Basescu, presedintele romanilor
Raspunsuri - Pagina 22
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Sincer, daca PNL-ul ramanane alaturi de PSD pt mine asta ar fi semn de maturitate politica si ca intr-adevar vor sa faca si altceva decat bagatul in buzunar. Crin Antonescu era aseara alaturi de PSD, Tariceanu in schimb nu aplica principiul "Unde am scuipat, nu ling", daca nici el ca fost premier nu si-a invatat lectia...... Sincer doresc un guvern din PSD+PNL+UDMR si presedinte Basescu (nu ca mi-ar fi drag)pt ca de inteles trebuie sa se inteleaga. Astfel ilustrii UDREA, VIDEANU, BLAGA ar ramane la capitolul pupin-curist si nu le-as mai vedea fetele de mari ministri. Dar, politica e o curva versata, asa ca vom trai si vom vedea. (luminita de la capatul tunelului s-a stins de mult) 11+ |
Sincer PNL nu are de drept ce sa caute alaturi de PSD? Semn de maturitate politica? Eu cred ca a fost o sinucidere impingerea lui de catre un om spre un loc anormal doctrinar. Personal cred ca a adus deservicii prin asta greu de surmontat. Mai mult decat atat tehnic discutand PDL o sa apara singurul partid din Romania de dreapta care Nu a facut un compromis cu unul de stanga. Ceea ce ii va da atuuri in viitorul apropiat.
Personal consider ca Basescu va juca pana la capat, va propune conform prevederilor un nou guvern. Atunci sunt insa curios cum vor reactiona partidele prin parlamentari. Daca vor respinge, risca anticipate si in curentul actual crescator pt PDL se va finaliza cu o crestere semnificativa a nr de locuri detinute de PDL concomitet cu o reducere a portofoliilor detinute de alte partide. Coroborat cu reducerea nr de locuri si a camerelor exista posibilitatea reala ca unele partide sa iasa efectv din legislativ.
E clar ca usa se strange in viitorul apropiat.
Daca insa vor accepta un guvern chiar si prin prisma compromisului politic si a evitarii de pierderi multiple isi vor putea mentine pozitiile de opozitie cu toate drepturile de rigoare si care pot sa fie mult mai atractive.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
NicoletaB spune:
Daca nu a fost in stare sa conduca alaturi de PNL si nici de PSD, atunci ar trebui sa lasam PDL-ul sa ne conduca cap coada.
Romania PDL si al ei brav conducator!
11+
marius spune:
Consider o chestiune de respect si de accept al dorintei celor care au votat majoritar. Desigur fiecare are o opinie si un drept firesc la opinie si unul fundamental de a vota. Dar personal consider ca este o chestiune de respect fata de cei care au votat majoritar sa le fie respectata optiunea. Pe scurt daca Geoana sau oricine altcineva ar ajunge presedintele Romaniei pe perioada mandatului sau din partea mea ar avea exact acelasi respect. Eu respect presedintele statului, nu in mod special persoana de aceea a fost ales majoritar. Prin asta, respect dorinta celor care au avut aceasta optiune. Adica asa vad eu lucrurile.
In egala masura pot sa critic. Am dreptul sa critic, dar o institutie trebuie respectata.
Iar omul (presedintele) indiferent cine este, are obligatia sa faca tot ceea ce este legal si uman posibil pentru a creste multumirea celor pe care ii reprezinta der aceea este prsedinte de stat. In fond a fi presedinte de stat confera din punctul meu de vedere multe obligatii pe care trebuie sa le rezolvi.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
carla2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
sincer, eu nu pricep cum de a avut Crin asta atata succes la public. e papagal rau de tot si cu adevarat prost. ce sa fac, nenica, i-am cunoscut pe toti astia aici insirati ca perlele pe sfoara, lustruiti de simpatia populara! unde n-apuc si io ziua sa va citesc votand si admirand oameni pe care NU ii cunosc, personaje noi, proaspete, educate, morale...poate nepotii... nimic |
Multi din cei care l-au votat pe Crin, nu l-au votat pe el ca persoana ci au votat impotriva lui Basescu si a lui Geoana incercand sa-i dea lui Crin sansa de a intra in turul doi! Nu am auzit unul din cei care a votat cu Crin ca il voteaza pe Crin pentru ca " a facut...." sau pentru ca " nu a facut...." ! Iar acum el se imbata cu apa rece, electoratul lui personal tinde spre 0! A avut o sansa si a ratat-o!
Rufus spune:
Victoria lui Basescu pare logica.
