Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*
Raspunsuri - Pagina 6
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia0807 nici acum nu se vede? Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu! Bebe voios de mami Iulia poze nunta |
acum DA
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Iulika29 spune:
Fetele ce mai faceti??cred ca stati ascunse si unse de ciocolata bombonele si nu vreti så murdariti tastatura så mai scrieti pe aic ca sunt cam singura bezmetica de pe aici
Astept så vad cine vå va conduce de acum..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Va multumim pentru urari, sunteti tare dragute! Maria, Selen, Monis . Am facut si eu cum spunea Raluk, cand am vazut numele meu faceam o halta. Acum o sa faci halta aici. Nu puteam sa nu intru pe forum intr-o zi atat de speciala, de cateva zile tot incerc sa citesc, dar dupa ce deschideam forumul ma chema bebe. Am implinit doua lunite si suntem tare fericiti! Alex are nevoie din ce in ce mai mult de atentie, reactioneaza cand ma vede, zambeste si rade de mi-e asa drag sa stau cu el chiar si la 4 dimineata cand mi se inchid ochii de somn. Ne-am facut cat de cat un program, dar dupa-amiaza dormim doar daca suntem plimbati, cand era cald afara era mai simplu, dar acum trebuie sa ne plimbe tati cu masina si tare ne place. Suntem si vaccninati si am fost tare curajosi, am plans doar cateva secunde.
Imi pare rau pentru Stefanel, sper din tot sufletul sa fie totul bine! Fie ca aceste sarbatori sa aduca multa sanatate!
Mi-ati lipsit tare si mult as mai fi vrut sa stau cu voi aici, macar sa va citesc, dar nu reusesc sa imi impart timpul, cand gatesc sau fac curat chem pe mama sa stea cu Alex ca nu sta singur, apropo, voi cum reusiti sa-i tineti ocupati? Si ca sa fie si mai dificil totul, mi s-a stricat si calculatorul, pare ceva grav ca o sa-mi schimb sistemul, sper doar sa nu fi pierdut ceva date de pe hard.
Pentru saptamana viitoare am planuri mari, zau ca o sa merg la cosmetica, manichiura, cumparaturi, sa vedem ce-o iesi. Bine, de cateva saptamani tot spun asta ... doar ca nu imi vine sa plec nicaieri fara comoara mea. Iar atunci cand trebuie sa plec, nu stiu cum sa ma intorc mai repede acasa. Am reusit si am depus actele pentru trusou si restul, iar banii vor veni ... abia in martie ... valeu.
Sper ca a venit mosul incarcat cu ceea ce v-ati dorit. Eu am fost cuminte, dar mosul inca n-a trecut pe la magazine ca e obosit, asa ca o sa-l ajut eu (pentru un comision desigur ) saptamana viitoare.
Deci nu sunt singura care nu ruseste sa-si surprinda puiul zambind in poze. Radem, glumim, dar cand apare aparatul foto ... nimic ... doar poze seriose.
La multi ani celor sarbatoresc astazi!
A zis cineva petrecere? Acum ma duc sa ma gatesc, pana la miezul noptii sper sa spuc sa pun o rochie pe mine. Dar cred ca merge si asa in trening, nu e din acela lucios de nunta ...
Va pup si incerc sa fiu prezenta mai des ca tare dragi imi sunteti, nu mai povestesc ce tragedie a fost cat a scis mami cateva randuri, of, ma simt vinovata deja ...
mami fericita de Alex
lutoniana spune:
Eheee...eu de cand mi-am luat la revedere pana acum numai m-am chinuit cu Davidelu care se screme, vomita, scuipa suzeta, iar vomita....
Acum da semne sa adoarma dar a mai dat cateva zeci pana acum....Astept si eu sa-l bag la baita si la nanel apoi.
Am stat in pat in dormitor cu el si ne-am agitat pana nu am mai putut si acum cand am venit in sufragerie, pe canapea...vad ca-i gata cu ochii inchsi.....stia copilul ca aici e locul lui ...pana la somnul de noapte, degeaba am incercat eu altceva
Iulika29 spune:
Lullaby nici Bruce al meu nu prea sta el singurel acolo cuminte.. tre så fie cineva mai mereu cu mana pe el så auda pe cineva vorbind..asa daca e så mai fac ceva cand sunt singura il mai pun in balansoar vreo jumate de orå( mai mult nu stå) apoi mai ma alint cu el si asa din alint se mai uita pe pereti si mai fac cate ceva si daca am noroc adoarme asa singur daca nu ..tre så las tot de cele mai multe ori a doua variantå..nu prea il incanta pe el jucarele så ii tina de urat..el tre så vada pe mama sau pe tata
Luto påi asa e si Bruce..eu nu am ce cauta in dormitor ( nu mai zic patut nici atat) pana la ora 21..pe canapea se simte cel mai bine cand e bine dispus( adica mai sta si singurel asa mai rarut)..nu iti mai spun ca daca doarme asa mai adanc si daca il mut se trezeste ..cum il mut inapoi pe canapea ia somn direct adanc.. asa ca nu stiu s-o fi obisnuit ca acolo pe canapea e somnul de amiazå si in påtut tre så doarma muult si bine numai noaptea..
Bruce ia suzeta decat cand ii e de somn ca se mai ia cu ea dar asa cand e treaz nici nu se uita la ea o scuipå cat colo..lui ii tb ridicat in fund acum så se hlizeasca el in voie ca doar deh e baiat mare sta in fund..si cere cat mai multa atentie så ii vorbesti si el vorbeste inapoi..e fascinat de anumite sunete care le scoate. si gangureste pana oboseste
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Lulaby ne era dor de tine. Si eu am program ca Iulika, numai ca la mine mai sta si singurel in bouncer sau in leagan....isi linge pumnii, se uita pe tavan, la becuri....Doarme numai pe canapea....
Iar noaptea ne bagam la dormitor
Iulika sta singurel Bruculica sau il rezemi de cate ceva ? Eu il ridic de manute si cand ajunge in fundulet rade de bucurie....daca are chef de joaca si-l las jos tipa....si-l ridic iar.
Il mai pun si rezemat de cate o pernuta din cand in cand dar se strange de parca ar vrea sa faca abdomene si cade pe o parte, lucru care iar il nemultumeste.
Edit: am uitat sa o pup pe Claudia si pe fetita ei minunata in plina actiune.
liliac1 spune:
Seara buna!
Petrecere? Vin si eu la spartul targului, aduc jucarii pentru sarbatoritii nostri de astazi si poate se indura cineva sa-mi faca macar un ceai, ca la pucelushul cu pricina nu mai prind io nici macar coada.
Sa ne traiesti cu numele, bebe Bruce Nicholas al Iulikai si bebe Nicholas al lui angelli!!
Si noi am fost destul de cumintei ca se pare ca jordia a lipsit din ghetute.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
diamar78 spune:
Seara buna!
Vad ca scorul e cam strans asa ca nu se stie cina castiga. B1 da mai nou 50,4% Basescu.
la noi mosul a venit doar la cel mare pt ca cel mic inca nu are papucei dar crd ca Mos Craciun vine sigur.Chiar, am vazut ce de papucei au copilasii vostri. Eu nu am pt el decat botosei pt ca stiu de la primul ca-i trageam papuceii foarte greu.
Alinus, cum de a facut Doris pneumonie. Dar ce semne a avut?
Si al meu s-a racit din nou, adica are multi mucisori si azi noapte s-a trezit din 2 in 2 ore ca nu putea sa respire. Si la noi e cadou de la cel mare. Acum chiar nu stiu ce sa fac, sa ma duc la doctor cu el sau sa nu merg. Febra nu face, de tusit o data pe zi are doar multe secretii. Joi trebuie sa mergem sa repetam analizele si-i fac si eco abdominala.
Dar ce s-a intamplat cu Stefanel, iar sunt probleme? Doamne prin ce poate sa treaca biata mamica. Doamne ajuta sa se faca sanatos Stefanel.
Mi se rupe sufletul cand aud de copilasi bolnaviori.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Iulika29 spune:
Luto eu il sprijin de perna aia de alåpat..ii pun si o perna in gaurica..si mai sta asa dar nu mult ca se prelinge ca o rama ca el nu are stare deloc..
Asa stata el de pe la 3 luni si ceva dar mai sus aici se prelinse deja. påna så ii fac poza..nu sta deloc fara så se agite
Bruce, minunea noastrå
4mykids spune:
Am uitat sa spun ca i urez multa sanatate puiutului mic al Ralucai sa treaca peste toate necazurile.
Iulika,Selen, Luto,Liliac va pup si eu cu drag si abia astept sa mai stam la o sueta cu cafele si pahare de vin..
A adormit si Isabella la mine in brate asa ca o sa incerc sa o pun in patut.
m
Mie mi sa pus pata sa-mi schimb caruciorul , eu am u Silver Cross sleepover de care sunt atr multumita si tare confortabil pentri Isabella, doar ca la cat de des ,a plimb cu masina e destul de mare si mi-as lua ceva mai mic m-am gandit la un iCandy aveti careva?si daca da cat de multumite sunteti.
Pupici cu drag
Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!