Ce culori aleg?

Ce culori aleg? | Autor: danangie

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor,

Sunt Dana si as avea nevoie de cineva care se pricepe la culori...la amenajari interioare. Abia ne-am cumparat un apartament si acum sunt indecisa ce culori sa folosesc in sufragerie. Deci, gresia are culoarea caramizii (nu e alegerea mea....asa au ales vechii proprietari si ca sa o schimb acum...nu am bani...); mobila e de culoare maro deschis(am cumparat-o acu' 4 ani si e buna deci nu are rost sa o arunc ).Si acum am nevoie de voi.Nu stiu ce culoare sa aleg ptr covor, perdele si husele ptr canapele. Plsssss!!! Se pricepe cineva? Ce culori ar trebui sa aleg dat fiind ca gresie e de culoarea caramizii si mobila maro deschis?? Aaa peretii i-am varuit cu alb. Va multumesc......e destul de urgent.....in maxim o sapt tre' sa le cumpar....Multumesc!!!

P.S. Moderatori...sper ca am postat subiectul unde trebuia....

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Opinia mea: portocaliu.

Motivatia este simpla. Ca si culoare se potriveste cu ceea ce descrii ca exista in prezent si in plus fiind vorba de sufragerie deci un loc de zi unde sa sta mai mult va da o senzatie de voiciune, de lumina, de soare fara a deveni agasant. Daca incaparea are ferestrele sre sud sau spre lumina solara chiar si in zilele noroase va exista o senzatie de insorit.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Iti multumesc. Am mai gasit pe net ca s-ar potrivi portocaliul. Dar portocaliu la perdele si huse,nu? Ptr covor.....un bej? Sau tot portocaliu....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Eu una le-as alege bej deschis, nuanta nisipului, atit la covor, cat si la husa, perdele. Si as arunca niste pernute colorate in nuante de verde pe canapeaua bej deschis, ca sa rupa monotonia de bej-caramiziu-maron si sa dea vitalitate combinatiei.
Cred ca portocaliu sa mai adaugi la caramiziul gresiei si maronul deschis al mobileie cam prea mult.
Succes!

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It“s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Multumesc de raspuns. Off ce indecisa sunt! Si dupa-amiaza plec la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu am o combinatie de genul asta, in bucatarie gresia si faianta e un fel de maroniu combinat cu bej iar mobila am facut-o visinie. Canturile (am scris bine?) sunt bej si masa, perdeaua am gasit-o un bej deschis cu mici insertii visinii si se armonizeaza totul. In sufragerie am cominat o nuanta de crem - aveam canapelele - cu biblioteca aceeasi nuanta de crem si maro inchis. Covoarele sunt visinii cu cate doua linii crem. Si mai am o cominatie de crem deschis cu albastru. Si merge sa stii, sunt pete de culoare. Bafta la cumparaturi!

Mergi la inceput

Buna seara,

Pana la urma am ales culorile lui Danat.Ca mi-a placut combinatia.Deci ptr perdele am ales bej-crem....si au si un model floral cu maro inchis....am sa pun poze.....ptr huse si covor bej.crem....si covorul tot asa un crem si cu o tente de maro deshis...veti vedea in poze ...acum tre' sa mai cumpar pernutele. Ptr camera copiilor am ales perdelele albastre...un albastru turcuoaz...hmm nu stiu cum se scrie.....si draperia tot albastra dar are si un model cu auriu...e faina combinatia...ptr camera noastra am ales un grena.....ptr bucatarie am ales portocaliu.....ptr prima baie verde ca mobila e vernil si pentru a doua baie am ales alb ca mobila e alba....gata...mai trebuie sa ma gandesc la camera cea mica....dar aia cu calm ptr ca trebuie sa cumpar si mobila.....va voi pune poze ca sa va dati cu parerea....pupppp

Mergi la inceput

Buna seara,

Cum am zis ca am sa pun poze......deci....am inceput sa pun deja poze.... ce spuneti? Cum a iesit sufrageria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mie imi place cum ti-a iesit sufrageria, tocmai voiam sa scriu ca ar merge pe bej cacao cu lapte si am citit ultimul mesaj cu pozele .... imi place cum ti-a iesit ...
si imi plac chestiile cu winnie din camera copiilor

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

ANDANII ma bucur ca-ti place si mie imi place mult cum a iesit.Ceasul cu Winnie il am de la noi de la romanica.

Acusica pun si poze din camera mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Dana, in ce album sunt pozele?

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput