Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Seara buna!

Petrecere? Vin si eu la spartul targului, aduc jucarii pentru sarbatoritii nostri de astazi si poate se indura cineva sa-mi faca macar un ceai, ca la pucelushul cu pricina nu mai prind io nici macar coada.

Sa ne traiesti cu numele, bebe Bruce Nicholas al Iulikai si bebe Nicholas al lui angelli!!

Si noi am fost destul de cumintei ca se pare ca jordia a lipsit din ghetute.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Cum så nu?? daca mai stai pe aici un pic iti fac si 2..de care doresti: menta, tei ?

Multumim de uråri Voi cum va prezentati dupå alegeri?

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Diamar imi pare rau ca a racit Mateiutu..poate ii trece repejor daca zici ca are numai mucisori..off cand aud asa multi copilasi ca racesc..sunt asa de mici..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Diamar, nu-ti fa probleme daca sunt doar muci, curata-i nasul si in cateva zile va trece, pupam bolnaviorul.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Eu cred ca fac pasi usori spre pat sunt franta ma simt tare epuizata, dar probabil ca dupa doua zile de chefuiala asa tre sa fie .
Va doresc noapte buna si o noapte linistita puisorilor dragi.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hello! Ce se intampla aici?
E cumva o petrecere in pijama?
Spuneti repede macar sa mai iau un pahar cu bere

La noi mosu' asta a fost taaare zgartzoman cica nu am fost cuminte , iar foca cea cuminte a primit un bat cu clopotel care de altfel a fost tare apreciat de mica foca , iar nasica a venit cu un omulet cu un soricel in lesa care canta

Si cu toate astea am avut o zi minunata si va pup pe toate pe rand (monicutzo la tine ca nu raspunzi la telefon dar te mai buzzaresc eu si maine ca trebuie sa te aud ) si am fost cu voi in gand , dar incepe o noua saptamana si de maine seara sunt aici

Hehehe , cum e cu cheful?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Raluca_u revin ca tare m-a impresionat, of, multa sanatate micutului! Am mai intrebat si am aflat ca Dr Alexandru Pascu de la Institutul de Audiofonologie (Panduri) sau Prof. Ataman ar fi buni in domeniu, poate reusesti sa ajungi la unul dintre ei sa mai ceri o parere.

Iulika sa-ti traiasca mandrul! Din ce scrii imi dau seama ca Alex e cam alintat, vrea atentie totala, nu pot sa scriu la calculator sau sa fac altceva chiar daca il tin in brate ca incepe sa planga, in leganul cu vibratii ii place doar cateva minute si cu suzeta de multe ori. Nu e suficient doar sa ma vada. Trebuie sa-l plimb, sa-i cant sau sa-i vorbesc, dar sa fiu 100% cu atentia indreptata spre el. Poate e inca prea mic?

Luto . De dormit nu mai vorbesc, nici nu mai incerc sa-l pun in patut, aseara o jumatate de ora s-a foit si apoi iar plans dupa ce a fost mutat in patut. Inainte nici nu concepeam sa doarma cu noi sau sa stau toata ziua dupa bebe, dar acum am intrat intr-un cerc vicios si nu stiu cum pot iesi. Daca il las sa planga nu se mai opreste. Si ma mai gandesc ca il ajuta sa se dezvolte armonios, asa frumos ne intelegem cand sunt numai pentru el, imi raspunde cu diferite sunete, imi zambeste, e tare curios, ma gadesc ca poate singur nu se dezvolta la fel ... deja nu stiu ce sa mai cred. Veau doar ce e mai bun pentru el, daca e bine sa stau dupa el toata ziua, o voi face cu drag, dar sper sa nu ating vreo extrema. De maine voi incerca sa-l las cate putin singurulel si vom testa un nou carusel.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Lullaby_2009 o sa transmit maine mesajul lui raluca_u.
Fetelor , chiar , daca mai auziti de ceva medici , solutii ... transmiteti si pe PM la cei care tin legatura cu persoanele in cauza. Raluca acum nu are cum sa citeasca forumul din cate stiu si nici cum sa citeasca mesajul , iar eu daca nu as fi intrat intampaltor acum nu cred ca as fi recuperat ceva ca sa ii transmit.
Nu va suparati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele cu putzele, pediatra mi-a zis seara dupa baie sa fac deltarea si sa pun nitel bepanthene, oare fac bine ?

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi

Mergi la inceput

Lullaby nu cred ca e vorba de alint la varsta lui..så stii ca si eu cu Brucu am dormit prima perioada din viata lui cu el pe burta..da..pt ca asa dormea si nu plangea si eu muream de dragul lui...si asa ma puteam odihni si eu cateva ore..apoi o perioada a dormit cu mine in pat.. da ..eu nu mi-am facut si nici nu imi fac griji ca ar fi alintat..l-am tinut in brate pana nu am mai putut de spate..era mic si voia si el in brate..ce så ii fac så il las acolo så plångå??nu..si så stii ca el doarme numai in patut acum de cand i-au dispårut coliceii..eu il iau dimineata in pat cu mine pt ca se trezeste cu un chef de zambit si gangurit si chiar nu vreau så pierd asta pt nimic in lume..Acum tu faci cum doresti..eu am vrut decat så iti spun ca am facut cum am crezut eu ca ii este bine si lui si imi e bine si mie

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

mie nu mi-a zis sa pun nimic si vad ca nu e nevoie de nimic.

Mergi la inceput