Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Gata,am reusit! mai am un singur pas.Luci ,te rog spune-mi si mie cum denumesc link-ul ,adik cum sa fac sa apara sub un nume ,ptr ca in acest moment apare link-ul direct cu copy-paste.Intelegi ce zic ? ca mi-s cam alambicata...

Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!

1. deschide o casuta de mesaj ca si cum ai raspunde
2.uita-te mai sus..ca scrie la un moment dat "mod format"
3. bifeaza de acolo "interactiv"
4. pe urmatorul rand la "format" ai un buton cu "intodu hyperlink" apasa-l
5. ti se deschide o ferestruica mica in care scrii Poze Iulia sau ce vrei tu sa-ti apara
6. dai enter si ti se mai deschide o fereastra unde pui cu paste linkul tau, enter si gata
7. iti apare o formula ceva cu url etc.....o copiezi exact asa si o duci in semnatura

Felicitari ...mai ai un pic ...abia astept sa vad rezultatul

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

ioi luci ce mult imi plce melodia aia..ce m-ai atins..multumesc..si cu cea mai mare plåcere fac un dans cu David cuceritorul..ce idee bunå..si da asa e..esti tare de gascå..cum mai speli tu un vas mai dai un refresh.. mai oferi papa la davidutzu iarasi un refresh

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!!!!
Am vazut ca m-a dat Nela disparuta si am intrat sa va zic ca sunt bine. La noi mosul a venit doar cu dulciuri. Trebuia sa se duca sotul aseara in Cora sa ia si o jucarie pentru Andrei, dar am avut niste musafiri care au plecat la 11 noaptea, asa ca unde sa se mai duca la ora aia! Pe noi ne caracterizeaza lasatul pe ultima clipa!
Andrei a fost dulce rau, i-am explicat eu ca trebuie sa-si puna pantofiorii la usa si peste noapte o sa vina un mos (Neculaie, ca mai e si unul, Craciun) sa ii aduca cadouri, si el ce-o fi zis, ca daca pune mai multi pantofi aduce mosul mai multe, asa ca a insirat la usa o gramada de perechi de pantofi, papuci, tot ce a gasit, inclusiv ai nostri! Si dimineata a fost asa de inacantat ca a gasit cadouri!!! I-am facut poze, dar sa vad cand gasesc timp sa le descarc.
Nici acum nu pot scrie prea mult, ca astept alti musafiri. Aveam o gramada sa va zic, poate mai tarziu!
Eu sunt tare necajita ca imi cade parul cu pumnul. Azi am numarat cate fire mi-au cazut cand l-am spalat, in jur de 100!!! Saptamana viitoare ma duc la un medic dermatolog, sa-mi zica ce sa fac, ca eu asa nu mai pot sta. Nimic din ce am incercat nu a dat rezultat, si chiar sunt ingrozita ca raman cheala.
Desi, cand citesc de alte probleme cu adevarat importante si grave, cum ar fi Stefanut pe care il pup tare de tot, mi se face rusine ca ma pling de atita lucru!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Danangie, si mie mi se pare ca la un parchet caramiziu s-ar potrivi covor si perdele cu vernil si/sau crem.
Eu cred ca am niste gusturi mai proaste, ca mi-am facut si bucataria si livingul (care sunt unite printr-un bar) cu wenge si rosu. Cei care au vazut au cam strambat din nas, dar noua ne place mult asa, mi se pare mai vesel decat clasicul maro/bej. Mai am de cumparat covor rosu, l-am si ochit la IKEA si o sa fiu in extaz. Oricum, eu am o periada mai "rosie", ma atrag in special lucrurile de culoarea asta, inclusiv haine.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Selen e foarte frumusica brunetica ta!
Mai ce e aici matrimoniale? Deja e concurenta la fete?
Cum neutralizati uleiul de masline pentru bebelusi?
Luto? esti aici?Abia astept ziua cand veniti voi relaxate din holiday la mare cu cocktail in mina si cu pruncii in nisip, eu nu am reusit asta, da-l cu crema, punei pampersul de baie, sterge nisip, joaca-te cu el in valuri iar sterge nisipul iar crema vezi palariuta unde-i lopatica uite vaporul hai iar in apa, uite asa eu nu am pus fundul pe prosop de cocktail nici vorba, poate seara dupa ce adormea in sfarsit in carucior la plimbarea de noapte pe faleza.

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Sper sa mearga.Am pus is ceva poze de dinainte de bebelus ca sa ne cunoasteti in starea initiala.Lucia ,multumesc mult pentru consilierefata scumpa si pe Davidutzu din dotare

Bebe voios de mami Iulia
poze nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Sper sa mearga.Am pus is ceva poze de dinainte de bebelus ca sa ne cunoasteti in starea initiala.Lucia ,multumesc mult pentru consilierefata scumpa si pe Davidutzu din dotare

Bebe voios de mami Iulia
poze nunta

cu mare placere dar vezi ca merge numai linkul cu poze de nunta, celalalt probabil ca este pus la secret sa nu se uite lumea prin el, trebuie sa-l faci public
Eu acum am sa mananc, ne vedem mai pe seara, FeLICITARI inca odata pentru truda

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Luto? esti aici?Abia astept ziua cand veniti voi relaxate din holiday la mare cu cocktail in mina si cu pruncii in nisip, eu nu am reusit asta, da-l cu crema, punei pampersul de baie, sterge nisip, joaca-te cu el in valuri iar sterge nisipul iar crema vezi palariuta unde-i lopatica uite vaporul hai iar in apa, uite asa eu nu am pus fundul pe prosop de cocktail nici vorba, poate seara dupa ce adormea in sfarsit in carucior la plimbarea de noapte pe faleza.

extrem de incurajator....macar bine ca mi-ai spus ca sa nu mai visez cai verzi pe pereti.....dar cred ca e o splendoare sa-i vezi cum se balacesc, asa-i ? abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Sara buna de la noi,
V-am cetit din urma dar nu-mi aduc aminte de prea multe;
Doar imagini au ramas intiparite in creierul meu;
Am vazut colaje superbe cu Bruce , un frumos mai ales cele imbracate in Mos e dulce foc;

Micuta Alba ca Zapada , care nu mai trebuie sa zic cat de superba este ;

Am vazut si colajul facut de Uka foarte fain;
Noi am petrecut si a doua zi ca asa a vrut Iulia si daca tot a facut si isabella 3 luni am zis de ce nu.

A venit si mosul la fete ca doar au fost cuminti.

Aici ne-am asezat si noi frumos papucii si Iulia in hol sa ni umple mosul .

Si va pun o poza cu Iulia la petrecere mai multe o sa selectez cand o sa ma putin mai mult timp.

Va pupam cu drag.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

nici acum nu se vede?

Bebe voios de mami Iulia
poze nunta

Mergi la inceput