Albinutze de Mai-Iunie 2009(45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

lavinia Poti folosi Calgel sau Dentinox gel pt pici si gingiutele lui...Stai linistita ca nu ma lasa fimiu sa-mi trag alta cuscra....apropo azi "canta" ceva de genu "rururururu" o fi de la Miru?
Alic ...si adresa unde ti-as putea face o reclamatie pt instigare la dulce care e?
laurraa foarte tare poza aia da fita se scoate la 18 ani ca la ea nu se vedea nimic

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lauraa...............m-am topit dupa chiscutele, bolfutele, dar mai ales ochii Mayei!
Carla..................ai fata isteata foc! Sa fie sanatoasa si voua rabdare! Imi place blogul tau(asa este,nu?!)!
Alic................am sa pun si eu poza! Cred ca am sa ma uit si eu dupa tub!
Lavinia................scuze, confunda-i printul cu printesa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

In primul rand LA MULTE LUNITE inainte sarbatoritilor zilei sa cresteti mari si frumosi
Ioana...ioc curent si deci ioc net pana in seara astasi am avut de recuperat o gramada..pentru "gris"urca treptat temperatura la apa pana ajungi la 23-25 grade,,cateva picaturi de albastru de metil pana capata apa o nuanta bleu si o lingurita rasa de sare.Pestii care sunt grisati ii bagi in carantina separata de cei sanatosi
anaela...foarte frumoase pozicile
philip....acu,cine stie ce i-o fi facut terorista lui Denisca sunt vinovata doar de cutremur si poate cuscra pregateste replicahihihhi...
lavinia....arata gustos ce sa zic
deea...pupam si noi puiul jucaus
flobaby....multa sanatate
relusha....felicitari pentru masuratorile lui Radoze
bamsy....,eu da,ii dau si a treia masa
cuscra.....ce frumos bea el din canita,chiar nu stiam cu ce sa o premiez din sertarul cu pricina...nitel piper sau condiment pentru carnati..vad ca s-a potrivit de minune cu terorista la somnic zilele asteahihihi..
laurraa....400 teze????ce bine ca nu m-am aruncat in invatamant..cum reusesti si cu scoala si cu bebe?
reby.....noi bem apita plata si stam si in scaun la ora de masa

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

laurraa...ce tare e poza..eu cu zapacita de sora-mea ne-am gandit ca la toti gagii lu' fi-mea sa facem claca si sa il terorizam pe pretendent cu cele mai penibile momente ale teroristei de cand era pitica..asa tinem baietii la distanta pana vine cuscra cu Denis
SSABrya...bun venit in stup

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Iry, eu am incercat sa-i dau Cezarei ceai si apa plata odata cu inceperea diversificarii ... dar nu vrea. cat o si alaptez nu insist, dar am sa mai incerc din cand in cand.
De vreo doua zile ii dau sa pape in scaunul de masina, ca vreau sa o obisnuiesc cu el. Inainte o sprijineam intre perne.

Alic, miane caut si eu o poza pentru albumul de 6 luni, in seara asta vad cam in ceata de oboseala.

Strunfita, am votat si am dat si pe la prieteni.

Alynta, multumesc de urare. Intr-adevar, draguta coincidenta.

Carla, am vazut filmuletele cu Saby. Simpatica foc!

Lauraa, spor la corectat.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Am puiuti...din nou..22 bucati corcituri micila cat de populat e acvariul habar nu am cine cu cine s-a cotait .Ioana,daca aveti drum in c-ta sa iti dau monstruleti mici,sunt sanatosi tun si foarte "iubareti"si ca bonus...plante

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele fiti pe faza schimb capitolul

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Va invit cu mare drag la un nou capitol

Capitol nou

Mergi la inceput