Impotriva lui a candidat o coalitie; nimic rau in asta, insa daca te uiti in coalitie...PNL nu avea ce cauta acolo, Becali se pupa cu Geoana, WC Tudor isi ofera sprijinul. UDMR nu se pune, oamenii astia nu au nici o preferinta, alta decat sa fie la guvernare.
Tema din campanie a acestei coalitii a fost jalnica. Idei constructive-inexistente. Campania electorala s-a bazat pe Udrea, amanta lui Basescu, fetele urate si oportuniste ale presedintelui, chinuita nevasta a acestuia...adica abjectii. Nu stiu cine i-a invatat sa se bazeze pe asta: dar au picat de prosti. Si e si normal. Indiferent de conditie, lumea se distreaza la "gargara", dar se satura, pentru ca fiecare are nevasta, sot, copiii sau...amante, amanti. Prin jignirea familiei presedintelui, strategii coalitiei au jignit familiile de romani; asta a fost taxata.
Caracterul s-a dezvaluit si continua sa fie la vedere, cand vine vorba de coalitie. Daca va fi sa piarda, vor lasa in urma si dezgustul pentru zvarcolirea neputiincioasa, in noroi, nu pentru viata, ci pentru putere. Evident, acuze de frauda-asta e politic normal, insa continua acuze pe baza de familie, prieteni, etc...si o noua tema: Geoana e presedinte intre granitele tarii.Dar...diaspora rastoarna scorul.
Cine e diaspora asta? Chiar si aici am vazut o persoana care spunea sa ne lase in pace, in durerea noastra, diaspora asta...
Ba, sa nu ne lase. Sa ne lase in pace oamenii prosti, oportunisti sau nu, comunisti sau nu. De cand sunt mic stiu ca e bine sa ne ferim de prosti, mai mult decat de oricare.
Coalitia aia pestrita a pierdut pentru ca in fruntea ei sunt oameni prosti.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui marius ...tehnic discutand PDL o sa apara singurul partid din Romania de dreapta care Nu a facut un compromis cu unul de stanga. |
Nu prea înteleg freaza asta. Nu au guvernat împreuna cea mai mare parte a anului în curs? PDL, partid "de dreapta" si cu PSD, partid de stânga?
...Coroborat cu reducerea nr de locuri si a camerelor exista posibilitatea reala ca unele partide sa iasa efectv din legislativ. |
Am senzatia ca asta si doreste Base. Acum sunt 3 partide mari în parlament, dar daca se mai reduc locurile, poate ramâne unul singur, adica PDL (ca tot spui ca e în trend crescator, nu?).
Si puterea din România va avea un aer foarte democratic foarte ... original.
Ce n-a reusit Bunicutza, poate reuseste Cârmaciul, mai stii?
NicoletaB spune:
Marius-nu fac parte din categoria celor care respira prin/pentru politica. Statutul de presedinte (pozitia) o respect din totdeauna. Nu ma deranjeaza si alte opinii. Daca unu nu gandeste ca mine nu inseamna ca e superior/inferior mie, ci doar vede altfel acelasi lucru. E vorba ca nu a dovedit ca poate conduce cu o alianta fie PNL fie PSD, ca vrea totul sa fie portocaliu.
El ca persoana nu accepta ca altii pot avea puncte de vedere diferite.
Atat timp cat nu ne atacam unii pe altii ca useri, scriu cu placere la acest subiect, daca nu ma o las moarta.
Nu e valabil pt tine, ci doar ce vad din celelalte posturi.
O zi buna va doresc atat celor pro/contra unu altu.
11+
UnPacatos spune:
Acum iar o s-o vedem pe Lady Udrea alergand desculta pe plaja sau calarind cu parul despletit.
Acopera bugetul...
Julie spune:
citat din mesajul lui UnPacatos Acum iar o s-o vedem pe Lady Udrea alergand desculta pe plaja sau calarind cu parul despletit. Acopera bugetul... |
Mars mai repede inapoi pe site-ul lui Badea, acolo iti e locul.
Ma intreb - retoric, mai mult - daca Udrea, personajul politic, era barbat, la fel se luau mitocanii si frustratii de el?
J.
sirimie spune:
Eu nu m-as lega de majoritatea cu care a cistigat Basescu alegerile, ca nu exista
Si nici n-as zice ca victoria lui e logica, e doar noroc chior.
Norocul i se "trage" din lobby-ul pe care si l-a facut peste hotare si faptul ca de acolo se vede prin binoclu ce se intimpla aici.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei