Albinutze de Mai-Iunie 2009(45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

iry eu am pus-o in scaunel, sprijinita bine si de niste pernute si o tin numai chiar cat papa,pt. ca ea nu sta in fundic, decat sprijinita. Ortopedul mi-a zis ca e bine sa o mai pui cate 10 min/zi sprijinita intre perini, asa ca eu nu consider ca e o problema din moment ce nu o tin mult.

mami fericita de Maia Riana (13.05.2009)

http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamsy

AAAAAA, sa ma mandresc cu cumintica mea, de trei nopti nu se mai trezeste noaptea.

mami fericita de Maia Riana (13.05.2009)

http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg

Felicitari! Sper sa nu revina la noptile anterioare! Noi am patit-o! Sanatate!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

bamsy,dar voi sunteti pik mai mari ka noi, mea maine face 6 luni

reby-iry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Carla.................eu am fost la o farmacie si am cerut unguent cu arnica si scria ca e pentru reumatism! Mi-am notat denumirea de la tine sa am in casa!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Revin si eu dupa o lunga absenta. In 21 am fost la botez la Detroit (a fost ok Mara cu avionul), weekendul care a urmat am avut niste prieteni in vizita cu ocazia curcanului, intre timp Mara a trecut la 2 somnuri, asa ca suntem ca in gara unul se trezeste celalalt se culca

Am citit numai cap asta asa ca din cate imi mai amintesc...

Iry bun venit. Eu n-i dau ceai deloc ca a avut ceva reactii alergice de la fennel cand alaptam si mi-e frica. Am inceput sa-i ofer apa din cana da nu stiu daca bea 5 ml pe zi. Alex numai pe la 9-10 luni a inceput sa ceara alt lichid inafara de lape.

Badrina sa va faceti bine. Pt ce v-a dat Zynat? Intreb pt ca si mie mi-a dat cand avea Alex 1 an si am fost in tara la medic cu el (era chiar incantata pediatra cum ca este in state si acum aparuse si in Romania) si cand am ajuns aici si a vz pediatrul de aici mi-a spus sa-l arunc sa nu mai dau asa ceva copilului.

Otilia (cred ca tu erai) eu stiam ca nu tr dat mai mult de 1 l de lapte pe zi. Cand se depaseste 1 l e semn ca are nevoie de mai multa mancare solida. Prea mult lapte anemiaza

Ioana condoleante

Andreea, Ioana felicitari de incuscreala

Fetele pun si eu o poza pe mailul comun pt album. Mai aveam de scris dar gata pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Carla.................eu am fost la o farmacie si am cerut unguent cu arnica si scria ca e pentru reumatism! Mi-am notat denumirea de la tine sa am in casa!

POZE

Cum a aparut Printul!

Romanii sunt in stare sa scrie multe lucruri mai ales pe medicamente, daca pe iaurt scrie ca previne cancerul, iti dai seama .
Arnigel de la Boiron, nu altfel, e verificat de multe ori si pe multi oameni. N-am niciun castig din asta .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oanaalex, bun re-venit, nu mai stiam nimic de tine .

Alta dedicatie speciala .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Voteaza si tu marirea alocatiei la 100 lei noi (1 milion de lei vechi)! Intra pe www.alocatie.ro si voteaza !

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

VOTAT si trimis la toti din lista

mami de Bryanna Gabriela 02.06.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui reby-iry

Fetele,voi a-ti pus bebeii vostri in scaunel sa pape sau ii tineti in brate???multum pt sfaturi.

reby-iry

Eu i-am luat scaunel. a facut 6 luni pe 2 dec . nu sta foarte bine singura in fundulet, dar in scaunel sta bine. si oricum o tin doar cat papam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alic

Strunfita votat! frumoasa initiativa!
numai sa ajute la ceva!

Flobaby, da-i muulltaaa tzatzica! ajuta!

Daniella, ce cavaler are mami!

RebyIri..eu ii dau apa plata si uneori ceai babycalm; in rest tzatzica
vrem si noi in albumul de 6 luni, dar sa ne spuneti si cum sau cui trimite-mi poza.
Bamsy, felicitari pt somnic! s-o tineti tot asa!
eu ii dau feti doar doua mese, una pe la 12 si alta pe la 18-19;
azi i-am dat mar cu banana si branzica; diseara ii dau supica cu legume pasate si cereale de orez

fetelor, ,mai facem albumul de 6 luni? pana acum sunt doar 3 poze: a mea, a lui Cris si a lui Yuppi

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput