Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

luto in caz de primesti reteta, spune-i sa-ti dea dublu...ca eu n-am curaj sa-mi fac nicio programare.

cred ca am sa lesin de ras...ce nu fac eu pt prietenele mele

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

aidutz mama, ce preocupari ai si tu. Pai si la noi e un fel de rama mai groasa, lung cat prima falanga de la degetul mic...dar cand umblam p-acolo de crescut nu creste dar ohohoooo ce zdravana este.
Dar noi am avut intrebari intrebatoare despre "punguta cu 2 bani" ca era o chestie imprastiata pe care o manevram cu grija sa nu carecumva sa se sparga...si-am descoperit ca la frig se face normala, dar am descoperit tare tarziu. Tat-su chiar ma intreba: "mai, mama, e normal sa stea asa imprastiata??"
Ca sa nu mai povestesc ce de-a palpari am executat sa verificam daca-s toate la locul lor: "ia vezi si tu, sunt 2, da??" iar excrocul asta mic ne blagoslovea cu cate-un jet in freza si apoi ne radea strengareste-n nas.

luto in caz de primesti reteta, spune-i sa-ti dea dublu...ca eu n-am curaj sa-mi fac nicio programare.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

eu nu mai pot aici de rås..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

in calitate de posesoare de putzica ...eu era sa am un soc cand l-am schimbat prima data si da cu pupaceala da cu cucul gol...hai bicicleta si putza se facea tot mai mica ...tot mai mica....
Si eu femeie matura care stia atatea bancuri cum ca se face mica la frig...intai era sa-mi stea inima in loc si abia apoi mi-am dat seama ca ii e frig copilului

vai mor aici de ras..sunteti dementiale..

Liliacule cum e cu pluta??

Bruce, minunea noastrå

Iuliko Uite cum ma luminezi tu. retractez ce-am zis. De fapt n-au nevoie bebelacii de pluta...ci noi! Ca suntem de muuult plecate cu ea. Ei, mititeii, cu lopatica si nisipul si noroc de-un Adi mai responsabil si de altii la fel ca el. Recunosc ca si-al meu se executa la ordine de genul asta.

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

pai liliaco punguta aia lucreaza continuu. Nu ai vazut ca isi schimba forma? se lasa , se strange ... Dar la faza cu decalotarea a fost co-ma , am ras sa lesinam. Ca eu nu intelegeam niste chestii la asa o chestie mica si am vrut sa exemplific pe sot sa ii arat si sa il intreb si saracu statea in garda sa nu sar pe el sa il scot din textile si radeam ca dementii si Eriku mititelu isi executa somnu de noapte. Noroc ca e mai mare ca mine ca altfel nu scapa de mine

Mergi la inceput

deja ma enervez si merg sa scol copilul sa-l mai verific putin la putza......
Cand e tare mai Liliacule ? ca eu nu am dibuit-o pana acum ca fiind tare....
Si tu Iuliko ce poza vrei sa pui ? cine stie ce bogatie o avea Brucu....si al meu dupa ce risca sa fie pampalau dupa spusele lu' tasu ...poate o are si mica
Hai ca deja lesin de curiozitate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

pai liliaco punguta aia lucreaza continuu. Nu ai vazut ca isi schimba forma? se lasa , se strange ... Dar la faza cu decalotarea a fost co-ma , am ras sa lesinam. Ca eu nu intelegeam niste chestii la asa o chestie mica si am vrut sa exemplific pe sot sa ii arat si sa il intreb si saracu statea in garda sa nu sar pe el sa il scot din textile si radeam ca dementii si Eriku mititelu isi executa somnu de noapte. Noroc ca e mai mare ca mine ca altfel nu scapa de mine

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

eu nu mai am somn deloc cu voi ..mi-a sårit de tot

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

auziti dar v-o trimite pe yahoo..liliac baga adresa..ca in rest vad ca nu mai sunt fete cu noi aici la party de cucurigi luto pe a ta o am adresa..si pe aida o am

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

iuliko sa nu trimiti poza mama ca tu ai fost de vina cu nestiinta mea , ca am vazut o poza cu Brucu la baie si wow si Eriku meu care avea doar cateva zile , (luto , Davidelu nu era nascut inca de aia nu ai stiut cum sta treaba ) normal ca era micaaaa ... ca apoi a mai crescut

... mame demente de baieti

Mergi la inceput

iulika pai si eu l-am culcat pe davidelu si zic hai sa vad daca s-a mai scris cate ceva si uite in ce m-am bagat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

aidutz Ce sa lucreze mai?? Ca e ca o omleta nefinisata latita prin toate directiile. Mie-mi place sa fie boaxa
Eu recunosc cu mana pe inima ca am avut intrebari existentiale legate de culoarea lu' "gigel". Prima data am desfacut frumusel, dar cu o oarecare frica dar si curiozitate. Cand am vazut ce culoare este mi s-au pus in functiune girofarurile. Am crezut ca e ceva p-acolo de il strange ca-ntro menghina. Nu'sh de ce dar am avut senzatia ca voi descoperi ceva rozaliu ca de trandafir si cand colo...visina putreda
Moama, ce preocupari avem si noi
Fetelor mai e o gramada pana cand sorcovim...da' io-s deja plecata!!

D'ale Andrei

Mergi la inceput