Albinutze de Mai-Iunie 2009(45)
Raspunsuri - Pagina 12
Relusha spune:
`neata,
o
calda pentru cine simte nevoia....
anaela,
multumim de urari, la fel si voua, multumim tuturor fetelor care ne-au felicitat pentru cele 6 lunite....
noi suntem bine, doar ca Radoze o vrea pe mami langa el tot timpul....
multa sanatate celor bolnaviori....
bun venit noii albinute....
philip, Radoze are 2 ture de somn pe zi.... una dimineata de vreo 1,5-2,5 ore si una dupa masa cam de o ora....
-am tot stupul si sa aveti o zi buna...
Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009)
Flobaby spune:

Buna fetelor!
Noi asteptam sa recuperam ce ati scris din urma ( suntem inca la cap 44..) dar am patit-o si avem nevoie de ajutor : AM RACIT!!!!!!!!!!!!
. Ieri seara era fornaita dar nimic altceva, ieri au inceput zmeii sa curga, sa stranute si azi noapte a fost ingrozitor : a facut febra, nu putea sa respira, a dormit p0utin si prost, mai mult cu tzitzi in gurita
. Pe la 2 avea temp 38.2 rectal si i-am dat efferalgan. Acum de dim. are 37.7. Enervant e ca nu poate sa respire si cand stranuta arunca la zmeii. I-am pus in nas ser fiziologic si am tras aseara cu aspiratorul dar degeaba. De la farmacie n-au vrut sa-mi dea nimic fara reteta. Dar eu ce fac pana ajung la medic? Am nevoie de niste sfaturi, stiu ca ati patit si voi.
Va multumim!
Si asa mi-e ciuda ca n-am recuperat din urma ca aveam si o gramada de comentarii dar acum chiar nu-mi arde

Pupici voua si puiutilor vostri

mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
strunfita spune:
Flobaby, imi pare tare rau ca ati racit... of, of ... incearca Oscilococcinum cate 10 granule de 2 ori pe zi.
Pentru scaderea febrei Panadol sau Nurofen folosesc eu. Pentru mucuti ser fiziologic si batista bebelusului. In general nu dai antibiotic inainte de 3 zile de febra. Si daca febra cedeaza bine la antitermice, mai mult ca sigur e o viroza, nu infectie bacteriana.
Va pup si multa sanatate!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
Andreea, dupa cate zile de antibiotice i-a trecut tusea sotului tau? Eu am deja 2 zile si nu vad nici o imbunatatire
Asa ma enerveaza 

Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
badriana spune:
neatza,
Flobaby, noi suntem patzitzi ....
Eu le dau asa:
Febra - antitermic dupa ce ajunge febra la 38.5, Nurofen 2.5 ml (exiosta si supozitoare dar il tai in jumatate), paracetamol sugari supozitor, eferalgan 3 ml alternativ la 6-8 ore.
Antibiotic Oxpamox 5 ml la 8 ore dar asta dupa 3 zile de febra MARE, adik 38.5-39
Nas curatat cu ser si dat cu pivalone 1% de 2-4 ori pe zi. Mucisorii sunt galbeni?
Tuse: Eurespal 2.5-3 ml la ora 9 si 17 sau ambroxol 5-6 pic 2-3 ori zi si seara Stodal cam 4 ml.
Zyrtec (antialergic) 3 pic de 2 ori/zi.
Cam asta e tratamentul primit de noi de la pediatru.
Sanatate!
bamsy spune:
Neata fetelor! Vreau si eu un capuccino ca nu mai am.

sarbatoritilor zilei si, si celor de ieri
Ieri nu am intrat deloc pe net pt. ca am fost depresiva rau si am zis sa nu va molipsiti si voi.![]()
Ma duc sa-i fac papa la Maia si revin, azi chiar revin, am chef de taclale.

mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
CarlaV spune:
Flobaby, imi pare rau pentru ce ati patit. Ai facut bine, iar un 37.7 intrarectal nu e de speriat. Poti sa-i dai alternativ nurofen si panadol la 4 ore, dar sa nu ii dai aceeasi substanta activa mai repede de 8 ore. Oscillo tot la 6 ore poti da. mPentru nasuc, ser fiziologic, aspirat bine si la sfarsit 2 puf-uri cu apa de mare. Pivalone are corticoizi si nu m-as atinge cu el de copil. La fel pentru antibiotic si antialergic. Cel mai probabil la voi este o raceala sau ceva viral.
Foarte importanta este hidratarea, ar putea cere sa suga foarte des si este cel mai bun lucru pe care i-l poti oferi.
Sanatate multa si tine-ne la curent te rog.
Lavinia, m-am tot abtinut sa scriu, dar acum tot am atins subiectul. Nu stiu ce pediatru ar putea da antibiotic "si preventiv". Prin definitia sa, antibioticul trebuie sa lupte cu o infectie bacteriana existenta in organism, nu exista preventie cu antibiotic. Plus ca, si in caz de nevoie, face bine intr-un loc si rau in alte 10.
Ioana, 
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Relusha spune:
.... am uitat sa ne laudam....
ieri am fost la control si avem 8,7 kg si 71 cm.....
Flobaby si strunfita multa sanatate!
Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009)
dani3lla spune:
Neata gagici cu limbarita acuta
....doua zile lipsesc si eu si am de recuperat aproape un capitol...pai e frumos asa ceva?
Am avut 2 zile super pline,sunt rupta de oboseala inca,ieri am avut un copil marait semna ca ori nu-i place ce i-a adus Mos Niculae ori se gandeste cu teama la ziua de maine cand trebuie sa facem vaccinul

La multe lunite si de la noi sarbatoritilor de duminica,de luni si celor care si-au serbat onomastica duminica

bamsy
mamica sa treaca piciorul
Felicitari de cadoul de la piticuta la cat mai multe astfel de cadouri
anaela sa stapaneasca Darius si Bubu cadourile cu placere,sa se bucure de ele
L-am vazut pe pitic blon cu ochisorii lui frumosi.E un dulce

yoanna wow ce de cadouri a primit Stefi....cu siguranta a fost foarte cuminte
Sa le stapaneasca cu placere
philip am vazut jumper-ul,foarte tare si se pare ca-i place nespus piciului....si zapada...

vreau si eu

ioana condoleante pt bunica sotului si....de ce vrea sa intrerupa sarcina cumnatica ta?Probleme sau pur si simplu?
Tare faza cu noul loc de somn al Sarei...daca merge de ce nu?
andata ca bine zici despre bunici...asa spune si mama de-mi vine sa o bat..."vreau sa mai treiesc sa-l vad cum merge in picioruse,cum merge la gradi si dupa ce il duc in prima zi la scoala pot sa mor..."
o inteleg dar.....pe mine cine ma ajuta apoi cu prajiturile pt majorat?![]()
andata "Stai linistita cu pesimismul, ca nu e, e doar o constatare. Anii trec incredibil de rapid. Nu ti se pare si tie ca lunile au trecut repede si parca mai ieri abia nascusesi? " pai la asta ma gandesc si ma apuca pesimismul dapai cand va citesc si pe voi ma apuca si mai rau

alic ce dulce mancai-as copanelele ei
si ce viteza are zici ca fuge sa ajunga pe podium in concurs
happymum multumim de vizita si de versuri,foarte frumose,sa dea DD sa-ti aduca si tie Mos Craciun tot ce iti doresti,sanatate multa si un nic "bob de fasole" in burtica

Am terminat capitolul trecut....incep capitolul urmator

DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei
meu scump
prelucrate
Sf Andrei
Flmulete BB mic
bamsy spune:
Fetelor, ce le dati bebeilor sa pape la a treia masa?
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg