m-am prins eu.
Sau poate ca īl cunosti pe pacatos foarte īndeaproape si asta explica faptul ca īti permiti sa i te adresezi astfel?
E cumva sotul tau?
UnPacatos spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabi3604
Scuza-ma, dar sper ca aceasta exprimare foarte familiara si prea putin eleganta (eufemism, desigur) era o gluma si nu m-am prins eu. Sau poate ca īl cunosti pe pacatos foarte īndeaproape si asta explica faptul ca īti permiti sa i te adresezi astfel? E cumva sotul tau? |
Doamne fereste, gabi
coraly spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui valentinag
UAU! "La vita e bella" www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Da... ce limbaj academic, nu-i asa?
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
Julie spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui UnPacatos
Doamne fereste, gabi |
Uite aici sunt in concordie cu unpacatos-ul. Fereasca Dumnezeu
J.
UnPacatos spune:
Citat: | ||||||||
Uite aici sunt in concordie cu unpacatos-ul. Fereasca Dumnezeu J. |