Basescu, presedintele romanilor
Raspunsuri - Pagina 25
ilse spune:
denizel bine facusi ca ne-o recomandasi caci am facut eu o presupunere de scenariu a la Sherlock Holmes:
citez din ea:
Se relateaza ca despre vizita nocturna dinaintea dezbaterii, unde si-a pierdut ca o Cenusareasa pantoful fermecat al gloriei, n-a stiut nimeni din staff. De-aia n-a avut un raspuns. Ca nu i-l pregatise nimeni!
Bey ma gandeam asa...daca taman Vantu l-a dat in gat pe Geoana cand l-a vazut ce prostanac e?
ilse spune:
Tot la capitolul: un prostanac avem cu el defilam...ma gandeam ca virgula cu toata "perierea" cv de catre unii altii ca sa dea bine vezi Doamne omul la intelectuali, tot nu a reusit sa depaseasca handicapul (ca la golf oameni buni, va rog sa nu interpretati altcumva) de a fi fost numit "prostanac" si culmea culmilor, ghicitoarea ghicitorilor...de catre cine...de catre insusi Ilici...bey stia bunicutza ceva, ca doar au fost la scoala de vara PSD impreuna.
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Liana Alexandru nu a vrut sa faca o emisiune cu Paunescu? Wow!!! Mai exista asa ceva in zilele noastre? |
Dap :)
Uite aici vorbeste Andrei Gheorghe despre Liana (la vremea respectiva) Patras.
http://www.paginademedia.ro/2009/08/andrei-gheorghe-despre-realitatea-catavencu-tot-sistemul-paraie-pe-la-incheieturi/
Adrian Paunescu incasa 30.000 de euro pe an de la Realitatea pentru a'si exprima "opiniile". Imi aduc aminte de o emisiune in care Bunul Simt a fost efectiv macelarit in studioul RTV. Emisiunea era a Andreei Cretulescu, se numea "Nesimtiti in trafic" iar invitatul special era ... Paunescu Adrian.
godzila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel In alta ordine de idei, voua va place Liana Alexandru??? Cum de nu ati vorbit pana acum de ea? :) Articolul asta l-ati citit? http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/mihaela-dragostea-mea-20543.html Parca era la Realitatea, nu? N-am mai vazut-o demult, dar, din alte articole, rezulta ca ar fi totusi la Realitatea. Dar nu gandeste dupa tipare Realitatea. Ma poate lamuri cineva? |
Dar comentariile la articol le-ati citit? Mie mi se par ingrozitoare...
bertha spune:
Am primit pe mail cateva banculete. Zambiti si nu va mai ciondaniti.
Ce au facut romanii in timpul presedintiei dlui Mircea Geoana ? Au dormit !
Cum se saluta pesedistii?
"esti mai geoana decat prevede legea"
Ce i-a pus Mos Nicolae lui Mircea Geoana īn ghetute? Programul Geoana-Presedinte, varianta demo.
De ce a acceptat Bush sa apara īn fotografii alaturi de Geoana?
Pentru a parea mai destept.
Geoana va tine maine o conferinta de presa. Filmuletul cīnd el se bucura si topaia pe scena este trucat!
Ce mai fredoneaza Geoana in ultimul timp?
"daca-as fi pentru-o zi, presedinte"....
"Cine este īn spatele lui Basescu? Mircea Geoana"
"Cānd te culci cu un presedinte si te scoli cu altul, e clar, politica e o... femeie usoara."
"Ce face acum Vanghelie? - Cauta pe google sa vada ce īnseamna diaspora, sa o cheme la ordine".
"Geoana, foarte vesel, se īntālneste cu bunicuta. De ce esti asa vesel? Mi-am facut testul IQ. Si? A iesit negativ".
Cel mai scurt banc: "Geoana, presedinte!"
(Edit: ca nu recunostea diacriticele)
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
zanabuna spune:
Super tare bancurile cu Geoana, daca o mai tine in ritmul asta o sa-l depaseasca pe Bula