Basescu, presedintele romanilor
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 pe undeva zau ca mi-e mila de Geoana.. chiar penibil momentul victoriei cu poll-urile.. dar daca s-a grabit, acum ce sa faci.. Mihaela, mami de ![]() Mica dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Hoinarii |
asta ii spuneam si eu sotului de dimineata ...
Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sirimie spune:
Deci daca mie imi pare rau ca a iesit Basescu primesc rosii pentru ca trendul e diferit? Voi ati auzit de toleranta si de libertatea de a alege, aceeasi pentru oricine in Romania?
Ce rau imi pare ca a cistigat Basescu!!!!
Era la fel de rau si daca iesea Geoana dar macar puteam spera la o schimbare in bine. Asa nici macar nu mai pot sa sper
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ladyJ spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui b.nica
Haide, haide, ca am impresia ca de necaz ai intrecut masura! Ar fi frumos sa-ti ceri scuze! |
Eu cred ca vorbeste serios....un pacatos cred ca bea spirt ca sa inlature tartrul de pe neuron si crede ca si Denizel face la fel
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adelyna/adelyna.jpg)
adelyna spune:
Sirimie,speranta moare ultima...Poti spera la o schimbare in bine si cu Basescu presedinte.
Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani
![](images/user_man.png)
UnPacatos spune:
Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvantezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care îi iubesc si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar în acest moment. Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite. Duhule Sfânt, te rog sa-i ajuti. Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta. Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau. Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvânteaza-le Tu caminul, familia, munca, da-le intelepciune si lumina în viata lor. Binecuvânteaza-i când pleaca si când se întorc acasa, mergi înaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Iarta-le pacatele facute cu voie sau fara voie, cu stiinta, din nestiinta; sau pe care nu si le mai amintesc.
Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfanta, in numele Fiului Tau, Iisus Hristos. Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfant, iti multumesc ca tu vei face mai mult decât iti pot eu cere.
Amin!
sirimie spune:
citat din mesajul lui adelyna Sirimie,speranta moare ultima...Poti spera la o schimbare in bine si cu Basescu presedinte. ![]() Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007) Noemi 2 ani |
asta mi s-a intimplat acu' 5 ani, am sperat
m-a dezamagit crunt intre timp
![](bang.gif)
la diferenta care a iesit, e pur si simplu noroc chior.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
![](icon_smile.gif)
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui UnPacatos Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvantezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care îi iubesc si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar în acest moment. Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite. Duhule Sfânt, te rog sa-i ajuti. Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta. Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau. Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvânteaza-le Tu caminul, familia, munca, da-le intelepciune si lumina în viata lor. Binecuvânteaza-i când pleaca si când se întorc acasa, mergi înaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Iarta-le pacatele facute cu voie sau fara voie, cu stiinta, din nestiinta; sau pe care nu si le mai amintesc. Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfanta, in numele Fiului Tau, Iisus Hristos. Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfant, iti multumesc ca tu vei face mai mult decât iti pot eu cere. Amin! |
pacatosule.....ai tu pacate multe de te rogi pina si aici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
hallo natiune!
so, eu care sunt in urma mereu cu informatiile, din motive obiective, a iesit Base presedinte pana la urma? aproape nici un seit de tv nu mergeBazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
citat din mesajul lui kariguld hallo natiune! so, eu care sunt in urma mereu cu informatiile, din motive obiective, a iesit Base presedinte pana la urma? aproape nici un seit de tv nu merge ![]() ![]() ![]() ![]() cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA ![]() M-am nascut pentru succes! |
Da.
BEC, rezultate finale: Traian Basescu - 50,33%, Mircea Geoana - 49,66%
Traian Basescu a obtinut 50,33% din voturi, iar Mircea Geoana 49,66%, arata rezultatele finale date publicitatii de Biroul Electoral Central la ora 14:45. Prezenta la vot a fost de 58,02%.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminica noapte, ca il felicita pe Mircea Geoana pentru ca a mers la Timisoara. "Daca mergea de doua ori, era mai bine", a adaugat el, sustinand ca, in Timis, Basescu a obtinut cu circa 100.000 de voturi mai mult decat Mircea Geoana....al dracului si blaga