Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mie nici atat nu mi-a zis..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Oh daaaaa alintatu lu mama , ioi , ca in seara asta nu vroia sa adoarma si era marait si l-am intors pe jumatate spre mine si l-am lipit de mine strans si l-am mangaiat si tzucanit si mustatzea foca magaroaica de toata placerea de am zis ca il mananc.
Alintat , daaaaaa ! Pai eu zic ca e mai bine asa , ca vine o vreme cand nu o sa mai vrea sa dea pup si sa vezi atunci ce ti se rupe inima. Asa ca profitati si furati din plin fetelor alintaturi si pupaturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Oh daaaaa alintatu lu mama , ioi , ca in seara asta nu vroia sa adoarma si era marait si l-am intors pe jumatate spre mine si l-am lipit de mine strans si l-am mangaiat si tzucanit si mustatzea foca magaroaica de toata placerea de am zis ca il mananc.
Alintat , daaaaaa ! Pai eu zic ca e mai bine asa , ca vine o vreme cand nu o sa mai vrea sa dea pup si sa vezi atunci ce ti se rupe inima. Asa ca profitati si furati din plin fetelor alintaturi si pupaturi

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Adevarat graiesti..påi acusi trece timpul si ce vom mai vrea noi så ii drågålim si ei o så aibe treaba cu jucarii si chestii muult mai interesante pt ei..

mie chiar nu imi pare rau chiar daca s-o face alintat ..asta inseamnå ca ma laså la pupat mai mult

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Seara buna!

Petrecere? Vin si eu la spartul targului, aduc jucarii pentru sarbatoritii nostri de astazi si poate se indura cineva sa-mi faca macar un ceai, ca la pucelushul cu pricina nu mai prind io nici macar coada.

Sa ne traiesti cu numele, bebe Bruce Nicholas al Iulikai si bebe Nicholas al lui angelli!!

Si noi am fost destul de cumintei ca se pare ca jordia a lipsit din ghetute.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Cum så nu?? daca mai stai pe aici un pic iti fac si 2..de care doresti: menta, tei ?

Multumim de uråri Voi cum va prezentati dupå alegeri?

Bruce, minunea noastrå

Multam! Unul de tei ar fi excelent, ca sa pot sa ma odihnesc mai bine...
Suntem bine dupa alegeri! Habar n-am ce s-a intamplat ca am umblat toata ziua pe coclauri. Am descoperit ca lu' ficioras ii place la plimbari luuungi. Andra mi-a fost de mare ajutor, adica mai mult m-a incurcat la impins "automobilul" dar am reusit in cele din urma.
recunosc ca daca iese Goanache nu ma avantajeaza pe mine personal deloc...dar daca asa a vrut boborul eu ce sa zic?!

claudia ce petrecere a avut Iulia Si mie mi-e dor de suete, dar pana nu creste Giolgau asta al meu si isi face programul mai omeneste, intru si eu cand pot

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Diamar nu cred ca e vorba de alint la varsta lui..så stii ca si eu cu Brucu am dormit prima perioada din viata lui cu el pe burta..da..pt ca asa dormea si nu plangea si eu muream de dragul lui...si asa ma puteam odihni si eu cateva ore..apoi o perioada a dormit cu mine in pat.. da ..eu nu mi-am facut si nici nu imi fac griji ca ar fi alintat..l-am tinut in brate pana nu am mai putut de spate..era mic si voia si el in brate..ce så ii fac så il las acolo så plångå??nu..si så stii ca el doarme numai in patut acum de cand i-au dispårut coliceii..eu il iau dimineata in pat cu mine pt ca se trezeste cu un chef de zambit si gangurit si chiar nu vreau så pierd asta pt nimic in lume..Acum tu faci cum doresti..eu am vrut decat så iti spun ca am facut cum am crezut eu ca ii este bine si lui si imi e bine si mie

[

Iulika, cred ca mesajul era pt alta mamica.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

fetele cu putzele, pediatra mi-a zis seara dupa baie sa fac deltarea si sa pun nitel bepanthene, oare fac bine ?

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi

Noi decalotam bine la fiecare baita, curatam pe-acolo cu apa si..nimic, tragem la loc si-o trimitem la nani. Nu dam cu nicio cremuta ca ma gandesc ca daca as fi mai generoasa n-ar fi chiar grozav sa ramana "cremoasa"

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara, buna seara!!

Ne-am intors si noi aksa...am fost la ziua fratelui lui Cristi, care este nascut astazi.

Nela, viata ne e buna, multumim de intrebare. O sa mai pun niste pozici cu bebe si unele de azi, iar cu hainutzele si daruri...curand.

Doamne....ce questiuni, porcusori si alte trebi savurati voi p-aci...

AA...question: cam cum au luat in greutate bebicii scumpeii in luna a 3-a?..K noi am luat 2500 gr in primele doua luni...iar acum, in 2 sapt jumate vreo 250-300 gr doar.

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Oooo, daaaa, cat adevar graiesti
Recunosc ca si mie mi-e frica de momentul in care n-o sa ma lase sa le pup mocutele lor simpatice.
Mie acum chiar imi pare rau ca sclifosici nu prea apreciaza sa stea langa mine. El sufera de spatiu fizic si psihologic si ma nenoroceste toata noaptea ca el este biciclist iar eu sunt grijulie sa nu aiba vreo problema.
In schimb Andra adoarme numai cu mine, deocamdata.

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Diamar da era pt alta mamicutzå..am modificat deja..si nu am baut nik azi si nici obosita nu sunt..scuze

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

gata baita, nani adanc...unde ramasesem ?
aha, cand stau aici ca o trista si bag refresh...mai nimic....si cum plec putin cum sare gasca ..la ceaiuri....
Aoleu Liliachio ceai de tei mai mami ?
Ce mi-a placut faza cu Giolgau ...esti absolut bestiala
Mi-am amintit cu carutulimpins de fratele mai mare ca si mama povestea ca frate miu nu lasa pe nimeni sa impinga la carut cand ieseau in parc...dar el fiind mic nu avea putere sa "tina drept" si cica ma unduia si ma siroia tot parcul...printre plimbareti

Aiduco eu iti urmez sfatul si-l pup toata ziua dar sa nu ma vada tasu' ca cica il fac pampalau...si mamos...si lipit de fusta mea (iar eu stau numai cu pantaloni prin casa )
Pai acuma ce sa-i fac ? sa-l bruschez ? sa-i mai dau cate o scatoalca din cand in cand ca sa fie Gigi duru ?

Iuliko da, da stiu cum e cu scursul de pe perna

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput