Albinutze de Mai-Iunie 2009(45)
Raspunsuri - Pagina 14
bamsy spune:
| Citat: |
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
reby-iry spune:
Flobaby,mi-e mi-a spus pediatra sa nu ma alarmez cand bebe are sub 38.5 ca si eu ii bagasem supozitoare la fel ca tine cand avea 37 cu ceva;vezi daca depaseste de 38.5 ,dai ceva,noi folosim supozitoare ben-u-ron pe baza de paracetamol,nu stiu daca sunt si la noi in romania,dar sunt f bune,in rest sanatate muuuulta
reby-iry
bamsy spune:
Se vede ca sunt ranita, am timp de butonat si de facut prostii
.
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
dani3lla spune:
clody multumim de capitol nou si iti tin pumnii sa fie tati acasa cu voi de Craciun

ioana si philip felicitari pt noul "cuplu" sa fie intr-un ceas bun
ganesha ti-ai verificat lapticul ...poate nu-i mai ajunge si de aici maraiala si fitze
gabi pai sa traiasca noii veniti sa-si bucure familiile si sa fie fericiti.Am vazut si brotacii tai...mumosi foc

http://picasaweb.google.com/gabi.stan/OctombrieNoiembrie2009?authkey=Gv1sRgCMjn7ufPxseZKQ#5412151496916721106 asta imi place tare mult
otiliap eu i-am cumparat lui Denis o canuta pt 8 luni cu anti-curgere.I-am scos "anti-curgerea" si acum ii curge in gurita f putin atat cat sa poata inghiti.De ieri a inceput sa-si tina canuta singur.Uite si dovada http://s852.photobucket.com/albums/ab82/dani3lla100/filmulete%20Denis/?action=view¤t=IMG_5242.flv
ioana frumoase poze,frumos acvariul, ameritat investitia,Sara e o dulce,Rebeca o frumoasa,tu semeni cu mama ta (am zis bine nu?mama ta e in poza?)

reby si ...iry
bine ai venit,asteptam si niste pozici sa ne cunoastem
ana micu multe lunite inainte finutei si la multi ani socrului cumnatului
Am sa ma uit si eupe site dar dupe ce termin de recuperat![]()

yoanna in 2 ore ai strabatut toate strazile din Oradea?!?!?Trebuia sa vii sa o plimbi in Bucuresti ca nu trebuia sa te plimbi decat pe o strada si gata 2 ore...
...in plin trafic
dici sanatate multa si sa dea DD sa "fi fost doar din simpatie la baieti"
serialbastre eu m-a gandit sa-i iau lui Denis o pernuta dar nu am avut timp deocamdata...da o sa-i iau eu pana la urma![]()

danaMi eu stiam ca dupa ce termini cu alaptatul se definitiveaza culoarea ochilor.Bafta sa ramana asa cum vrei tu
cuscra pai sa-i pap gurita ei de fata.Si ai ajutat-o sa obtina ce-si dorea din sertar....ca doar merita premiul asta?
alynta sa va bucurati de cadouri....super tare nepotelul
alic ete-ma
am revenit.Am fost si eu prinsa vreo doua zile intre o betie si o plimbare cu cumnata dupa ceva cumparaturi
cosminica pupam sa treaca febra si nodulul.cat despre dinti...m-a incurajat o prietena a carei fetita are 2 ani jumate si inca ii mai cresc din maselute.Si nu te speria ca nu i-au iesit inca...cu cat mai tarziu cu atat mai bine
iry am vazut-o pe Rebecutza lunguta...tu ai fost acasa sau a facut-o tati singur?
ramona uite-ma aici sunt![]()
Sa se bucure Bia de cadouri
carla dintre toate cadourile "dulci" cu siguranta cel mai atre a fost al sotului![]()

philip Denis are doar 2 somnici pe zi de 2 luni.Si mai nou a scurtat durata celui de-al doilea somnic de la 2 ore la 1 jumate![]()
lavinia frumoase cadourile si ...cina...bine ca nu ti-a dat in gand sa pui poze si cu desertul ca ....demisionam sin functia de albinoi![]()

cuscra fusei si eu in plimbari si in betzii...gineru'tu cred ca are un arici in cur ca ieri a stat doar intr-o zbenguiala si nu a vrut sa doarma de loc.La 7 seara cand a venit tasu si eu ii pregateam pt baitza a adormit ca matza in brate le sotului....si adio baitza...am dormit jegosi.Acu recupereaza somnul pierdut ieri![]()

deea traiasca frichineala...si Denis face la fel![]()

flobaby sanatate multa la pitic.Eu stiu ca ,daca iei temperatura rectal trebuie sa scazi 4 puncte pe termometru deci daca avea 37,7 minus 0,4 are 37,3 ceea ce eu stiu ca nu se considera temperatura la bb
sa treaca
.....mai am ceva de citit dar fug cu piciu un pic afara
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei
meu scump
prelucrate
Sf Andrei
Flmulete BB mic
clodyac spune:
Buna fetele
ioana condoleante si din partea mea
daniella sa te auda dumnezeu
reby eu ii dau si apa plata si ceai de tei
SSABrya bine ai venit si te-am trecut in listuta daca am gresit ceva sa imi spui sa iti traiasca printesica
cat despre gatul meu il astept pe cristi si fac exudat ms de sfat fetele

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Flobaby spune:
Multumim fetelor pentru sfaturi!.Strumfita, Badriana, Bamsy, Carla, Daniela

.
Noi ne-am mai linistit putin, Maria doarme acum.Am fost la viitorul fost pediatru al ei si mai mult ne-a bagat in ceata, nu sunt deloc multumita de el asa ca am sunat med meu de fam si viitoarea ei pediatra si mi-a explicat in detalu ce si cum sa fac si coincide cu ce-mi spuneti voi: in caz de febra peste 38.5 alternez nurofen cu efferalgan, apa de mare, ser fiz, batista bebelusului si muuuuuuuuuuuulta dragoste
. Am din ce in ce mai multa incredere in ea. In voi nu mai zic.....
Coraly, multumesc frumos pt sfaturi, cu somnul de zi s-a rezolvat dar noaptea trez la 1-2 ore pt tzitzi. Oricum e mai bine asa decat sa stau toata noaptea planton ca e bolnavioara
. Ideea e ca nu mai adoarme decat leganata si la somnul de pranz doar pe picioare, dc o dau jos se trez.........
Hai ca m-am intins...........
Pupici!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
strunfita spune:
Voteaza si tu marirea alocatiei la 100 lei noi (1 milion de lei vechi)! Intra pe www.alocatie.ro si voteaza !
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi