Albinutze de Mai-Iunie 2009(45)
Raspunsuri - Pagina 18
SSABrya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clodyac Buna fetele ![]() ioana condoleante si din partea mea daniella sa te auda dumnezeu ![]() reby eu ii dau si apa plata si ceai de tei SSABrya bine ai venit si te-am trecut in listuta daca am gresit ceva sa imi spui sa iti traiasca printesica ![]() cat despre gatul meu il astept pe cristi si fac exudat ms de sfat fetele ![]() ![]() mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andreiwww.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya |
Multumim.
mami de Bryanna Gabriela 02.06.2009
SSABrya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alic vin si eu repede la o cafeluta cu voi! ![]() DanaMi ...ce frumoasa si dulcica printesica si ce frumos se ridica ea din patut...bravo iubita ![]() SSABrya eu pt muci i-am dat sinupret! si desfundat cu apa de mare si batista bebelusului! revenim... ALICe, mamic de bebic Natalic ![]() II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim! ![]() ![]() ![]() ![]() |
am votat pt Natalia.
Si a mea este intr-un concurs si nu mi-au postat anuntul pentru ca face referire la un alt site :(.

mami de Bryanna Gabriela 02.06.2009
philip spune:
carla, saby e o draguta
Dana, ce misto se ridica Bubu
Bamsy, insanatosire grabnica
Flobaby, sanatate bebelinei
Carmina, cred ca a luat vreo 4-5 zile pana a inceput sa-si faca efectul
Mirela, 
Ganesha, tot se lauda fetele ca au vazut poze noi cu Amir si eu nu vad nimic 
Iry, sunteti o familie frumoasa
Alic, trimit si eu pe mailul comun poza
Oanaalex 
Laura, bafta la corectat
Cosminica, poze?
Dani, bun revenit, ce bazat e Denis
N in dimineata asta a dormit 15 minute in masina si degeaba am incecrat sa-l readorm. Avem o gramada de zapada, poate reusesc sa fac niste poze.
Pupici la gasca
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
dani3lla spune:
relusha felicitari de masuratori
umflatelul
bamsy noi avem doar 2 mese deocamdata dar la a treia intentionez sa-i dau iaurtel
SSSABrya mie ,doar pt nasuc mi-a dat apa marina,aspirator nazal si ,pt ca bb meu nu prea sta sa-l aspir ca lumea in nasuc mi-a dat picaturi OphtamesoneN
si bine ai venit printre noi
strunfita votat![]()
alic pt ca maine implineste si brotacul meu 6 lunite...vor fi 4 poze![]()
(mai zi-mi o data unde trebuie sa o trimit)
cosminica sustin ideea cu albumul de Craciun
laurraa arunca-mi si mie cateva teze sa dau si eu cativa de 10...eeeee am zis cu rima![]()

iry noi papam in scaunel.Daca sta in fundulet poti sa incerci si tu
...si ai nostri sunt fix de aceeasi varsta
oanaalex bine ai revenit printre noi.Mai tine-ne si pe noi la curent cu vesti despre voi
carla tare rau saby...da ce dedicatie
...Lary s-a ridicat singura sau ati pus-o voi asa de poza?
philip 
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei
meu scump
prelucrate
Sf Andrei
Flmulete BB mic
lavinia.p spune:
Buna mamici si bebici!
In primul rand la multe lunite sarbatoritilor de azi, multa sanatate si crestere mare!
Azi a fost doctorita la noi sa-l consulte pe Rares si totul e ok, nu mai are rosu in gat, doar ca i s-a parut cam palid la doctorita iar saptamana viitoare se pare ca va trebui sa mergem sa-i facem o hemograma, sper sa fie ok.A zis si doctora ca nu neaparat ca e anemic ci poate e alb la ten ca mine, acuma sa vedem.Sa ne tineti pumnii!
Raportam si noi o noapte alba, de la 4.30 pana la 7.30 n-a vrut nici in ruptul capului sa doarma, il dureau gingiutele
, iar la ora 10 cand ne-am trezit s-a trezit urland, nu plangand ci urland
, nici odata n-am mai patit asa cu el, asa m-am speriat ca am inceput sa plang fara sa vreau, nu ma puteam stapanii, urla de durere bietul. Voi folositi geluri calmante pt gingii?Daca da de care? Va multumesc!
Floababy multa multa sanatate va dorim!
Si noi am fost usor raciti, a avut rosu in gat, dar acuma suntem bine!
sa treaca repede raceala!
Badriana cum stati cu raceala?
Carla acuma ce sa zic...eu nu ma pricep la medicina, eu am foarte mare incredere in ea, e un medic deosebit...mi-a zis ca are rosu in gat si trebuie antibiotic, eu m-am conformat. Chiar am vrut sa te intreb ca am vazut ca te pricepi cu medicamentele si in medicina, esti doctor?
Relusha felicitari pt masuratori
Daniella ma bucur ca ai aparut, ieri am crezut ca te-ai dat tu la cuscra mea
, nici tu nici ea nu ati aparut, dar m-am linistit ca am vb azi cu a mea
Tinem pumnii maine la vaccin sa treaca repede si sa nu-l simta
SSABrya bine ai venit in stup!
Reby al meu pititc nu vrea ceai, foarte rar reusesc si ii dau ceai granulat de la MIlupa, este singurul care-l accepta!
Alic trimit si eu o pozica zilele astea!
Lauraa spor la corectat!
Reby rares mananca in scaunel si e foarte incantat![]()
Alynta multumesc, ai vrut sa zici printul nu?![]()
Am votat si eu pt alocatie!
Va pup, merg la pititc ca e marait rau!
Mami fericita de printisor
Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Poze6Luni#5408896925940798658
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
http://luanababymall.ro/concurs/
Votati-l pe Rares la pagina 1! Multumesc!
Bebe Beca spune:
Pupam fetele!
Ne-am intors acasa, asteptam omul cu acvariul, sa vedem ce spune. Pute apaaaa!!! Miruta chiar te rog sa imi spui ceva remedii pt grisul asta.
Cris, where are you?
Ertina, de mult timp nu ne-ai mai scris. Ce faceti?
Deea, va pupam!
Nu mai tin minte ce am vrut sa mai spun...
Aaa, Bamsy, eu votez pentru un tefal vitacuisine.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alic spune:
fetelor, sunt in plina creatie..m-a apucat iar pofta de tort ![]()
asa ca...scriu repede...
adresa de email unde va astept cu pozele pentru albumul de 6 luni este: alicebirladeanu@rdslink.ro
ALICe, mamic de bebic Natalic 
II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim! 

alic spune:
Cosminica...buna ideea, suna foarte frumos "primul craciun al albinutelor"; in frunctie de ce poze se aduna vom face un album sau altul...sau pe amandoua 
Laurra, da si la noi niste teze...imi pun ochelarii pe nas si imediat la rezolv ![]()
Carla, am vazut ca faceti 6 luni pe 15...m-am uitat la data cand ai zis ca alaptezi exclusiv
asa ca...iti mai las ragaz pana sarbatoriti juma' de an! 
reby-iry...eu o hranesc pe Natalia in scaunul de masa sau in cel de masina; niciodata n-am hranit-o in brate, chiar daca in Mama si copilul asa scrie; mi se pare anapoda 
Alynta e vorba de cilindru? l-am luat de la carrefour cu 26 de lei; e la oferta 
SSABrya, merci!
la ce concurs sunteti? poti sa pui linkul la semnatura sub alta forma!
Philip, ok! o ridic de pe mailul comun! 
Lavinia, astept pozica!
nu te speria, am patit si eu cu Natalia asa...urla de-mi venea sa chem salvarea de frica...apoi ne-am obisnuit; n-a avut decat 3 episoade dintr-astea si mi-am dat seama ca e legat de dinti!
ALICe, mamic de bebic Natalic 
II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim! 

laurraa spune:
auleu fetelor ce bine mi-ar prinde un ajutor....:)...am "noroc" ca e materie mai grea si sunt la cursul unui prof sever si nu prea am ce corecta si merge repede ca au avut subiecte grele
mi-am adus aminte ca am pus poze si sa va uitati daca aveti timp http://picasaweb.google.com/laurraa14/6Luni?feat=directlink
incepand cu poza aceasta
http://picasaweb.google.com/lh/photo/lUlF7WX4euFtzDqob_jCLQ?feat=directlink
o sa vedeti o poza la sfarsit cu Maya si prietenii ei la putzica goala; au ras taticii de noi si ne-au facut mame denaturate, dar le pastram si o dam la 18 ani![]()
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Serialbastre spune:
SSABrya, bine ai venit in stup. Bryanna e nascuta in aceeasi zi cu fata mea, Cezara.
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)