Albinutze de Mai-Iunie 2009(45)
Raspunsuri - Pagina 13
miruta spune:
Neata!
Savurez si eu o cioco calda si va citesc cat doarme piticania.
Imi pare rau sa citesc ca avem copii bolnaviori ,trimitem multi pupici sa se faca bn repede,la fel si parintilor bolnaviori.
Rely-iry,bine ati venit.Sunteti niste frumosi.
Ioana,condoleante.Vezi ca punctele albe la carasei e boala,"gris" i se mai spune.Daca vrei sa-ti zic de tratament sa-mi zici,si alge multe ....sa nu le dai mult sa pape ,mancarea ramasa in apa se depune aiurea si creaza probleme.Am vazut fetele frumoase foc si acvariul din dotare.
Relusha,felicitari.
pui mic .Cum a fost la meci?I-a placut lui Radu?
Deea,pupam nazdravanul .
Phillip,admirat minunile tale.O familie tare frumoasa sunteti!
Nu mai stiu ce vroiam sa zic ....fi-mea e cam maraita zilele astea,nu stiu de ce .Azi-noapte mi s-a trezit de 2 ori urland ,nu de papa ,pana nu am luat-o in brate(fara s-o legan) nu s-a linistit.
Azi avem intalnire cu Mosu'.Are verisorul serbare la gradi si mergem si noi.Sa vedem cum va reactiona Antonia.
Va pupam si va dorim o zi frumoasa.
Antonia,minunea mea
SSABrya spune:
Fetelor ce pot sa ii fac daca ii curge nasucul? alte simptome nu vem, doar nasucul. e prea mult daca i-am dat Panadol? sa ma duc la doctor doar pt nasuc?
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SSABrya Fetelor ce pot sa ii fac daca ii curge nasucul? alte simptome nu vem, doar nasucul. e prea mult daca i-am dat Panadol? sa ma duc la doctor doar pt nasuc? |
Cel mai bine este sa-i cureti nasucul cu ser si sa aspiri bine secretiile. Recomand cu caldura batista bebelusului. Panadol doar in caz de febra peste 38 intrarectal.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
DanaMi spune:
'neata
Relusha, multumim de cafeluta 
Ioana, multumim, asa am citit si eu despre ochisori ca se regleaza pana la 1 an, dar m-a pus putin pe ganduri faptul ca pana acum nu ii fugea, dar vom vedea ce zice dr. felicitari pt alaptat 
Cris, Andata, Ramona, Lavinia
Andreea : ''ps dana, nici eu nu mai alaptez de cand avea N 4 luni jumate, sa-ti spun cat mi-e de greu cand citesc ce frumos sug bebeii de aici si ce ciuda mi-e ca la noi s-a pierdut laptele o data cu mintile mele? inca imi amintesc intimitatea aia dintre noi, dar si acum o creem, il tin mereu in brate cand ii dau sticla, dorm cu el, il pupacesc si iubesc cat de mult pot. si daca sunt in magazin, ma opresc, il scot din scoica si ma sez undeva pe un scaun cu el in brate sa-i dau sa pape, nu i-am proptit niciodata sticla in scaun ca sa ma pot misca eu mai repede. lasa gandurile negre si sa fie sanatosi.'' , Doamne , atat de bine ai descris ce simt....
, multumesc din suflet
, si multumesc inca odata pt ca m-ai ivatat cum sa procedez cu biberonul 
incerc sa pun un filmulet, daca nu merge mai incerc diseara
http://www.youtube.com/watch?v=Kezzslry2mc
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009
SSABrya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CarlaV
Cel mai bine este sa-i cureti nasucul cu ser si sa aspiri bine secretiile. Recomand cu caldura batista bebelusului. Panadol doar in caz de febra peste 38 intrarectal. Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Multumesc pt sfat. am folosit ser pt nasuc si am curatat. si vad ca azi nu mai avem probleme i cu panadolul..la pastare.
Anamaria mami fericita de Bryanna
SSABrya spune:
[quote]citat din mesajul lui mai.iunie09
MAMICI DE ALBINUTZE DE MAI-IUNIE 2009
am putea sa ne inscriem si noi aici?
Bryanna Gabriela 02.06.2009, la ora 11.30, 3260 gr si 54 cm
mami de Bryanna Gabriela 02.06.2009
strunfita spune:
DanaMi, ce mare-i Bubu 

Ce fain se ridica ea in picioare
Doamne ce repede trece timpul, parca mai ieri ne plangeam de colici si acum aproape ca asteptam sa mearga ...
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
bamsy spune:
phillip am vazut filmuletul cu jumper-ul,e super fain, oare pana la cate luni se poate folosi?, aaaaaa am vazut 
ganesha
scumpetea de baiat, imp. e ca e sanatos, apoi fitele trec ele 
iry bine-ai venit in stup,ti-am vazut scumpica mica 

bebe beca , suuuuuuuper acvariul, si-a meritat banii 
Yioanna sanatate multa tatalui tau 
ana micu super fain site-ul, noi cum putem cumpara?
clodyac si eu vreau in listuta,am nascut natural, a avut 3800 Kg si 57 cm, la ora 16.45
alic votat natalia, felicitari umblaretei, cresc copiii nostri

serialbastre si eu o mai pun pe maia pe perna cand se uita la tv, dar nu sta mult ca se plictiseste si sincer nu stiu ce sa-ti spun
badriana sanatate multa bebeilor
, cred ca e stresant, putere multa si sa dea DD sa se insanatoseasca cat de repede 

DanaMi si eu am fost tare trista ca nu am mai putut alapta, ce sa faci, asta e, imp e sa fie sanatosi, apoi restul toate trec 
cris felicitari pt. mama, ce sentiment 
alynta,un scump nepotelul tau, chiar ca e ascultator
, frumoase cadouri ati primit, eu anul acesta nimic, doar entorsa
, o fi mos craciun mai bogat 
flobaby sanatate piticei 
relusha felicitRI pt. masuratori 
danilla 
SSabrya, am avut si noi pb cu nasucul si am facut exact ce ti-a zis Carla, am folosit batista bebelusului si in cateva zile a trecut
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
bamsy spune:
AAAAAA, sa ma mandresc cu cumintica mea, de trei nopti nu se mai trezeste noaptea. 

mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
alic spune:
vin si eu repede la o cafeluta cu voi! 
DanaMi ...ce frumoasa si dulcica printesica
si ce frumos se ridica ea din patut...bravo iubita 
SSABrya eu pt muci i-am dat sinupret! si desfundat cu apa de mare si batista bebelusului!
revenim...
ALICe, mamic de bebic Natalic 
II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!