Albinutze de Mai-Iunie 2009(45)
Raspunsuri - Pagina 17
bamsy spune:
iry eu am pus-o in scaunel, sprijinita bine si de niste pernute si o tin numai chiar cat papa,pt. ca ea nu sta in fundic, decat sprijinita. Ortopedul mi-a zis ca e bine sa o mai pui cate 10 min/zi sprijinita intre perini, asa ca eu nu consider ca e o problema din moment ce nu o tin mult.
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bamsy AAAAAA, sa ma mandresc cu cumintica mea, de trei nopti nu se mai trezeste noaptea. ![]() ![]() mami fericita de Maia Riana (13.05.2009)http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg |
Felicitari! Sper sa nu revina la noptile anterioare! Noi am patit-o! Sanatate!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Carla.................eu am fost la o farmacie si am cerut unguent cu arnica si scria ca e pentru reumatism! Mi-am notat denumirea de la tine sa am in casa!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
oanaalex spune:
Salutare.
Revin si eu dupa o lunga absenta. In 21 am fost la botez la Detroit (a fost ok Mara cu avionul), weekendul care a urmat am avut niste prieteni in vizita cu ocazia curcanului, intre timp Mara a trecut la 2 somnuri, asa ca suntem ca in gara
unul se trezeste celalalt se culca
Am citit numai cap asta asa ca din cate imi mai amintesc...
Iry bun venit. Eu n-i dau ceai deloc ca a avut ceva reactii alergice de la fennel cand alaptam si mi-e frica. Am inceput sa-i ofer apa din cana da nu stiu daca bea 5 ml pe zi. Alex numai pe la 9-10 luni a inceput sa ceara alt lichid inafara de lape.
Badrina sa va faceti bine. Pt ce v-a dat Zynat? Intreb pt ca si mie mi-a dat cand avea Alex 1 an si am fost in tara la medic cu el (era chiar incantata pediatra cum ca este in state si acum aparuse si in Romania
) si cand am ajuns aici si a vz pediatrul de aici mi-a spus sa-l arunc sa nu mai dau asa ceva copilului.
Otilia (cred ca tu erai
) eu stiam ca nu tr dat mai mult de 1 l de lapte pe zi. Cand se depaseste 1 l e semn ca are nevoie de mai multa mancare solida. Prea mult lapte anemiaza
Ioana condoleante
Andreea, Ioana felicitari de incuscreala![]()
Fetele pun si eu o poza pe mailul comun pt album. Mai aveam de scris dar gata pauza
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Carla.................eu am fost la o farmacie si am cerut unguent cu arnica si scria ca e pentru reumatism! Mi-am notat denumirea de la tine sa am in casa! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! |
Romanii sunt in stare sa scrie multe lucruri mai ales pe medicamente, daca pe iaurt scrie ca previne cancerul, iti dai seama
.Arnigel de la Boiron, nu altfel, e verificat de multe ori si pe multi oameni. N-am niciun castig din asta
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Oanaalex, bun re-venit, nu mai stiam nimic de tine
.
Alta dedicatie speciala .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
SSABrya spune:
| citat din mesajul lui strunfita Voteaza si tu marirea alocatiei la 100 lei noi (1 milion de lei vechi)! Intra pe www.alocatie.ro si voteaza ! Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)Poze ***Poze *** Poze "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
VOTAT si trimis la toti din lista
mami de Bryanna Gabriela 02.06.2009
SSABrya spune:
| citat din mesajul lui reby-iry Fetele,voi a-ti pus bebeii vostri in scaunel sa pape sau ii tineti in brate???multum pt sfaturi. ![]() ![]() ![]() reby-iry |
Eu i-am luat scaunel. a facut 6 luni pe 2 dec . nu sta foarte bine singura in fundulet, dar in scaunel sta bine. si oricum o tin doar cat papam.
SSABrya spune:
| citat din mesajul lui alic Strunfita votat! frumoasa initiativa! ![]() numai sa ajute la ceva! ![]() Flobaby, da-i muulltaaa tzatzica! ajuta! ![]() Daniella, ce cavaler are mami! ![]() RebyIri..eu ii dau apa plata si uneori ceai babycalm; in rest tzatzica ![]() vrem si noi in albumul de 6 luni, dar sa ne spuneti si cum sau cui trimite-mi poza. Bamsy, felicitari pt somnic! s-o tineti tot asa! ![]() eu ii dau feti doar doua mese, una pe la 12 si alta pe la 18-19; azi i-am dat mar cu banana si branzica; diseara ii dau supica cu legume pasate si cereale de orez fetelor, ,mai facem albumul de 6 luni? pana acum sunt doar 3 poze: a mea, a lui Cris si a lui Yuppi ALICe, mamic de bebic Natalic ![]() II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim! ![]() ![]() ![]() ![]() |

Bogdan (04.02.2005)