Basescu, presedintele romanilor

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

denizel bine facusi ca ne-o recomandasi caci am facut eu o presupunere de scenariu a la Sherlock Holmes:

citez din ea:
Se relateaza ca despre vizita nocturna dinaintea dezbaterii, unde si-a pierdut ca o Cenusareasa pantoful fermecat al gloriei, n-a stiut nimeni din staff. De-aia n-a avut un raspuns. Ca nu i-l pregatise nimeni!

Bey ma gandeam asa...daca taman Vantu l-a dat in gat pe Geoana cand l-a vazut ce prostanac e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Tot la capitolul: un prostanac avem cu el defilam...ma gandeam ca virgula cu toata "perierea" cv de catre unii altii ca sa dea bine vezi Doamne omul la intelectuali, tot nu a reusit sa depaseasca handicapul (ca la golf oameni buni, va rog sa nu interpretati altcumva) de a fi fost numit "prostanac" si culmea culmilor, ghicitoarea ghicitorilor...de catre cine...de catre insusi Ilici...bey stia bunicutza ceva, ca doar au fost la scoala de vara PSD impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Liana Alexandru nu a vrut sa faca o emisiune cu Paunescu? Wow!!! Mai exista asa ceva in zilele noastre?

Dap :)
Uite aici vorbeste Andrei Gheorghe despre Liana (la vremea respectiva) Patras.

http://www.paginademedia.ro/2009/08/andrei-gheorghe-despre-realitatea-catavencu-tot-sistemul-paraie-pe-la-incheieturi/

Adrian Paunescu incasa 30.000 de euro pe an de la Realitatea pentru a'si exprima "opiniile". Imi aduc aminte de o emisiune in care Bunul Simt a fost efectiv macelarit in studioul RTV. Emisiunea era a Andreei Cretulescu, se numea "Nesimtiti in trafic" iar invitatul special era ... Paunescu Adrian.

Invingem impreuna Romania bunului simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
In alta ordine de idei, voua va place Liana Alexandru???
Cum de nu ati vorbit pana acum de ea? :)

Articolul asta l-ati citit?

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/mihaela-dragostea-mea-20543.html

Parca era la Realitatea, nu?
N-am mai vazut-o demult, dar, din alte articole, rezulta ca ar fi totusi la Realitatea. Dar nu gandeste dupa tipare Realitatea.
Ma poate lamuri cineva?

Dar comentariile la articol le-ati citit? Mie mi se par ingrozitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am primit pe mail cateva banculete. Zambiti si nu va mai ciondaniti.

Ce au facut romanii in timpul presedintiei dlui Mircea Geoana ? Au dormit !

Cum se saluta pesedistii?
"esti mai geoana decat prevede legea"

Ce i-a pus Mos Nicolae lui Mircea Geoana īn ghetute? Programul “Geoana-Presedinte”, varianta demo.

De ce a acceptat Bush sa apara īn fotografii alaturi de Geoana?
Pentru a parea mai destept.

Geoana va tine maine o conferinta de presa. Filmuletul cīnd el se bucura si topaia pe scena este trucat!

Ce mai fredoneaza Geoana in ultimul timp?
"daca-as fi pentru-o zi, presedinte"....

"Cine este īn spatele lui Basescu? Mircea Geoana"

"Cānd te culci cu un presedinte si te scoli cu altul, e clar, politica e o... femeie usoara."

"Ce face acum Vanghelie? - Cauta pe google sa vada ce īnseamna diaspora, sa o cheme la ordine".

"Geoana, foarte vesel, se īntālneste cu bunicuta. De ce esti asa vesel? Mi-am facut testul IQ. Si? A iesit negativ".

Cel mai scurt banc: "Geoana, presedinte!"

(Edit: ca nu recunostea diacriticele)

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Super tare bancurile cu Geoana, daca o mai tine in ritmul asta o sa-l depaseasca pe Bula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Basescu ii canta lui Geoana " La noapte am sa te fur/Da, ti-o jur"

Mergi la inceput