Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Claudia nici nu ma gandeam så nu vina mosu la fetele frumoase si cuminti..si mai ales la ce papuci lustruiti a gasit mosu...nu avea cum så nu lase acolo muulte dulciuri si jucarii..ce distractie acolo la petrecere

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

am ajuns si eu la spartul targului la party..la purcel nu ma bag, dar la o berica, yummy ..daca a mai ramas ceva...daca nu, macar la un dans, cu ginere-miu?? Luci, cand obosesti, poti sa mi-l pasezi mie

radem noi, glumim, dar saracutza Raluca_u pupam mamica incercata, sa treceti cu bine peste probleme..

Iulika mami, tare frumosi sunteti amandoi tu esti o finutza si o dragutza

si bebe voios si frumos de IUlia0807, acum se vad pozele

Claudia ce de incaltari frumusele insirate si poza cu frumusica Iulia e minunata, se vede ca s-a distrat de minune, normal sa ceara fata o reeditare

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Selen e foarte frumusica brunetica ta!
Mai ce e aici matrimoniale? Deja e concurenta la fete?

multumim
pai da, e concurenta la fete, ca scorul e de 53 la 67

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

cum ar fi fetelor sa ne intalnim intr-un concediu undeva? ar fi minunat, desi stiu ca greu de realizat...
Luci nu te descuraja de ce zice Angelli, ca pe unde zici tu, Turcia, Grecia, chiar e posibil sa mai stai si la un cocktail, daca esti dispusa sa-l lasi pe Davidelu la locurile speciale unde au grija de copii....eu una de-abia astept un astfel de concediu, ca sunt sigura ca atunci cand o sa mergem aici la plaja, va fi EXACT cum zice Angelii, ca doar am vazut de atatea ori faze de genul pe plaja.....

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Raluci esti la panou
Danangie gusturilemele ar zice ca merge si ceva cu verde....fiind culoarea mea preferata...mai ales aceea de la bucataria Aidei
Si cum zice duamna Raluci e frumos...cu portocaliu si degradeuri....vezi si tu ce te atrage....
Si sper ca nu ne lasi asa fara poze cu noul cuib,nu ?

sarnaaa

fetele intrebare, pana acum bebe a fost nitel oparit si l-am tot dat cu creme, acum e curat, il mai dau cu ceva ?

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Selen e foarte frumusica brunetica ta!
Mai ce e aici matrimoniale? Deja e concurenta la fete?

multumim
pai da, e concurenta la fete, ca scorul e de 53 la 67

votat fata frumoasa

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi

Mergi la inceput

Iulia gata se vad pozele..Råducu e un frumos..c dulce e cu suzetica lui si cum face el cu manuta..si pozele de la nunta sunt superbe..

Selene multumim pt aprecieri.. Påi mie imi place asa ca voi mi-l dansati pe Brucu si el cade lat ..mai sta o ora o ora jumate treaz gangureste/danseazå si apoi cade lat..acu il astept så se trezeasca så ii fac baita..

Påi ar fi super cu vacanta aia pt ca sunt sigura ca se poate..sunt sigura ca vreo 5-6 familii tot se aduna..vai m-ati facut så visez acum la vacante cu soare si cocktail-urile alea de vorbea Luto..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Raluci eu o tot dadeam pe Ebru chipurile preventiv cu creme la fundulet, si la un mom dat m-am desteptat si eu si mi-am zis, de ce s-o dau daca n-are nimic, ia sa vad ce se intampla daca n-o mai dau?? si n-a patit nimic, evident
acuma nu stiu, poate Raducu este ceva mai sensibil, dar eu zic sa incerci 2-3 zile si fara, sa vezi daca se mai irita...

IUlika ce tare ar fi, sa ne vedem mai multe in total alta tara...daca te ajuta sa-l culci mai repede pe Bruculica, noi il mai dansam olecuta, dar sa stii ca eu il invat sa danseze si turceste, ca sa-i faca fatza Ebrushkai, care deja e experta in d-astea

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Multumim de aprecieri mamici de puishori scumpi si doriti! Selen ,fiica ta este minunata ca si mamica ei iar de Brucu ce sa spun ,seamana foarte tare cu Iulika ,a avut de unde mosteni trasaturile deosebit de placute.Si sa nu-l uitam pe Davidelu de mami Luto ce e o adevarata comoara si pe Anushka de Nela ,o bijuterie delicata si pretioasa!
Nu facem discriminari ,toti bebelusii de aici sunt fffffffffffff frumosi si-ipupam cu tzonc cu zice Nela ,dorindu-le sanatate in primul rand si apoi noroc

Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!
Bebe voios de mami Iulia
poze nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

dar sa stii ca eu il invat sa danseze si turceste, ca sa-i faca fatza Ebrushkai, care deja e experta in d-astea

POZE URSULICA
nunta

wow.. påi e clar ca Bruce va fi absolut fermecat de Ebru ce måndrå sunt de alegerea facutå

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput