Basescu, presedintele romanilor
Raspunsuri - Pagina 16
desprecopii spune:
stima mea pentru Transilvaneni si Banateni - ei au fost intotdeuana cu un pas in fata timpurilor:
http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/878875/Ardelenii-l-au-preferat-pe-Basescu-muntenii-pe-Geoana
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bombonicaaaa
Mareane , tu esti ma ? |
Foarte amuzant.
allinta
alinkav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminica noapte, ca il felicita pe Mircea Geoana pentru ca a mers la Timisoara. "Daca mergea de doua ori, era mai bine", a adaugat el, sustinand ca, in Timis, Basescu a obtinut cu circa 100.000 de voturi mai mult decat Mircea Geoana. ...al dracului si blaga |
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
crinuta spune:
citat din mesajul lui desprecopii stima mea pentru Transilvaneni si Banateni - ei au fost intotdeuana cu un pas in fata timpurilor: http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/878875/Ardelenii-l-au-preferat-pe-Basescu-muntenii-pe-Geoana ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | http://mirelablog.supereva.ro/dblog/Blogul meu[ /url] | |
Asa, asa. Sibiu, orasul meu natal, bravo. Stiu sibienii ce stiu.
Sibiul, cu exceptia centrului, are niste strazi ingrozitoare. Ce anume a facut primarul? Sibienii sunt foarte nemultumiti, si asta s-a vazut. Bravo lor pentru vot!
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
cl spune:
Crinuta, ce nu se stie e ca acel centru arata asa pentru ca Sibiul a fost capitala culturala si s-au investit niste bani in el deoarece trebuia sa arate bine. Restul Sibiului... Asa ca ai dreptate, stiu sibienii ce stiu!
Guestus spune:
"Primarii PNL Gorj care au obtinut rezultate slabe la votul din 22 noiembrie vor fi exclusi din partid, mai ales daca au avut procente mici si la parlamentare sau europarlamentare, a declarat luni, presedintele filialei judetene, deputatul Dan Ilie Morega."
e cineva din gorj aici?
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui crinuta Sibiul, cu exceptia centrului, are niste strazi ingrozitoare. Ce anume a facut primarul? Sibienii sunt foarte nemultumiti, si asta s-a vazut. |
Pai daca e asa, de ce l-au ales sibienii pe Johannis cu larga majoritate, din primul tur, si nu doar o data?
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi3604
Pai daca e asa, de ce l-au ales sibienii pe Johannis cu larga majoritate, din primul tur, si nu doar o data? |
johanis a spus clar ca aia din sibiu nu au votat geoana intrucit il vor pe el primar in sibiu...era o pierdere pt oras sa ajunga prim ministru.
gaba-rema spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
johanis a spus clar ca aia din sibiu nu au votat geoana intrucit il vor pe el primar in sibiu...era o pierdere pt oras sa ajunga prim ministru. |
... Auzi, Guestus, asta e chiar pe bune?...
Mey, hotarāti-va odata : ori e mizerie in Sibiu si sibienii sunt nemultumiti, ori nu vor sa-l lase sa plece la Bucale...
Romānia e tzara lui Ionesco, asta e limpede :)
De fapt,
natynic spune:
L-ati auzit pe Tariceanu la Realitatea adineauri? Incepe sa dreaga busuiocul...ca cica nu mai vrea sa vada PNL in situatia penibila de a fi o mica remorca a PSD. Oportunistii!-oricum, culmea penibilului ar fi sa intoarca si Crinutzul armele...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!